Release Reminder: Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’ White

Deze vrijdag, 16 augustus, komt dan eindelijk de laatste colorway uit van het ‘Sketch to Shelf’ pack. De Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’ white bevat vele kleine details uit het design proces van de Air Max 1 door Tinker Hatfield.

De details

Het bovenwerk van de Air Max 1 staat vol met kleine stukjes tekst en lijnen. De woorden en lijnen geven aan waar, van welk materiaal, hoe lang of hoog de delen van de sneaker moeten zijn. Dit refereert natuurlijk allemaal terug naar het design proces van de Nike Air Max 1. Het bovenwerk van de sneaker zit op de iconische Air Max 1 mid- en outsole. De lijnen die op de midsole zitten zijn dik zwart gemaakt en zo krijgt de midsole een cartoon look. Opvallend is ook de doorzichtige outsole, waaronder ook weer tekeningen te zien zijn van de outsole.

De release

De Nike Air Max 1 ‘Sketch to Shelf’ White komt vrijdag 16 augustus uit om 09:00 uur ’s ochtends via de Nike SNEAKRS app en vele andere Nike retailers. Check hieronder de afbeeldingen en de gehele storelist van dit bijzondere paartje!


Nike Air Max 1 'Sketch to Shelf' White

CJ4286-100 · Prijs vanaf €115,-

Naar alle aanbieders
Images: Asphaltgold

Previous ArticleNext Article