De Air Jordan 11 ‘Bred’ maakt een comeback met de OG shoebox 153

De geliefde Air Jordan 11 ‘Bred’ maakt dit jaar zijn comeback en wel op zaterdag 14 december. Naast de sneaker zelf, komt deze release met een interessant detail voor de Jumpman fans. De Air Jordan 11 ‘Bred’ zal namelijk verschijnen in de originele shoebox!

De ‘Bred’ colorway is natuurlijk gebaseerd op het tenue van de Chicago Bulls waar Michael Jordan langere tijd heeft gespeeld. Deze sneaker bracht een paar heerlijke overwinningen met zich mee. Tijdens het behalen van zijn vierde NBA championship in 1996 met de Chicago Bulls, droeg MJ deze pareltjes aan zijn voeten. Daarnaast wist hij ook nog eens de Finals MVP Award binnen te halen op de Air Jordan 11 ‘Bred’.

De details

Deze Air Jordan 11 ‘Bred’ is uiteraard voorzien van de kleuren zwart, wit en Varsity Red. Een detail dat direct de aandacht trekt, is het zwarte lakleer dat net boven de cleane witte midsole is geplaatst. Naast dit detail is de rest van de upper ook voorzien van veel zwart. Alleen een paar branding details, zoals het Jumpman logo op de hiel en op het label bij de veters, heeft de Varsity Red kleur gekregen. Dit zien we uiteraard ook terugkeren op de outsole van deze sneaker. Verder zien we achterop de hiel nog het getal “23” terugkeren, Dit was natuurlijk voor lange tijd het rugnummer van Michael Jordan.

Om nog een extra jaren ’90 feel toe te voegen, komt de Air Jordan 11 ‘Bred’ in de OG shoebox met bruine, zwarte en uiteraard rode details. Ondanks dat zal de sneaker jammer genoeg niet voor de OG prijs de schappen uitvliegen, maar waarschijnlijk voor €200,-. Blijf onze releasekalender in de gaten houden voor de laatste updates rondom deze release.


Air Jordan 11 'Bred'

zaterdag 14 december 2019

Naar alle aanbieders
Image by: @zSneakerHeadz
Image by: @wavegod_thelegend

Air Jordan 11 XI Bred 2019 Release Date 378037-061 Heel Profile
Air Jordan 11 XI Bred 2019 Release Date 378037-061 Heel
Air Jordan 11 XI Bred 2019 Release Date 378037-061 Sole
Images by: @hanzuying

Previous ArticleNext Article

De nieuwe Air Jordan 1 Mid ‘Black/Gold’ komt op 14 november uit 1

We hebben goed nieuws voor jullie, want er blijven maar Air Jordan 1 Mid’s uitkomen! En op 14 november komt er een heel mooi paartje uit, namelijk de Air Jordan 1 Mid ‘Black/Gold’.

Het opvallende aan deze sneaker is dat hij gemaakt is van patent leather. Dit zagen we al eens eerder verschijnen op de Air Jordan 1, zo kwam laatst nog de Air Jordan 1 High OG Patent ‘Fearless’ uit. Maar nu zien we het dus ook op deze Air Jordan 1 Mid verschijnen!

Air Jordan 1 Mid ‘Black/Gold’ | 852542-007

De sneaker is dus zoals er hier boven al werd genoemd, gemaakt van patent leather. De basis van de sneaker is zwart wit en de sneaker bevat nog allerlei gouden details. Zo zijn de swooshes, het ‘Air Jordan’ wings logo op de enkel en de ‘Air’ Jumpman op de tong allemaal goud. Ook bevindt er zich op de insole een goud Jumpman logo. De sneaker heeft een basic colorway maar de gouden details en het patent leather geven de sneaker een chique look en maken daarmee de sneaker een echte eyecatcher!

De sneaker is vanaf 14 november verkrijgbaar bij onder andere Foot Locker voor een prijs van €120,-. Houd onze releasekalender in de gaten voor alle updates en scroll naar beneden voor de officiële foto’s!

Air Jordan 1 Mid 'Black/Gold'

donderdag 14 november 2019

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Mid 'Black/Gold' | 852542-007
Air Jordan 1 Mid 'Black/Gold' | 852542-007
Air Jordan 1 Mid 'Black/Gold' | 852542-007
Images by Nike

Release Reminder: Melody Ehsani x Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Fearless’ 4

Het is al weer bijna zo ver, de release van de Melody Ehsani x Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Fearless’! Dit unieke paartje wil je echt niet mis lopen dus wees goed voorbereid!

Deze Air Jordan 1 Mid is ontworpen door Melody Ehsani, een designer uit Los Angeles. Zij komt uit een traditioneel Perzisch gezin. Met haar sneaker wilt ze haar boodschap over vrouwelijke zelfbeschikking en zelfexpressie uiten. En het resultaat daarvan is een uniek design voor de Air Jordan 1 Mid.

Melody Ehsani x Air Jordan 1 Mid WMNS ‘Fearless’ | CQ7629-100

De sneaker is erg opvallend in zijn geheel. Maar de opvallendste details aan de sneaker zijn wel de gouden horloges die dienen als een ‘lacelock’. Ook is de sneaker erg kleurrijk. Zo bestaat de linkerschoen uit de kleuren groen, lichtblauw en donkerblauw. De rechterschoen bestaat weer uit de kleuren oranje, rood en roze. Op de midsole staat er “IF YOU KNEW WHAT YOU HAD WAS RARE, YOU WOULD NEVER WASTE IT”. Onder de doorzichtige outsole staan ook nog een aantal citaten van Melody Ehsani, deze zijn met de hand geschreven.

De sneaker zal deze vrijdag, 15 november 2019, vanaf 09:00 te verkrijgen zijn bij Nike SNEAKRS voor een bedrag van €110,-. Houd goed onze releasekalender in de gaten voor updates en scroll naar beneden voor de officiële foto’s van deze unieke sneaker!

Melody Ehsani X Air Jordan 1 Mid WMNS 'Fearless'

vrijdag 15 november 2019

Naar alle aanbieders
Melody Ehsani x Air Jordan 1 Mid WMNS 'Fearless' | CQ7629-100
Melody Ehsani x Air Jordan 1 Mid WMNS 'Fearless' | CQ7629-100
Melody Ehsani x Air Jordan 1 Mid WMNS 'Fearless' | CQ7629-100
Images by Nike

Off-White x Nike Vapor Street Pack release reminder 22

Het is eindelijk zover: de Off-White x Nike Vapor Street gaat nu echt releasen. Na veel uitstel zullen ze op donderdag 14 november uitkomen.

Eigenlijk zouden ze op 12 oktober 2019 uitkomen, maar dit is op één of andere manier helaas niet gebeurd. Gelukkig weten we het dit keer zeker en kunnen ze niet meer terug. Er gaan ook al geruchten rond dat er meer modellen gaan uitkomen van deze samenwerking. Houd onze releasekalender daarom goed in de gaten voor de laatste updates.

Off-White x Nike Vapor Street Pack | Closer look

De drie colorways beschikken weer over een unieke en sterke look. Het model zal in ‘Blue/Yellow’, ‘Yellow/Black’ en ‘Black/Pink’ colorways uitkomen. De upper is gemaakt van transparant TPU materiaal dat je niet al te snel tegenkomt. Daarnaast is er nog een bijzonder detail, de sneaker beschikt namelijk over een asymmetrisch veter systeem. Wat ten slotte zeer opvallend is, is de outsole. Deze bevat allemaal kunststoffen spikes. Zoals we vaker zien op dit model zien hebben ze een Swoosh half over de midsole geplaatst. Stuk voor stuk beschikken ze weer over sterke Off-White look.

14 november 2019 is het dan eindelijk zover. Zorg dat je er klaar voor bent, want het Off-White x Nike Vapor Street Pack wil je niet missen. Voor €160,- kunnen ze al voor jou zijn.

Off-White X Nike Vapor Street 'Black'

donderdag 14 november 2019

Naar alle aanbieders

Off-White X Nike Vapor Street 'Blue'

donderdag 14 november 2019

Naar alle aanbieders

Off-White X Nike Vapor Street 'Yellow'

donderdag 14 november 2019

Naar alle aanbieders
Off-White x Nike Vapor Street
Off-White x Nike Vapor Street
Off-White x Nike Vapor Street
Images by Nike