First look: adidas Yeezy 500 High ‘Slate’

Met de release van de Yeezy 500 ‘Bone White’ om de hoek, staat er alweer een nieuwe versie te wachten van de Yeezy 500, namelijk de Yeezy 500 High ‘Slate’. Dit werd geleaked door YEEZY MAFIA en KICKWHOSHOW op hun Instagram.

De adidas Yeezy 500 werd voor het eerst gereleased in begin 2018 en maakte geen gebruik van de BOOST technologie. De Yeezy 500 maakte namelijk gebruik van een wat oudere technologie, namelijk adiPRENE+. Kanye week erg af van het futuristische design van de Yeezy Boost 350 V2 en ging met de Yeezy 500 de dad shoe kant op. Uiteindelijk is de Yeezy 500 een van de meest gedragen Yeezy’s aller tijden.

Yeezy 500 High ‘Slate’ details

Het gebruikelijke mesh dat wij zijn gewent op het bovenwerk van een Yeezy 500 is vervangen door donker navy neopreen materiaal. Dit maakt de sneaker zo aangenamer voor de aankomende winter dagen. Over het neopreen bevindt zich het gebruikelijke suède in een donker grijze colorway. Aan de achterkant van de sneaker is nog gebruikgemaakt van leer, dit geeft de upper een mooie touch. Onder het bovenwerk bevindt zich een ‘creme white’ adiPRENE+ midsole om zo extra comfort te bieden. Dus ben jij fan van de Yeezy 500, maar heb je geen zin in koude voeten, dan is de Yeezy 500 High perfect voor jou!

Het is nog niet duidelijk wanneer de Yeezy 500 High ‘Slate’ zal uitkomen. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Yeezy 500 High 'SLate'
Image by YEEZY MAFIA
Yeezy 500 High 'SLate'
Yeezy 500 High 'SLate'
Yeezy 500 High 'SLate'
Images by @Kickwhoshow

Previous ArticleNext Article