Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 34 177

Nog maar twee weken en dan moeten velen alweer terug de schoolbanken in. Stores zoals JD Sports, Foot Locker en Snipes zijn op dit moment een Back2School actie gestart om ervoor te zorgen dat jullie de beste indruk kunnen achterlaten op de eerste dag. Toch zijn vaak de nieuwste items uitgesloten van deze acties. Wil jij echt het nieuwste van het nieuwste? Neem dan hieronder een kijkje voor de Hottest Releases van deze week. Want met de nieuwste sneakers aan jouw voeten zal jij gegarandeerd de aandacht trekken. Naast de Hottest Sneaker Releases van week 34 staan er nog veel meer releases gepland voor de komende week. Nieuwsgierig naar alle releases? Check dan onze releasekalender!


1. Converse VLTG ‘Black’ | 565061C

Image by: Converse

Voor de Converse VLTG heeft Converse het verleden naar het heden gehaald. Zij hebben de Converse Voltage uit de archieven getrokken en in een nieuw modern jasje gestoken. Bij het originele model is er een grote ster te vinden vlak onder de enkel. Deze ster is op de Converse VLTG vervangen door het logo op de hiel. Hierdoor krijgt de sneaker een enorm strak uiterlijk. Deze colorway op de nieuwe Converse VLTG is onderdeel van de Converse Mission-V collectie.

Converse VLTG 'Black'

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders

2. Converse Chuck 70 Denim ‘Blue’ | 165647C

Image by: Converse

Naast de Mission-V collectie komt Converse nog met een ander pack. De Renew Denim Lijn is in samenwerking met het Engelse Vintage bedrijf Beyond Retro. Per seizoen gebruiken zij 10 duizenden jeans om daar vervolgens sneakers van te maken. Doordat elke jeans natuurlijk uniek is, zorgt dat ervoor dat ook de sneakers uniek zullen zijn. Dit pack is bedacht door de werknemers van Converse aangezien zij al langere tijd sneakers maken van teruggewonnen materialen.

Converse Chuck 70 RENEW Denim 'Blue'

Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders

3. adidas ZX 4000 4D ‘Linen Green’ | EF9623

Image by: Asphaltgold

adidas begon het jaar 2019 goed met een grote nieuwe onthulling. In februari kwam het merk namelijk met het ZX 4000 4D model. Een opmerkelijk model voor velen dankzij de nieuwe technologie die werd gebruikt voor deze sneakers. Vooral de midsole van dit silhouet valt op. dit heeft namelijk een 4D effect dankzij de verschillende lagen die in elkaar overlopen. Dit keer komt de ZX 4000 4D in een colorway met veel felle kleuren zoals geel en Linen Green.

adidas ZX 4000 4D 'Linen Green'

Prijs vanaf €258,-

Naar alle aanbieders

4. WMNS Air Jordan Latitude 720 ‘Mushroom’ | AV5187-002

Image by: Nike

De Air Jordan Latitude 720 is een nieuw model speciaal voor de vrouwen met een aantal interessante elementen. Zo is de sneaker voorzien van de Air Max 720 Air Unit waardoor dit model is voorzien van ultiem comfort en fantastische schokdemping. Deze week komt er een gloednieuwe colorway uit op dit model. de Air Jordan Latitude 720 ‘Mushroom’ is een elegante maar ook zeker een sportieve sneaker.

Air Jordan Latitude 720 'Mushroom'

Prijs vanaf €179,-

Naar alle aanbieders

5. Nike Air Max 90 ‘Vinyl’ | CK0902-001

Image by: Nike

De nieuwe Nike Air Max 90 ‘Vinyl’ zet de geschiedenis van muziek en Air Max voort door diverse details toe te voegen. Deze details vinden inspiratie in de apparatuur die over de hele wereld wordt gebruikt door dj’s. Zo zien we details voorbijkomen die geïnspireerd zijn op vinylgroeven, maar ook op de verlichting op draaitafels. Een geweldig detail op deze sneaker is de Nike branding op de tong. Hier vind je namelijk een minimalistische “vinylplaat”.

Nike Air Max 90 Premium 'Vinyl'

Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders

6. adidas Yeezy 500 ‘Bone’ | FV3573

De adidas Yeezy 500 is een tijd afwezig geweest, maar deze week maakt het model een comeback! Dit silhouet komt in een lichte, maar toch opvallende colorway. De Yeezy 500 ‘Bone’ released in full family sizing en is de vijfde colorway voor dit bijzondere model.

adidas Yeezy 500 'Bone'

Prijs vanaf €200,-

Naar alle aanbieders

7. Air Jordan 12 Retro ‘FIBA’ | 130690-107

Image by: @hanzuying

Vanaf zaterdag 31 augustus zullen de ogen binnen de basketbal wereld allemaal gericht zijn op China. Hier vindt namelijk de FIBA World Cup plaats. Tot zondag 15 september spelen de beste basketbal landen tegen elkaar om de titel van World Champion te bemachtigen. Om dit evenement te vieren brengt Jordan Brand de Air Jordan FIBA 2019 collectie uit. De Air Jordan 12 Retro ‘FIBA’ is één van de sneakers die hieruit voortkomen.

Air Jordan 12 Retro 'FIBA'

Prijs vanaf €185,-

Naar alle aanbieders

8. adidas ZX7000 ’30 Years of Torsion’ | FU8404

Image by: 43einhalb

adidas heeft al verschillende technologieën ontwikkeld op het gebied van schokdemping en loopcomfort. Vaak denken we hierbij aan Boost en adiPRENE, maar in 1989 ontwikkelde adidas ook de Torsion technologie. Deze technologie werd toegepast op de 4-cijferige ZX-serie. Nu, 30 jaar later, viert adidas het succes van Torsion ZX door de sneakers een retro release te geven. De adidas ZX5000 en ZX6000 zijn ondertussen al uitgekomen, maar deze week is het de beurt aan de adidas ZX7000.

adidas ZX7000 '30 Years of Torsion'

Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders

9. Sneakersnstuff x New Balance 577 ‘Grown Up’ | M577SKS

Image by: Sneakersnstuff

Sneakersnstuff heeft een sneaker een geheel nieuwe make-over gegeven in samenwerking met New Balance. De Sneakersnstuff x New Balance samenwerking landt op het New Balance 577 silhouet. Het concept rondom deze samenwerking staat in het teken van samen opgroeien en uit zich in de naam ‘The Kids Have Grown Up’.

Sneakersnstuff X New Balance M577 'The Kids Have Grown Up'

Prijs vanaf €0,-

Naar alle aanbieders

10. Karhu Legacy OG ‘Tillandsia Purple’ | F806001

Image by: 43einhalb

Karhu brengt een heerlijke sneaker terug in het assortiment, namelijk de Karhu Legacy. De Karhu Legacy OG colorway komt in wit en Tillandsia Purple. Een frisse sneaker een aantal kleurrijke accenten dus. Naast deze sneaker krijg je er ook nog eens een gratis bijpassende tote bag bij!


Karhu Legacy OG 'Tillandsia Purple'

Prijs vanaf €134,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article

Tyler, the Creator gaat nieuwe samenwerking aan met Converse 4

Tyler, the Creator’s GOLF le FLEUR* is niet onbekend in het samenwerken met Converse. De twee hebben al vele sneakers uitgebracht en komen nu met een Chuck 70 High silhouet. De GOLF le FLEUR* x Converse Chuck 70 High word bekleed met opvallende vlammen, die verwijzen naar het derde album van de rapper: Cherry Bomb.

Tyler, the Creator is een Amerikaanse rapper en producer geboren op 6 maar 1991 in Los Angeles. Tyler staat vooral bekend als de leider en medeoprichter van hip hop groep Odd Future. In de groep Odd Future zitten bijvoorbeeld de artiesten Frank Ocean, Earl Sweatshirt en Domo Genesis. Tyler, the Creator heeft ook zijn eigen merk genaamd GOLF le FLEUR*, die je kan herkennen aan de iconische bloem als logo die veel word gebruikt op de kleding.

GOLF le FLEUR* x Converse Chuck 70 ‘Flame’ | 167279C

De upper van de Chuck 70 high is gemaakt van een fel blauw canvas met oranje en rode vlammen. Op de binnenkant van de sneaker zit het witte converse logo dat weer matched met de witte veters. Het bovenwerk van de sneaker zit op de iconische Converse midsole. De sneaker word mooi afgesloten met een rode met witte bloemetjes geprinte outsole.

De GOLF le FLEUR* x Converse Chuck 70 ‘Flames’ komt uit op 12 oktober via Converse voor €100,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Golf Le Fleur X Converse Chuck 80 'Flame'

zaterdag 12 oktober 2019

Naar alle aanbieders
GOLF le FLEUR* x Converse
GOLF le FLEUR* x Converse
Images by GOLF WANG

Nike geeft de Air Force 1 Low een makeover voor ‘Day of the Dead’ festival 11

Van schedels tot aan gezichtsverf en kleurrijke outfits, wij hebben het over Mexico’s ‘Day of the Dead’ festival. Nike heeft zich door dit grote feest laten inspireren en hun creativiteit gebruikt op de legendarische Air Force 1 Low.

De Air Force 1 Low debuteerde in 1982 als basketbalschoen. Het model werd vernoemd naar het vliegtuig waar de Amerikaanse president mee vloog. Het was de eerste sneaker die beschikte over Nike Air. Al snel kreeg de sneaker voet aan de grond over de hele wereld, van basketbalvelden tot aan de hip hop cultuur. Natuurlijk blijft de Air Force 1 trouw aan zijn roots met zachte, veerkrachtige demping. Echter heeft de sneaker ondertussen wel al de iconische status van Nike Air overtroffen.

Nike Air Force 1 Low ‘Day of the Dead’ | CT1138-100

Op het eerste gezicht lijkt de Air Force 1 Low ‘Day of the Dead’ op een eenvoudige witte low-top met gele, blauwe, roze en groene lijnen. Zodra je je meer focust op de sneaker zul je al snel zien dat dit niet het geval is. Beginnend op de toebox loopt een herhalende schedelprint die moeilijk te zien is. Deze schedelprint loopt door tot achterop de sneaker. Vervolgens is deze schedel ook terug te zien op het inlegzool in een roze kleur. Ook op de tong bevind zich de Swoosh in een roze kleur.

Deze interessante Nike Air Force 1 Low ‘Day of the Dead’ zal hoogst waarschijnlijk uitkomen tijdens het festival dat van 31 oktober 2019 tot en met 2 november 2019 duurt. Echter is er alleen nog niet bevestigd. Bekijk hieronder de officiële afbeeldingen van de sneaker en houd goed onze Releasekalender in de gaten voor meer informatie.


Nike Air Force 1 Low 'Day Of The Dead'

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
Day of the Dead
Day of the Dead
Images by Nike

Hyprints lanceert een unieke en reflecterende gouden Air Max print 19

Sneakerheads opgelet! Hyprints heeft zojuist een gruwelijke, nieuwe limited edition sneaker art print gereleased in hun webshop: een reflecterende gouden Air Max 1 print. In het snel veranderende landschap van sneakers, waar nieuwe modellen, gekke colourways en collabs met sterren je om de oren vliegen – is het makkelijk om de klassiekers te vergeten. De sneakers waar het allemaal mee begon, die de weg vrijmaakten voor hun succesvolle opvolgers, ‘the ones that got you hooked tot the game’.

De nieuwe Golden Air Max 1 Hyprint is een ode aan één van de meest iconische sneakers die er bestaan. Toen de legendarische designer Tinker Hatfield de AM1 in 1987 introduceerde, stond de sneakermarkt op zijn kop. Het was de eerste sneaker met een zichtbare Air unit en werd al snel een groot succes. Deze kicks hebben een rijke historie, met een aantal extreem goed ontvangen releases, zoals de eerste Atmos Safari collab, de verschillende Parra releases en de natuurlijk de OG colorways.

De Air Max 1 op deze print is echter gestript van alle gekkigheid. Geen krankzinnige patronen, geen buitengewone kleurencombinaties en geen swooshes die ontbreken. In plaats daarvan, wordt deze icoon afgebeeld zoals hij is: een winnaar. Het design is geprint op 380 g/m2 matte art papier en is met de hand gelamineerd met een reflecterende gouden folie. De print komt in een gelimiteerde oplage van 60 stuks en zijn op de achterkant met de hand genummerd.

Hyprints air max
Hyprints air max
Hyprints air max
Afbeeldingen: Hyprints