First look: Air Jordan 1 Fearless ‘Rose Gold’

Er is een foto verschenen van een mogelijk nieuwe colorway van de Air Jordan 1 ‘Fearless’. Deze nieuwe colorway zal waarschijnlijk onderdeel gaan uitmaken van de Air Jordan 1 ‘Fearless’ Pack en tijdens de kerst uitkomen. Nu is de eerste foto gelekt van deze Air Jordan 1 Fearless ‘Rose Gold’.

Wat gelijk opvalt is natuurlijk het bovenwerk dat van een soort mesh is gemaakt. Het materiaal kan je vergelijken met die van de Air Jordan 1 SP ‘Gina’. Het materiaal zelf heeft wat weg van de schubben van een vis en glinstert wanneer je er vanaf een bepaalde hoek tegenaan kijkt.

Het grootste gedeelte van het bovenwerk is zwart gekleurd maar de toebox, het gedeelte bij de hak en de Swoosh hebben een rosé gouden kleur. Het Jordan Wings logo heeft een zwarte kleur en lijkt op het bovenwerk te zitten in plaats van erop geprint. Tenslotte kunnen we zien dat de sneaker een witte midsole heeft met een outsole in dezelfde kleur. Wat echter wel opvalt is dat er net boven de midsole een zwart randje loopt. Deze is niet heel gewoonlijk voor een Air Jordan 1 High.

Men verwacht dat de Air Jordan 1 Fearless ‘Rose Gold’ zal releasen tijdens de feestdagen in december voor €160,-. Waarschijnlijk zal hij uitkomen bij Nike.com en verschillende retailers. Houd onze Releasekalender goed in de gaten voor updates.

Air Jordan 1 Fearless 'Rose Gold'
Image by solebyjc

Previous ArticleNext Article