Off-White x Nike Waffle Racer SP heeft een releasedatum

Na maanden aan speculaties lijken Off-White en Nike zich nu echt klaar te maken voor de release van de Waffle Racer SP. Het model komt in drie verschillende colorways volgens het thema van de ‘Athlete in Progress’ collectie. De colorways die eraan komen zijn: ‘Zwart/Paars/Wit’, ‘Wit/Sail/Zilver’ en ‘Teal/Volt/Zwart’. Op 5 september 2019 krijg jij de kans om de Off-White x Nike Waffle Racer SP te scoren via nike.com.

Off-White en Nike zijn weer volop nieuwe sneakers aan het uitbrengen. Zo brachten zij een tijdje geleden de ‘Zoom Terra Kiger 5’ uit in drie verschillende colorways. Niet veel later kwam ook de ‘Air Force 1 Low MCA’ uit. Nu is het de beurt aan de Off-White x Nike Waffle Racer.

De sneaker beschikt over een duo-veterontwerp. Dit betekent dat de sneaker zowel een traditionele veter als een op wandelen geïnspireerde veter systeem heeft. Bovendien ziet de upper eruit alsof hij gestructureerd is van plastic-achtig materiaal. Dit geldt ook voor de Swoosh branding en de kenmerkende Off-White tekst op de zijkanten. Net als de ‘Zoom Terra Kiger 5’ beschikt ook dit model over een puntige rubberen outsole. Dit is het ultieme statement stuk van de sneaker.

Op 5 september 2019 zal de Off-White x Nike Waffle Racer SP uitkomen in drie verschillende colorways via onder andere nike.com. Houd onze Releasekalender goed in de gaten om op de hoogte te blijven van de webshops waar de sneaker verkrijgbaar zal zijn. Ben jij benieuwd naar hoe de drie colorways eruit komen te zien? Check dan de foto’s hieronder!


Off-White X Nike Waffle Racer SP 'Black'

CD8180-001 · Prijs vanaf €136,-

Naar alle aanbieders
Waffle Racer SP

Off-White X Nike Waffle Racer SP 'White'

CD8180-100 · Prijs vanaf €156,-

Naar alle aanbieders
Waffle Racer SP

Off-White X Nike Waffle Racer SP 'Blue'

CD8180-400 · Prijs vanaf €145,-

Naar alle aanbieders
Waffle Racer SP
Images by Nikelab

Previous ArticleNext Article