Een elegante beige colorway op de Nike Air Max 270 React en 200 89

Twee van de nieuwere modellen van Nike krijgen dezelfde elegante beige colorway. De Nike Air Max 270 React en de Air Max 200 zijn namelijk verschenen in een rustig uiterlijk met een aantal glinsterende details op het bovenwerk.

Waar we tot nu toe voornamelijk veel fel gekleurde colorways zagen op de Air Max 270 React en de Air Max 200, krijgen deze silhouetten dit keer een veel rustiger uiterlijk. Het bovenwerk van de sneakers is namelijk voorzien van een beige, bijna licht bruine kleur. Een zachte kleur die prima bij elke outfit zal passen. Naast deze rustige kleur komen er echter wel een aantal glinsterende details terug. Deze details zijn te vinden rondom het veter systeem van beide modellen. Uiteindelijk worden beide silhouetten afgemaakt met een witte zool. Hierdoor behouden de sneakers hun rustige uitstraling, maar krijgen ze wel een frisse look.

Helaas is er nog geen officiële releasedatum bekend van de Air Max 270 React en Air Max 200 met deze elegante beige colorway. Blijf dus vooral onze releasekalender in de gaten houden voor de laatste updates. Check hieronder alvast de foto’s van de twee Nike silhouetten.


Nike Air Max 270 React 'Beige'

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 270 React elegante beige colorway
Nike Air Max 270 React elegante beige colorway
Nike Air Max 270 React elegante beige colorway

Nike Air Max 200 'Beige'

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 200 elegante beige colorway
Nike Air Max 200 elegante beige colorway
Nike Air Max 200 elegante beige colorway

Previous ArticleNext Article

New Balance M1500 is nu verkrijgbaar in een geweldige colorway voor de herfst 1

New Balance heeft zijn M1500 model in een heerlijke colorway uitgebracht voor de herfst. De New Balance M1500BWB ‘Scarlet Stone’ beschikt over rode, blauwe, bruine en witte kleuren. Deze kleuren zijn op zo’n manier samengevoegd dat het een prachtplaatje is voor de herfst.

De M1500 is één van de populairste New Balance sneakers ooit. Het klassieke model debuteerde in 1989 en viert dit jaar dus alweer zijn dertigste verjaardag. Waarschijnlijk is de sportieve, slanke vorm een van de grote verantwoordelijkheden van het grote succes van het model. Natuurlijk spelen de colorways ook een grote rol op deze sneaker.

New Balance M1500BWB ‘Scarlet Stone’ | 740481-60-18

De New Balance M1500BWB ‘Scarlet Stone’ is onderdeel van de ‘Urban Peak’ pack die is geïnspireerd op dieprode stenen en de lucht van een droge woestijn. Het model zijn upper bestaat uit een basis van bruin mesh, met kleurrijke varkens lederen en gewoon lederen overlays. Deze overlays bestaan uit de kleuren rood, groen, blauw en bruin. Ook spreken deze materialen van een duurzame stijl. Natuurlijk is de upper bevestigd op de kenmerkende rubberen ENCAP midsole die de hele dag door voor optimaal comfort zorgt. Deze ENCAP midsole beschikt over een zwarte kleur, terwijl de outersole over een gum kleur beschikt.

Het is nu mogelijk om de New Balance M1500BWB ‘Scarlet Stone’ te shoppen bij New Balance voor €170,-. Dankzij 43Einhalb kunnen wij prachtige foto’s van deze sneaker met jullie delen. Check onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview van deze sneaker!


New Balance M 1500 BWB 'Scarlet Stone'

Prijs vanaf €170,-

Naar alle aanbieders
Scarlet Stone
Scarlet Stone
Images by 43Einhalb

Customize drie Air Max modellen met de nieuwe International Girl Crew paletten 4

Nike is de samenwerking aangegaan met International Girl Crew. Samen hebben zij ervoor gezorgd dat het mogelijk is om drie Air Max silhouetten aan te passen door middel van Nike By You. Het gaat om de Air Max 90, Air Max 95 en Air Max 97.

De International Girl Crew is een wereldwijde gemeenschap van vrouwen uit verschillende landen. Eerder vertelde zij in een interview dat zij zich allemaal door elkaar laten inspireren. De boodschap van de groep is een belangrijk onderdeel van de samenwerking met Nike By You. De samenwerking brengt de verhalen van de zes vrouwen op de voorgrond via aanpasbare opties op de drie Air Max modellen.

Als gevolg hiervan bieden IGC en Nike kleuren zoals ‘Moss Green’ en verschillende grijze tinten om de Schotse hooglanden te representeren. Daarnaast worden bijvoorbeeld de kleuren paars en groen weergeven om fruitkraampjes in Mexico te weergeven. Zo zijn er nog een stuk meer opties die je kan veranderen op de sneaker, zoals kleuren, materialen en IGC branding.

Het is nu mogelijk om de International Girl Crew x Nike By You te shoppen via nike.com. De Air Max 90 zal €170,- kosten, de Air Max 95 €200,- en de Air Max 97 €210,-. Bekijk hieronder foto’s van drie voorbeelden van de sneakers. Vergeet ook niet om dagelijks Sneakerjagers te checken voor het laatste sneaker nieuws.


International Girl Crew
International Girl Crew
International Girl Crew
Images by Nike

Karhu gaat terug in de tijd en komt met een nieuwe pack op de populaire Fusion 2.0 12

Karhu is helemaal terug gegaan in de tijd, tot naar de eerste stapjes van het bedrijf. Gebaseerd op de destijds gebeurtenissen hebben ze gekozen om drie nieuwe colorways op, misschien wel het populairste, model te plaatsen, de Fusion 2.0.

In het jaar 1961 produceerde het bedrijf in Helsinki, Finland haar eerste ski’s. In de jaren daarna sponsorde ze al verschillende top atleten. Ze hebben zelfs het Finse leger gesponsord. Een van deze topatleten was Cross-Country Ski wereldkampioen Harri Kirvesniemi. Hij was tevens een van de gezichten van het bedrijf. Speciaal voor deze mooie gebeurtenissen hebben ze gekozen voor om een Cross-Country Ski pack uit gaan brengen.

Cross-Country Ski Pack | Closer Look

Alle drie de colorways hebben een totaal ander uiterlijk maar de look is wel gebaseerd op hetzelfde verhaal. Als we gaan kijken naar de eerste colorway zien we dat hij wel felle kleuren bevat. De body van de sneaker bestaat uit blauwe en witte kleuren. Boven op deze body bevinden verschillende rode en grijze overlays die ervoor zorgen dat de sneaker eruit spat.

De twee de sneaker heeft wellicht wat weg van de eerste colorway. Hierbij zijn de witte en grijze kleuren ook van groot belang. Maar daarnaast zijn er nog verschillende gele, bruine blauwe details toegepast die sneaker echt doen afmaken. Ten slotte hebben we nog de laatste colorway. Vergeleken met de andere twee colorways is de body wit van kleur. Daarnaast bevinden er verschillen bruine blauwe en grijze overlays op. Om het af te maken hebben ze de sockliner geel gemaakt.

20 september gaan deze beauty’s releasen. Het prijskaartje die eraan komt te hangen gaat €135,- bedragen. Ben jij benieuwd waar je ze kan bemachtigen, check dan snel onze Releasekalender.


Karhu Fusion 2.0 Cross-Country Ski 'Monument'

vrijdag 20 september 2019

Naar alle aanbieders
Cross-Country Ski

Karhu Fusion 2.0 Cross-Country Ski 'Night Sky'

vrijdag 20 september 2019

Naar alle aanbieders
Cross-Country Ski
Cross-Country Ski

Karhu Fusion 2.0 *Cross-Country Ski* (Leather Brown / Night Sky)

vrijdag 20 september 2019

Naar alle aanbieders
Cross-Country Ski
Cross-Country Ski
Images by: Hanon Shop