Sue Tsai x Puma ‘Love 101’ collectie 389

Sue Tsai, kunstenaar en tegenwoordig ook designer, gaat opnieuw de samenwerking aan met Puma om een geheel nieuwe collectie neer te zetten. Deze collectie zal bestaan uit 22 items, zowel sneakers als kleding en accessoires. ‘Love 101’ zal het concept zijn van deze nieuwe samenwerking. In de Sue Tsai x Puma ‘Love 101’ collectie wordt streetwear gecombineerd met verschillende looks die geïnspireerd zijn op de schooltijd van een vrouw.

Eerste Sue Tsai x Puma collectie

Eerder dit jaar, op 14 maart, hebben Sue Tsai en Puma hun eerst collectie uitgebracht. Hierin stond het verhaal over wilde bloemen die in opstand kwamen centraal. De menselijke bevolking maakt de planeet beetje bij beetje kapot waardoor de bloemen de planeet terug wilde winnen. Door dit verhaal hebben Sue Tsai en Puma een collectie neer kunnen zetten met een natuurlijk en vrouwelijk karakter dat tegelijkertijd ook veel kracht uitstraalde.

Sue Tsai x Puma ‘Love 101’

De volgende Sua Tsai x Puma collectie zal weer een heel nieuw concept dragen. Voor de tweede samenwerking laten Sue Tsai en Puma zich inspireren door de typische schooltijd van een vrouw. Schrijven in elkaars schriften, overal … ♥ … noteren wanneer je verliefd was, ga zo maar door. Dit soort dingen zien we dan ook zeker terugkomen in de Sue Tsai x Puma ‘Love 101’ collectie. Naast al deze krabbels zien we ook verschillende patches verschijnen op de items. Denk hierbij aan typische college letters en kleurrijke bloemen.

In dit blog kijken we naar de sneakers die bij deze collectie horen. In totaal bevat de ‘Love 101’ collectie 4 verschillende puma silhouetten. We hebben het hier over de Puma Cali, Puma Nova, Puma Aeon en de Puma Basket. Op dit moment zijn er al 2 van de 4 sneakers verkrijgbaar, dit zijn de Sue Tsai x Puma Cali en de Sue Tsai x Puma Nova.

Sue Tsai x Puma Cali

De Puma Cali bevat een wit lederen basis met daaroverheen verschillende overlays. Zo zien we bij het vetersysteem licht grijze suède overlays. Daarnaast loopt er rondom de enkel een element dat gemaakt is van geel gekleurd badstof. Dit geeft de sneaker een zacht uiterlijk. Deze gele kleur zien we ook terugkomen in een simpele lijn die over de toebox loopt. Verder zijn er nog een aantal details te vinden op deze sneaker. Op de hiel is namelijk “PUMA” geplaatst met de typische college letters in verschillende kleuren. Verder vind je op de toebox nog de tekst: “I miss everything that’s real about you”.

Sue Tsai x Puma Wmns Cali 'Bright White'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
-32
-32
-32
Images by: Foot District

Sue Tsai x Puma Nova

De tweede sneaker die op dit moment al verkrijgbaar is, is de Puma Nova. De sneaker is voornamelijk in het wit gekleurd met een aantal oud roze en zwarte details. Zo draagt de sockliner deze roze kleur, evenals de outsole en de belijning rondom het Puma logo op de zijkanten van de sneaker. Zwart komt terug in de verschillende krabbels die over de gehele sneaker te vinden zijn, zowel op de upper, de midsole en zelfs de outsole.

Sue Tsai x Puma Wmns Nova 'Bright White'

36987801 · Prijs vanaf €120,-

Naar alle aanbieders
-32
-32
-32
Images by: Foot District

Sue Tsai x Puma Aeon en Basket

De Sneakers die op dit moment nog niet verkrijgbaar zijn, zijn de Puma Aeon en de Puma Basket. Als eerste kijken we naar de Puma Aeon. Deze sneaker heeft een oud roze basis met zwarte en gele overlays. Een interessant detail op dit silhouet is de Puma branding op de tong van de sneakers. Op zowel de linker als rechter sneaker vind je Puma branding in de vorm van patches. Op de rechter schoen is dit een grote college P en op de linker zie je het katachtige logo.

De andere sneaker die nog niet verkrijgbaar is, is de Puma Basket. Deze sneaker is voorzien van een geheel zwarte upper met verschillende gekleurde details daarop. Zo zien we een Bloemen patch op de zijkant van de sneaker, net zoals een patch in de vorm van een bij. In deze patches is ook weer de oud roze kleur verwerkt die we vervolgens ook weer zien terugkomen op de sockliner.

Sue Tsai X Puma RS-X 'Bridal Rose'

369876-01 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

Sue Tsai X Puma Basket 'Black Rose'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Zaterdag 17 augustus zal de gehele collectie uitkomen. Op dit moment zijn er dus al 2 paar sneakers verkrijgbaar uit de Sue Tsai x Puma ‘Love 101’ collectie, maar voor de andere moet je nog even geduld hebben. Houd onze releasekalender in de gaten voor de laatste updates!


Previous ArticleNext Article

Nike Blazer krijgt een “Pink Foam” colorway 4

De laatste drie decennia is de Nike Blazer bekender dan ooit en nu staat de sneaker toch wel bekend als een echt lifestyle sneaker. Nu staan er twee prachtige sneakers op de planning, een hoog en laag model in een “Pink Foam” colorway. Een releasedatum is helaas nog niet bekend, maar wel volgen de geruchten dat ze deze zomer zullen droppen.

De Nike Blazer is een echte klassieker, het paar kwam uit in 1972. Het begon als een basketbalschoen die werd gedragen bij de bekende George Gervin. Nu is het één van de bekendste sneakers in de streetwear wereld en word het paar door velen gedragen, buiten en op het veld.

Nike Blazer “Pink Foam” | BQ6806-108

Beide paren hebben een heerlijk uiterlijk gekregen. Het duo heeft dit keer een White/ Sail kleur gekregen die over bijna het gehele bovenwerk is gevestigd. Zowel als de High als de Low is gemaakt van soepel leer, met natuurlijk suede overlays bij de teen en de laterale voorvoet voor versteviging. De swooshes en het Nike labeltje bij de hiel genieten van een Pink Foam colorway. Terwijl natuurlijk zoals we gewend zijn de zooleenheden een gelige kleur hebben gekregen voor een vintage effect. Met de visgraatzolen op de Blazer Low wijken ze echter wel wat af door hun grotere tegenhangers met een gombruine uiterlijk.

Release info

Wanneer het paar zal uitkomen, is nog niet bekend. Wel gaan de geruchten dat het paar deze zomer zal droppen. Dan zal het bij Nike en Nike retailers verkrijgbaar zijn. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: Nike

Nike brengt 5 sneakers uit met het Rub-away effect 61

Nike is de laatste tijd actief bezig met het uitbrengen van unieke colorways. Een manier hoe ze dit doen is het gebruik van nieuwe en unieke materialen. Een voorbeeld hiervan was het tear-away effect wat we laatste op de Air Force 1 zagen voorbijkomen. Een vergelijkbaar effect is het Rub-away- effect. Nike heeft besloten dit effect toe te passen op twee van de meest populaire modellen van dit moment, de Nike Air Max 90S en de Air Force 1 Low. 

 Het rub-away effect is vergelijkbaar met het tear-away effect. In dit geval is er over het materiaal een extra dun laagje verf aangebracht. Doordat het materiaal slijt na het dragen komt er een nieuwe laag verf zichtbaar. Dit zorgt ervoor dat de colorway van een sneakers een compleet nieuwe dynamiek krijgt. 

Nike heeft het nieuwe effect direct goed gebruikt. Zo krijgt het nieuwe Nike Air Max 90S model de rub-away makeover en de Nike Air Force 1 Low. De air Max 90S colorways hinten naar de OG varianten alleen dan nu met een aangepast tongue-logo en een jewel swoosh. De Air Forces daarentegen zijn plain white met een jewel swoosh. Onder de witte kleur zit dezelfde kleur als ide van de details. 

6 juni zullen deze toffe Nike rub-away sneaker uitkomen bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers.

In de tussentijd check je de Sneakerjagers Releasekalender. Hier vind je alle updates en informatie over alle sneaker-releases die de komende tijd nog komen gaan. Ook vind je hier de meest hyped releases en dé shops waar je ze kunt bemachtigen.  

rub-away
rub-away
rub-away
rub-away
rub-away
rub-away

De CLOT x Nike Air Max 1 ‘Kiss of Death’ keert mogelijk terug 76

Enige tijd geleden toonde sneaker-leaker py_rates ene wel hele bijzonder (mogelijk) rerelease. De Air Max 1 Powerwall Pink en lemonade zouden terug keren in 2020. Vandaag kwam de leaker wederom met een nieuwe bijzondere rumor. Zo denkt hij dat in 2020 of 2021 de eerste collab van de Nike x Clot Air Max 1 zal terug keren. Het gaat dus om de Nike Air Max 1 x Clot ‘Kiss of Death’ Deze bijzondere release kwam uit in een beperkte oplage in 2005 en is een sneaker die echt vol toffe details zit.

De Nike Air Max 1 x Clot ‘Kiss of Death’ was in 2006 dé sneaker waar het allemaal om draaide. Met het unieke detail van een doorzichtige toebox werd deze sneaker jaren gezien als een van de beste colorways van de Air Max 1’s. Naast de doorzichtige toebox maakte ze ook gebruik van Suede, struisvogelleer en een slangenprint. De kleurencombinatie van rood, beige, geel, groen en oranje klonk niet heel goed maar het werkte wel. 

Als we de leaker moeten geloven dan zou deze Nike Air Max 1 x Clot ‘Kiss of Death’ weer terugkeren in 2020 of 2021. Zoals altijd verwachten we hem bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Let wel op: Nike heeft deze release nog niet bevestigd of ontkent, echt zeker zijn we er dus niet van.

In de tussentijd check je de Sneakerjagers Releasekalender. Hier vind je alle updates en informatie over alle sneaker-releases die de komende tijd nog komen gaan. Ook vind je hier de meest hyped releases en dé shops waar je ze kunt bemachtigen.  

Deze afbeelding is van de originele release uit 2006
Deze afbeelding is van de originele release uit 2006
Deze afbeelding is van de originele release uit 2006