Release Reminder: Beste Releases van zaterdag 17 augustus 373

We hebben deze week al vele verschillende releases gezien zoals het nieuwste Stranger Things x Nike pack en de Nike SB x Air Jordan 1 Low x Eric Koston ‘UNC’. Maar de week is nog niet voorbij. Dit weekend staan namelijk nog een paar heerlijke releases op de planning. Onder andere twee heerlijke colorways op de Air jordan 1, maar ook een paar sneakers die jouw terugbrengen naar je jeugd! Benieuwd naar de beste releases van deze week? Scroll dan snel naar beneden! Benieuwd naar alle releases van dit weekend of wil je alvast de releases van de volgende weken bekijken? Check dan onze releasekalender.


1. Air Jordan 1 Satin ‘Black Toe’ | CD0461-016

Image by: 43einhalb

Air Jordan 1 Satin 'Black Toe'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

2. adidas Yeezy Boost 700 ‘Wave Runner’ | B75571

Yeezy Boost 700 'Waverunner'
Image by: Hypebeast

adidas Yeezy Boost 700 'Waverunner'

B75571 · Prijs vanaf €531,-

Naar alle aanbieders

3. Air Jordan 1 Defiant Couture ‘Stitch Swoosh’ | CD6579-071

Image by: Atmos Tokyo

Air Jordan 1 Defiant Couture 'Stitch Swoosh'

CD6579-071 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

4. SpongeBob x Nike Kyrie 5 ‘SpongeBob SquarePants’ | CJ6951-700

Image by: Nike

Spongebob X Nike Kyrie 5 'Spongebob Squarepants'

CJ6951-700 · Prijs vanaf €594,-

Naar alle aanbieders

5. SpongeBob x Nike Kyrie 5 ‘Patrick Star’ | CJ6951-600

Afbeeldingsresultaat voor zapatillas nike bob esponja
Image by: Nike

Spongebob X Nike Kyrie 5 'Patrick Star'

CJ6951-600 · Prijs vanaf €603,-

Naar alle aanbieders

6. Vivienne Westwood x Asics Gel-DS Trainer OG | 1191A254-002

Image by: 43einhalb

Vivienne Westwood X ASICS Gel-DS Trainer OG

1191A254-002 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders

7. AriZona x adidas Continental Vulc ‘Black’ | FV2701

AriZona Ice Tea adidas Continental 80 Slides drink packaging footwear sneakers originals aztec prints patterns flower red orange teal black white mens womens kids
Image by: adidas

Arizona Iced Tea X adidas Continental Vulc 'Black'

FV2701 · Prijs vanaf €209,-

Naar alle aanbieders

8. AriZona x adidas Continental Vulc ‘Core White’ | FV2714

adidas x AriZona Continental Vulc (Chalk White / Chalk White / Supplier Color)
Image by: Asphaltgold

Arizona Iced Tea X adidas Originals Continental Vulc 'Lemon'

FV2714 · Prijs vanaf €75,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article

Scoor de Jonah Hill X adidas Superstar op zaterdag 11 juli! 2

In 2018 gingen er al geruchten rond dat adidas een samenwerking aan zou gaan met de wereldberoemde acteur Jonah Hill. Echter heeft deze collab nog een tijdje op zich laten wachten. Nu, in 2020, is het dan toch eindelijk zover. Samen komen de twee namelijk met een moderne versie op de adidas Superstar met subtiele, maar vooral interessante details.

Jonah Hill

Voor de mensen die er wel van houden om af en toe een filmpje te kijken zal de naam Jonah Hill niet vreemd in de oren klinken. Een paar bekende films waarin deze Amerikaanse acteur heeft mogen spelen zijn bijvoorbeeld “The wolf of Wall Street” en “21 Jump Street”. Naast zijn geweldige acteerwerk spreekt Jonah Hill ook stemmen in voor animatiefilms zoals “How to Train your Dragon” en “Sausage Party”. Het is dan ook niet gek dat Jonah Hill vele malen is genomineerd voor diverse prijzen, echter zat winnen er niet altijd in. Zo is Hij vaak genomineerd geweest als Beste Mannelijke Bijrol en heeft hij de titel als Best Comedic Performance weten te bemachtigen op de MTV Movie Awards.

Jonah Hill X adidas Superstar | FW7577

Dat Jonah Hill groot fan is van het merk adidas is niet onopgemerkt gebleven. Het is dan ook niet verrassend dat hij nu de samenwerking aangaat met de Three Stripes. Samen geven zij de adidas Superstar een nieuwe look. Voor deze collab is Jonah Hill teruggereisd in de tijd naar de momenten die hij heeft meegemaakt met de adidas Superstars. Daarbij heeft hij zijn eigen versie gemaakt die hij toen zo graag had willen dragen.

Als we naar de sneaker kijken zien we vooral een strak en tijdloos design met daarop een aantal subtiele maar interessante details. Voor het bovenwerk van de Superstar is er gebruikgemaakt van wit gekleurd volnerfleer. Op de hiel is een paneel geplaatst in de kleur Green Night. Dit paneel is met een grove steek van wit draad afgewerkt. Waar normaal gesproken het adidas Originals logo te vinden is op de hiel, zie je hier de initialen “JH” in een fel groene kleur en in het eigen handschrift van Jonah Hill. Zijn handschrift is ook terug te vinden op de lateral side van de sneaker. Hier is namelijk in het Green Night “SUPERSTAR” gestikt. Het stiksel detail komt overigens ook subtiel terug op de veters. Deze zijn namelijk wit van kleur, maar met een dun stiksel eroverheen met dezelfde Green Night tint. Uiteindelijk is de upper geplaatst op een rubberen Off White zool om de look compleet te maken. Een laatste, speciale detail is te vinden aan de binnenkant van de tong. Hier is namelijk een geborduurde leeuw te zien dat is geïnspireerd op één van Jonah Hill’s tatoeages.

Voor de mensen die de Jonah Hill X adidas Superstars willen bemachtigen hebben wij goed nieuws! Op zaterdag 11 juli zijn de sneakers namelijk al verkrijgbaar voor een prijs van €130,-. Wil jij als eerste deze collab bemachtigen? Check dan onze releasekalender voor de precieze tijd en shops waar jij ze kan scoren. Bekijk nog even de afbeeldingen hieronder totdat je deze sneakers zelf in handen hebt.

Jonah Hill X adidas Superstar

zaterdag 11 juli 2020

Naar alle aanbieders
Images by adidas
Featured image by Solebox

First Look op de Quai 54 x Air Jordan 1 Low 10

Normaal gesproken vind er elk jaar het Quai 54 streetbaltoernooi plaats in Parijs, maar door het Corona virus zal dat dit jaar helaas niet het geval zijn. Wel brengt Jordan Brand in samenwerking met Quai 54 een Air Jordan 1 Low. Van deze Quai 54 x Air Jordan 1 Low is ook een foto van opgedoken.

Jordan Brand en Quai 54 zullen ons niet alleen de Air Jordan 1 Low brengen, maar ook een Air Jordan 6 in twee verschillende colorways. Hiervan zijn ook al officiële foto’s van naar buiten gekomen. Nu is er ook eindelijk een eerste foto van de Quai 54 x Air Jordan 1 Low.

Quai 54 x Air Jordan 1 Low ‘Sail’ | First Look

Het bovenwerk van de sneaker beschikt over een basis van mesh en leer. De mesh panelen zijn versierd met bruine en gele grafische patronen die tribale en op basketbal geïnspireerde beelden combineren. Op de sneaker zijn witte veters bevestigd met hierop en rondom branding. Op de veters zit een rode patch met hierop ’23’ branding. De tong zelf beschikt over een rode Jumpman. De Swoosh is verwerkt in een bruine kleur.

Volgens geruchten zal de sneaker op zaterdag 18 juli 2020 releasen. Houd Sneakerjagers in de gaten voor de laatste updates over deze sneaker. Scroll naar beneden voor de eerste foto van de sneaker.


Quai 54 x Air Jordan 1 Low
Image by @bshop_basketball

Ronnie Fieg heeft de KITH x Looney Tunes x Converse Chuck 70 Hi onthuld 7

Ronnie Fieg zit niet stil en dat bewijst hij maar weer eens. Een paar dagen geleden opende hij de deuren van zijn nieuwe flagship store in Tokio. Gisteren onthulde Ronnie Fieg dat er een KITH x Looney Tunes x Converse Chuck 70 Hi onderweg is.

Voor de mensen die niet weten wie Ronnie Fieg is, hij is de oprichter van het merk KITH. Het merk werd in 2010 opgericht en kent sindsdien al grote successen. Zo heeft het al meerdere samenwerkingen met Nike achter de rug, maar ook met Tommy Hilfiger, Coca Cola en Versace.

KITH x Looney Tunes x Converse Chuck 70 Hi | Details

De samenwerking verwijst naar de vroege zaterdagochtend van Ronnie Fieg waarop hij de televisie aanzette om de cartoon Looney Tunes te kijken. Als we kijken naar de sneaker zien we al snel het zwarte bovenwerk. Hierop zien we al snel de gehele cast van personages voorbij komen van Looney Tunes. Het kenmerkende All Star logo op de binnenkant is ook vervangen voor het logo van Looney Tunes. Echter staat er KITH onder het logo. Op de witte contrasterende midsole is er nog meer KITH branding te vinden, namelijk in het rood. Een doorschijnende outsole maakt de sneaker af, want onder de outsole kan je namelijk het motto ‘JUST US’ lezen.

Scroll naar beneden om officiële foto’s te bekijken van de KITH x Looney Tunes x Converse sneaker. Houd Sneakerjagers goed in de gaten om up-to-date te blijven van het laatste nieuws over deze aankomende collab.


KITH x Looney Tunes x Converse Chuck 70 Hi
KITH x Looney Tunes x Converse Chuck 70 Hi
KITH x Looney Tunes x Converse Chuck 70 Hi