Hottest Sneaker🔥 Releases Week 35 211

Een nieuwe week is aangebroken met weer een aantal lekkere releases op de planning. Eindelijk komt dan de heerlijk zomerse collectie uit van AriZona met adidas. Daarnaast komt ook de kleurrijke Air Max 90 QS ‘Viotech’ en de Air Jordan 1 Retro High OG ‘Obsidian’. Genoeg moois om weer aan jouw sneaker collectie te kunnen toevoegen. Ben je naast deze Hottest Sneaker Releases van week 35 nieuwsgierig naar alle releases? Check dan onze releasekalender!


1. Nike Air Max 90 QS ‘Viotech’ | CD0917-600

Image by: 43einhalb

Vorige maand kwam de Nike Air Max 90 ‘Viotech 2.0’ uit. Nu komt ook het originele kleurenpalet van de Viotech op de AM90. Het originele kleurenpalet was voor het eerst te zien op de Nike Dunk Low in 2002 en was toen een Japan exclusive release. Dit heerlijke OG kleurenpalet zien we nu op de Air Max 90. Voor het bovenwerk van de sneaker is veel suède gebruikt. kleuren zoals rood, groen, paars, blauw en geel bevinden zich allemaal op het bovenwerk van de Air Max 90. Een leuk detail op de sneaker is dezelfde leren patch op de tong die ook op de 2013 versie zat van de Nike Dunk Low.

Nike Air Max 90 QS 'Viotech'

Prijs vanaf €105,-

Naar alle aanbieders

2. Nike Air Max 200 | AQ2568-100

De OG colorway van de Air Max 1, die populair is bij vele liefhebbers van Nike, verschijnt nu ook op de nieuwe Nike Air Max 200. Met deze heerlijk frisse look met rode en witte tinten kan jij elke outfit net dat beetje extra geven. Vind je het model leuk, maar is de colorway niet datgene wat je zoekt? dan hebben we goed nieuws! er komt deze week namelijk ook nog een zwarte en een zandkleurige colorway uit.

Nike Air Max 200 'White & Red'

Prijs vanaf €70,-

Naar alle aanbieders

3. Karhu Fusion 2.0 ‘Marlin’ | F804058

Afbeeldingsresultaat voor F804058

Karhu is sneakermerk uit Finland dat de laatste jaren steeds populairder begint te worden. Of Karhu nu een geheel nieuwe sneaker uitbrengt of een nieuwe colorway toevoegt aan een bestaand model, het maakt niet uit. De groep mensen die enthausiast wordt van deze nieuwe releases groot snel. Ook nu komt het Finse merk weer met een nieuwe colorway voor de Karhu Fusion 2.0. Ben je nog op zoek naar een fris paartje? Dan is deze sneaker met blauw tinten en oranje details misschien wel wat voor jou!

Karhu Fusion 2.0 'Marlin'

Prijs vanaf €101,-

Naar alle aanbieders

4. Sad Boys x Converse One Star ‘Black Silver’ | 165743C

Image by: Sad Boys/Converse

Sad Boys en Converse gaan de samenwerking aan op een Converse One Star Low. Deze sneaker heeft een bovenwerk van zwart canvas met daaroverheen zilveren details. Verder vind je zwart glad leer bij de eyestays en op de tong. Een leuk detail is de opvallende blauwe outsole met daarop de tekst “Sad Boys”.

Sad Boys X Converse One Star 'Black Silver'

Prijs vanaf €0,-

Naar alle aanbieders

5. Nike Shox Enigma SP ‘Black & Lime’ | CK2084-002

Image by: 43einhalb

De Nieuwe Nike Shox Enigma weerspiegelt de stijl van de vroege 2000 jaren. Hierdoor past het perfect bij de andere populaire Shox silhouetten. Ondanks dat het misschien een heel nieuw silhouet is, is het nog altijd voorzien van de Shox technologie zoals we deze ook kennen van de Shox R4. De Shox Enigma is voorzien van kleurrijke accenten op het bovenwerk van ademend mesh die je ook weer ziet terugkomen in de zool.

Nike W Shox Enigma SP 'Black & Lime'

Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders

6. Air Jordan 1 Retro High OG ‘Obsidian’ | 555088-140

Nike Air Jordan 1 Retro High OG *UNC* (Sail / Obsidian - University Blue)
Image by: Asphaltgold

De kleursamenstelling op deze Air Jordan 1 kennen we natuurlijk allemaal van ‘UNC’ colorway. Verschillende modellen hebben deze colorway al eens gekregen en nu is het de beurt aan de Air Jordan 1 Retro High. De ‘UNC’ colorway is natuurlijk zo bekend dankzij de Michael Jordans College periode. Van 1981 tot en met 1984 speelde hij namelijk bij de University of North Carolina. In deze periode zijn er verschillende mooie prijzen binnengehaald waardoor het altijd een mooie tijd is om op terug te kijken.

Air Jordan 1 Retro High OG 'Obsidian'

Prijs vanaf €331,-

Naar alle aanbieders

7. Pharrell Williams x adidas NMD HU Trail ‘Core Black’ | EG7836

In December 2015 werd de eerste Pharral x adidas NMD HU gereleased. Volgens velen zou dit model een “Future Classic” worden. Het is dan ook niet verrassend dat deze samenwerking op dit model nog altijd wordt voortgezet. Dit keer verschijnt de sneaker met een bovenwerk van Primeknit en een full length BOOST midsole in vier nieuwe colorways waaronder deze ‘Core Black’.

Pharrell Williams x adidas NMD Hu Trail 'Core Black'

Prijs vanaf €0,-

Naar alle aanbieders

8. adidas ZX9000 ’30 Years of Torsion’ | FU8403

Image by: 43einhalb

adidas heeft in de loop van de jaren verschillende technologieën ontwikkeld op het gebied van schokdemping en loopcomfort. Zo zien we vaak de Boost en adiPRENE technologie voorbijkomen. In 1989 ontwikkelde adidas Torsion. Deze technologie werd toegepast op de 4-cijferige ZX-serie. Nu, 30 jaar later, viert adidas het succes van Torsion door elke ZX sneaker een retro release te geven. De adidas ZX5000, ZX6000, ZX7000 en ZX9000 verschijnen in het Icons of 1989 pack. De eerste drie zijn al uitgekomen en waren binnen no time uitverkocht. Deze week is het de beurt aan de ZX9000 dus wees er snel bij!

adidas ZX9000 '30 Years of Torsion'

Prijs vanaf €0,-

Naar alle aanbieders

9. KangaROOS Ultimate OG ‘Bright Side of the MOON’ | 47250-0000

Image by: Sneakerjagers

KangaROOS heeft zich laten inspireren door de Apollo 11 missie samen met de zoektocht naar een fantastische schokabsorptie. Tijdens deze zoektocht werd namelijk het DYNACOIL materiaal ontdekt dat speciaal werd ontwikkeld door NASA voor het Apollo-ruimtevaartprogramma. KangaROOS en NASA zijn op een gegeven moment gaan samenwerken om van DYNACOIL een verfijnde versie te maken, zodat dit verwerkt kon worden in sneakers. Het nieuwste pack van KangaROOS staat daarom volop in het teken van de maan. De twee zijdes van de maan, de lichte en de donkere, worden daarom allebei verwerkt op de KangaROOS Ultimate met een aantal interessante details.

KangaROOS Ultimate OG 'Bright Side of the Moon'

Prijs vanaf €109,-

Naar alle aanbieders

10. Pharrell x adidas Solar HU Glide PRD ‘Bright Yellow’ | EF2379

Pharrell Williams x adidas Solar Hu PRD Shoes Bright Yellow / Cloud White / Solar Yellow EF2379

Naast de vier nieuwe colorways op de Pharrell Williams x adidas NMD HU Trail, krijgt ook de Pharrell x adidas Solar HU Glide er vier nieuwe colorways bij. En niet zomaar een paar colorways. Dit model komt namelijk in enorm opvallende kleuren. Zo zien we een fel gele colorway, maar ook de kleuren rood, paars en blauw komen voorbij.

Pharell X adidas Solar Hu Glide Prd 'Bright Yellow'

Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders

11. AriZona x adidas Continental Vulc ‘Black’ | FV2701

Image by: 43einhalb

Eindelijk zal dan ook de collectie van AriZona x adidas releasen. Deze enorm zomerse en kleurrijke samenwerking heeft fantastische sneakers en ook slippers te bieden. De acht verschillende AriZona x adidas Continental Vulc’s zijn vinden hun inspiratie in de vier meest klassieke dranken van AriZona Iced Tea, namelijk: Groene thee met honing, Citroen, Mucho-mango en Watermeloen. 

Arizona Iced Tea X adidas Continental Vulc 'Black'

Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders

12. Vans Old Skool Cap LX Regrind ‘Multi’ | VN0A45K1VZV1

Image by: 43einhalb

De Vans Old Skool is een echte klassieker en zal voorlopig ook nog niet uit het straat beeld verdwijnen. Waar het eerst een echte skate schoen was, zien we vele verschillende colorways op dit silhouet tegenwoordig overal verschijnen. Het is namelijk ook een veel geliefde festival sneaker! Deze nieuwe variant zal ook zeker in dit festival wereldje passen door de vele gekleurde panelen. Natuurlijk heeft ook het iconische Checkerboard patroon een plekje gekregen op deze colorway.

Vans Old Skool Cap LX Regrind 'Multi'

Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article

Stickabush: De Premium Sneakershop uit Berlijn 1

Voor Stickabush zijn sneakers niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven. Met dit motto kunnen we ons absoluut identificeren. En om onze jarenlange Duits-Nederlandse vriendschap met deze Berlijnse sneakershop te vieren, vertellen we jullie iets meer over hun verhaal. Ken je Stickabush nog niet, maar heb je altijd al een stijlvol sneakerpaar of de perfecte street style outfit willen kopen? Dan krijg je 10% korting op Stickabush als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief! Ga hier direct naar de shop >>>>>

Berlin Mitte, het hart van de Duitse hoofdstad Berlijn. Daar is het voor Stickabush begonnen en de winkel zit daar vandaag de dag nog steeds. Ben je binnenkort in Berlijn en nog nooit bij Stickabush geweest? Neem dan eens een kijkje aan de Gipsstraße 23. En laat je verrassen door de stijl in deze winkel van top tot teen! Maar hoe kwam prichter Howy Goitom op dit idee van de winkel?

De Sneakershop met liefde voor het detail

Howy Goitom, die oorspronkelijk uit Hamburg komt, is een echte sneakerhead- en sneakerliefhebber. Vanuit deze passie wilde hij een winkel creëren die stijl en sneakers combineert en de coolste lifestyle sneakers en kleding biedt. En omdat veel mensen om hem heen precies dezelfde passie deelden, heeft Howy in 2007 Sneakology in Hamburg opgericht. Van de ene coole stad naar de andere verhuisde hij in 2009 naar Berlijn, waar Stickabush aka STAB werd geboren. In Berlin Mitte op de Hackescher Markt vind je producten en winkels die geen deel uitmaken van alledaagse ketens en massaproducten. Dus zeker een must-go, als je net zoveel van stijl en design houdt als wij. Vooral met sneakers! En zoals we allemaal weten, zijn de coolste en meest bijzondere dingen meestal te vinden in afgelegen zijstraten en niet duidelijk naast alle ketens. Zoals Stickabush in de Gipsstraße.

Wanneer je de winkel binnenloopt, vindt je niet alleen sneakers en lifestylekleding voor zover het oog reikt, de winkel is tot in het kleinste details een droom voor alle sneakerheads. Je wordt begroet met lekkere beats en je kunt zien wat het assortiment te bieden heeft in een coole en aangename sfeer. De perfecte sfeer om te winkelen 😉

Van retro tot casual de perfecte keuze

De coolste merken zijn hier verenigd. Stickabush’s merkenportfolio varieert van klassiekers als Nike, adidas en New Balance tot hippe merken als Stüssy, Herschel Supply Co. en Carhartt WIP. De winkel bewees ook zijn goede neus voor een coole stijl door als eerste in Duitsland Parra in zijn merkenportfolio op te nemen. Dus het is een oase voor elke Sneakerhead. Stickabush selecteert de perfecte mix van verschillende merken en stijlen. Zo vind je jouw stijl van hoge tot lage sneakers, van casual tot sportief tot retro.

De winkel heeft ook een super breed scala aan accessoires en mode-artikelen. Zo kun je niet alleen sneakers kopen, maar ook een hele outfit samenstellen en de bijpassende accessoires toevoegen! Zoals bijvoorbeeld de tassen en accessoires van Ucon Acrobatics. Minimalistisch en tegelijkertijd super stijlvol. Wij denken dat ze een perfecte aanvulling zijn op de sneaker-look zonder je show te stelen.

Trouwens: Een van de coole en bijzondere feiten over Stickabush is dat ze als één van de eersten de vrouwelijke sneakerheads hebben herkend en aangesproken. Want voor de meisjes onder de sneakerfanaten is het vaak niet eenvoudig om zich met de jongens te doen gelden en ook om bij veel sneakers te komen. Vooral in de tijd dat Stickabush zijn deuren opende. De sneakershop gaat dit tegen door allerlei herenstijlen te bestellen, zelfs in de kleinste maten, zodat wij meisjes er ook voor kunnen winkelen. Dit is toch fanfreakingtastisch! Mede hierdoor bestaat het klantenbestand van Stickabush voor 60% uit meisjes.

Om onze samenwerking met Stickabush uit Berlijn te vieren, hebben we de komende dagen nog meer info voor jullie. Dus volg onze blogs aandachtig om er zeker van te zijn dat je niets mist. Leer de eigenaar beter kennen en we vertellen je over hun actuele trends.

Er komt een nieuwe OFFSPRING x adidas samenwerking aan 11

Er zijn foto’s opgedoken van een samenwerking tussen OFFSPRING en adidas. Het gaat om een OFFSPRING x adidas ZX 10000 en ZX 8000.

OFFSPRING is een bekende sneakerwinkel in het Verenigd Koninkrijk. Ze begonnen in 1996 in Londen en speelde in op het gat in de markt die er toen was en zo werden ze erg succesvol. Ondertussen hebben ze al veel verschillende samenwerkingen gehad, waaronder ze ook al vaker samengewerkt hebben met adidas. En nu gaan ze weer de samenwerking aan met het merk achter de drie strepen.

OFFSPRING x adidas | Details

Het gaat dus om de modellen ZX 10000 en ZX 8000. Bij de ZX 10000 is de basis een wat donkerder grijs en de sneaker heeft verschillende licht roze, een bruine roestachtige kleur en blauwe lagen. De mid- en outsole zijn crème. Wat ook opvalt zijn de veters waarop OFFSPRING en adidas staat. Op de lacelock zie je ook de logo’s van OFFSPRING en adidas terugkomen. De ZX 8000 heeft dezelfde veters en lacelock. Bij dit model is de basis ook een donkergrijze kleur. Hier zien we oudroze, blauwe en donkerpaarse accenten terugkomen. De midsole is crème en er bevindt zich ook een klein oudroze stukje op de zool. De outsole is zwart. Ook heeft de sneaker reflecterende details op de hiel en bij de tenen.

Het is nog niet bekend wanneer de sneakers precies uit gaan komen, maar ze worden in maart 2020 ergens verwacht. Hoeveel ze gaan kosten weten we ook nog niet. Ze zullen wel zeker uitkomen bij OFFSPRING. Houd onze Releasekalender goed in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden voor de foto’s van de sneakers.


OFFSPRING x adidas ZX 10000
Images by @aman_tak

First look van de Nike Air Force 1 ‘Chinese New Year 2020’ 11

Nieuwjaar komt al bijna weer om de hoek kijken, maar het Chinees Nieuwjaar is iets later. Dit jaar valt het namelijk op 25 januari. En zoals we weten komt Nike altijd met toffe sneakers om het Chinese Nieuwjaar te vieren. Er zijn nu dan ook de eerste foto’s verschenen van de Air Force 1 ‘Chinese New Year 2020’ die zal uitkomen.

Dit jaar is het jaar van de rat, dit zal dan ook veel terug te zien zijn tijdens de viering. We zien op de sneaker voornamelijk de kleur rood terugkomen. Tijdens het Chinese Nieuwjaar krijg of geef je rode enveloppen, dit heeft te maken met je positie in je familie. Zo moeten getrouwde en werkende familieleden geld geven en krijgen ouderen of kinderen geld. Ook zie je vaak rode Chinese tekens, zoals 福 (fú), wat voor voorspoed staat.

Nike Air Force 1 ‘Chinese New Year 2020’ | Closer Look

De basis van de sneaker is de standaard witte leren Nike Air Force 1 Low. De Swoosh en de heeltab bevatten allerlei kleurrijke Chinese symbolen en op de heeltab zie je ook ’20’, dus met beide sneakers vormt dit 2020. De binnenvoering van de sneaker is rood eveneens als de tongue tab en dit is natuurlijk omdat de rode kleur zo belangrijk is.

Er is nog niet veel bekend over de Nike Air Force 1 ‘Chinese New Year 2020’, maar ze komen waarschijnlijk rond het Chinese Nieuwjaar, 25 januari 2020, uit. De prijs van de sneaker weten we nog niet en het is ook nog niet zeker of de sneaker in Europa uitkomt. Houd daarom goed onze Releasekalender in de gaten en zie hier onder de eerste foto!


Chinese New Year 2020
Image by @solebyjc