Closer Look: YZY BSKTBL ‘Quantum’

Kanye werd voor het eerst gespot in een prototype van de YZY BSKTBL 2 jaar geleden. Velen vroegen zich toen al af wat voor model Kanye droeg. Door de jaren heen zijn er veel foto’s en prototypes geweest, maar we hebben nu eindelijk een closer look gekregen van de langverwachte YZY BSKTBL ‘Quantum’.

Kanye posten in april 2018 een foto op zijn twitter met daarop een vroeg stadium van de YZY BSKTBL. Dit was de eerste goede foto die van het model naar buiten kwam. Een paar maanden later zagen we een foto opduiken dan Kanye die de sneaker droeg buiten in Chicago. Op deze foto was ook te zien dat er 3M materiaal werd gebruikt op de sneaker.

YZY BSKTBL ‘Quantum’ details

Het bijzondere bovenwerk is gemaakt van Primeknit en heeft een golvend patroon. Door dit golvende patroon is het 3M materiaal te zien. De toebox is bekleed met een crème suède paneel, die ook te zien is op Yeezy 700 modellen. De hiel van de sneaker is gemaakt van donker blauw neopreen materiaal. Het bovenwerk van de sneaker zit op een full length BOOST midsole, dus deze Yeezy zal zoals alle andere weer heerlijk gaan lopen.

De adidas YZY BSKTBL ‘Quantum’ wordt verwacht in 2020, maar er is nog niks officieel bekendgemaakt. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


YZY BSKTBL Quantum
YZY BSKTBL Quantum

Previous ArticleNext Article