Skip to content
Upcoming

Een nieuwe NEIGHBORHOOD X Converse collab komt eraan

22 augustus 2019 16:29
Een nieuwe NEIGHBORHOOD X Converse collab komt eraan

Het Japanse streetwear en mode merk NEIGHBORHOOD gaat de samenwerking aan met Converse. Ook deze nieuwe NEIGHBORHOOD X Converse sneakers hebben weer een stoere en donkere look. Er komen twee sneakers uit, namelijk een Jack Purcell en een Chuck 70.

Natuurlijk is NEIGHBORHOOD X Converse een combinatie die we al vaker langs hebben zien komen. Opvallend is het kleur gebruik, oftewel het gebrek aan kleur. De sneakers hebben eigenlijk alleen de kleuren zwart en wit. Juist door het gebruik van zwart en wit komen de details op de sneaker meer tot hun recht.

De lage Jack Purcell heeft op de midsole NBHDCNSJP// branding staan die op de gehele zijkant geplaatst is. Het bovenste stuk van de midsole is wit en loopt door tot zelfs op de neus. De upper bestaat uit ‘kort’ suède en leren hielstuk. De Chuck 70 heeft een klassieke ‘Triple Black’ colorway gekregen. In tegenstelling tot de Jack Purcell is de upper van canvas, wel heeft het leren detail vlakken.

De sneakers zullen vanaf zaterdag 24 augustus in de winkel liggen bij Converse en geselecteerde retailers. De prijs van de Jack Purcell is €120,- de Chuck Taylor kost €140,-. Check hieronder alle foto’s en de laatste release info.


NEIGHBORHOOD X Converse Jack Purcell 'Black'

165604C · Prijs vanaf €66,-

Naar alle aanbieders
NEIGHBORHOUD X Converse Jack Purcell

Afbeeldingen: Converse


NEIGHBORHOOD X Converse Chuck 70 'Black'

165603C · Prijs vanaf €48,-

Naar alle aanbieders
NEIGHBORHOUD X Converse Chuck 70

Afbeeldingen: Converse