Er komt een Air Jordan 6 ‘Levi’s’ in 2020

Levi’s en Nike zijn natuurlijk geen onbekenden van elkaar. De twee Amerikaanse giganten werkte al eerder samen aan een Air Jordan 4 en natuurlijk de Levi’s x Nike By You collectie die deze week online kwam. Hier kan je verschillende opties toepassen op de Nike Air Force 1 High, Low en Air Max 90. Het iconische denim merk Levi’s gaat ook in 2020 weer samenwerken met Nike. Er wordt namelijk een Air Jordan 6 ‘Levi’s’ verwacht.

Kenmerkend aan de release van de Levi’s x Air Jordan 4 release in 2018 was het bovenwerk dat compleet bestond uit denim. Ook op de Air Jordan 6 wordt verwacht dat het bovenwerk bijna volledig zal bestaan uit denim. Ook zal de Levi’s branding aanwezig zijn op de sneaker. Echte foto’s zijn nog niet beschikbaar van de sneaker, maar op de mock-up kunnen we een klein beetje zien wat we kunnen verwachten van deze samenwerking.

Hier zien we dat er verschillende soorten spijkerstof wordt gebruikt op het bovenwerk. Zo zien we een donkere en lichte kleur blauw op het bovenwerk. De details van de sneaker, zoals de heeltab, tong en midsole, zijn ook blauw gekleurd en passen perfect bij het spijkerstof op het bovenwerk. De stiksels zijn geel gekleurd en zijn geïnspireerd op een spijkbroek. De Levi’s branding zit op een klein rood lipje. De outsole lijkt transparant in een ‘Icy’ kleur.

Buiten dat de Air Jordan 6 ‘Levi’s’ in 2020 uit zal komen, is er nog niks bekend over de release van de sneaker. Houd daarom onze Releasekalender in de gaten voor updates. Ben je benieuwd naar Levi’s x Nike By You? Check dan hier de collectie!


Air Jordan 6 'Levi's'
Image by HouseOfHeat

Previous ArticleNext Article