De nieuwe Nike Air More Uptempo voor kids

Het populaire model van Nike, de Nike Air More Uptempo, hebben we al een tijdje niet meer gezien. Nu keert het model terug in een blauwe variant voor kids! De sneaker komt in een Ocean Fog/Total Orange/Half Blue/Blackened Blue colorway.

De Air More Uptempo geeft de kleine voetjes een onmiskenbare look dankzij de Nike Air demping. De verschillende panelen op de sneaker hebben verschillende kleuren blauw, wat voor een frisse look zorgt. De Air demping zorgt voor comfort zodat jouw kleintje de hele dag op avontuur kan. De sneaker is gemaakt van leer voor een klassieke uitstraling. Bovendien is het leer eenvoudig om schoon te maken, ideaal voor de kleine dus! Het ‘Air’ logo dat je op de zijkant van de sneaker kunt vinden komt in een donker blauwe kleur met witte omlijning. Het logo geeft de kleine voetjes een iconische look die is geïnspireerd op de legendarische basketbalperiode uit de jaren 90. Een witte zool maakt het ontwerp compleet.

De Air More Uptempo is beschikbaar bij Nike. De sneaker is verkrijgbaar voor een prijs van €70,-. Scroll naar beneden om de foto’s te bekijken.


Nike Air More Uptempo

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Nike Air More Uptempo | CK0825-404

Nike Air More Uptempo
Nike Air More Uptempo
Nike Air More Uptempo

Previous ArticleNext Article