Palace Skateboards x Reebok Pro Workout Low

Londen’s Palace Skateboards werkt weer samen met Reebok! Dit keer wordt het welbekende model van Reebok, de Pro Workout Low gebruikt voor de samenwerking. Palace en Reebok hebben al eerder samengewerkt en de collectie was destijds meteen een hit. Het model van Reebok, de Reebok Pro Workout Low, komt in drie verschillende colorways. De sneaker staat voor eenvoud en is de ideale skate sneaker. De Reebok Pro Workout Low komt in de kleuren zwart, rood en wit.

De sneaker is voorzien van verschillend soepel leer op het bovenwerk en extra beschermde overlays die meer stevigheid bieden tijdens het skaten. Elke sneaker wordt afgemaakt met een stevige zool, de zwarte variant met een Gumsole. Op de tong en hiel is de Palace en Reebok branding te vinden. Op het bovenwerk en zijkant van de sneaker zitten ook reflecterende details wat een mooi effect geeft.

De nieuwe Palace Skateboards x Reebok Pro Workout Low komt op vrijdag 16 augustus uit. De sneakers zijn verkrijgbaar bij Palace stores en op PalaceSkateboards.com en zullen €130,- kosten. Scroll verder naar beneden om de foto’s te bekijken.


Palace Skateboards x Reebok Pro Workout Low
Previous ArticleNext Article