Komt er een nieuwe Ronnie Fieg X Asics collab aan? 304

Ronnie Fieg en ASICS hebben al een lange geschiedenis van ruim 12 jaar. Na het zien van zijn laatste Instagram bericht is er reden genoeg om te geloven dat er een nieuwe collab aan komt.

Het Japanse merk ASICS bestaat als sinds 1949 en is een gevestigde naam in de sport en sneaker ‘wereld’. Het merk is, voornamelijk in de sneaker ‘wereld’, bekend van de Gel-LYTE lijn en voornamelijk de III is erg geliefd. Een aantal jaar terug zag je overal ASICS op straat en was het een van de meest gedragen merken, helaas is het merk tegenwoordig wat minder vertegenwoordigd. Maar toch brengen ze regelmatig top sneakers uit zoals de aanstaande Vivienne Westwood release.

Kith & Ronnie Fieg

Wie Ronnie Fieg niet qua naam kent is meestal wel bekend met zijn kleding en sneaker shops Kith. Maar voordat Kith een succes was, was Ronnie al lang bezig met sneakers en design. Vanaf 2007 kwamen er dan ook geregeld sneakers uit in samenwerking met onder andere adidas, Clarks, New Balance en met nog veel meer merken. Na een aantal jaren samenwerken met merken, voornamelijk ASICS, opende Ronnie Fieg in 2010 Kith NYC. Ondertussen zijn er acht locaties van Kith geopend met onder andere een shop in Londen. Ook met Kith zijn er veel collabs uitgekomen, met misschien wel de bekendste met Coca Cola!

Kith NYC

Ronnie Fieg X ASICS

Op 13 augustus deelde Ronnie een foto op zijn instagram van een nieuwe ASICS sneaker. De schoen heeft hier een donker paarse colorway. Zowel nubuck en grof suede zijn terug te vinden op de upper. In eerste instantie lijkt het een Gel-LYTE III door de lijnen en natuurlijk de gesplitste tong, maar de outsole lijkt wel iets anders. Het zal waarschijnlijk de Gel-LYTE 3.1 zijn, waar een andere outsole opzit. Niet geheel verassend aangezien er eerder ook een samenwerking op dit model is geweest.

Op de foto na is er niks bekend, geen release data of prijs. Het is dus afwachten wat er verder gaat komen, maar we zijn erg enthousiast over het feit dat er weer een Ronnie Fieg X ASICS collab aankomt!


Afbeelding: Ronnie Fieg
Previous ArticleNext Article

Saucony heeft drie zomerse colorways voor ons klaarstaan 6

De tijd gaat ontzettend hard want het is alweer lente! Dat betekent ook dat het tijd is voor een paar nieuwe sneakers. Saucony heeft drie nieuwe ontzettend toffe colorways klaarstaan voor ons! De Saucony Jazz 4000 komt in een nieuw geel, rood en blauw jasje. Met deze sneakers ben je helemaal klaar voor de lente en zomer.

Saucony is een Amerikaans bedrijf voor sneakers en sportkleding en heeft sinds 1998 de naam ‘Saucony’ ontvangen. Het bedrijf heeft al ontzettend veel toffe sneakers en samenwerkingen op hun naam staan.

Saucony Jazz 4000 | S70487-3 | S70487-4 | S70487-2

Dit pack bestaat uit maar liefst drie colorways. Alle drie de colorways beschikken over een wit bovenwerk, alleen de kleur van de details zijn verschillend. Het zijn drie hele toffe kleuren voor de zomer! De eerste colorway beschikt over gele details. Op de heel van de sneaker staat ‘Jazz’ waarin de A als detail geel is. De gele kleur is ook terug te vinden op het branding-logo op de tong, op de heel en op het bovenwerk. De tweede colorway beschikt over rode details en de derde colorway heeft blauwe details gekregen. De details zijn exact hetzelfde bij deze colorways, alleen dus in een andere kleur. Deze sneakers zijn ontzettend tof te combineren met een hele zwarte outfit of juist een witte outfit. Ook is het leuk om de kleur van de sneaker terug te laten komen in je kleding.

Deze drie nieuwe colorways worden nog verwacht in 2020, maar een exacte datum is nog niet bekend. De sneakers zullen verkrijgbaar zijn op Asphaltgold.com voor €105,00,-. Kun je niet wachten totdat deze uit zijn en ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media. Check hieronder de afbeeldingen van de drie colorways!

Saucony Jazz 4000 'White/Yellow'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders

Saucony Jazz 4000 'White/Red'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders

Saucony Shadow 4000 'White/Teal'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by Asphaltgold

Air Jordan 1 mid krijgt een cleane ‘Snakeskin’ colorway 8

Air Jordan komt met een nieuwe colorway op de mid, de Air Jordan 1 Mid ‘Snakeskin’. Het slangenprintje was even weg, maar heeft zijn weg terug gevonden. Hij heeft zich zo neergelegd op de allernieuwste Jordan mid, die dan misschien geen kleur heeft maar wel veel textuur. Namelijk op een Air Jordan 1 Mid Triple White, hierdoor is de focus effectief afgeleid naar veelzijdigheid van het model.

Air Jordan 1 Mid ‘Snakeskin’ | BQ6472-110

De Air Jordan 1 bestaat al meer dan dertig jaar en is oorspronkelijk ontworpen voor de legendarische basketballer Michael Jordan. De sneaker werd ontworpen in 1984 en was dus eerst alleen beschikbaar voor de basketballer. Aan het einde van 1984 was de AJ 1 verkrijgbaar voor iedereen. In de tussentijd zijn er een hoop andere uitvoeringen van de bekende sneaker ontworpen en uitgekomen, waaronder de low en de mid. (naast de high). Ook hebben ze veel samenwerkingen mogen meemaken, zoals rapper Travis Scott.

Bij de ‘Snakeskin’ hebben ze gekozen voor een gehele witte colorway. Er is dus niet gebruik gemaakt van de slangen kleuren, maar zie je wel de effecten en textuur terug. De snake behandeling is gezet op de overlays, swoosh, enkels en zelfs de onderliggende panelen. Door het gebruik van enkel wit, is het een zeer uitgesproken en toch ingetogen sneaker geworden.

Release info

Dit toffe paartje de Air Jordan 1 Mid ‘Snakeskin’ heeft helaas genoeg nog geen exacte releasedatum gekregen. Wel verwachten we dat ze vanaf 110,- verkrijgbaar zullen zijn op Nike en bij Nike retailers . Houd onze releasekalender in de gaten, zo ben je altijd up to date over de nieuwste sneakers en nieuwtjes. Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Check dan wat foto’s van het mooie paartje hieronder.

Air Jordan 1 Mid 'Snakeskin'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by Nike

Air Jordan Delta brengt technologie en vakmanschap samen 10

Al sinds de introductie van de eerste Air Jordan is Nike direct gaan doorontwikkelen. Al snel volgde de Air Jordan 2 en de Air Jordan 3. Toen Peter Moore de Air Jordan 1 in 1984 op de markt had gezet had hij nooit kunnen verwachten dat Jordan Brand nog 33 andere, signature, modellen uit zouden brengen. We zijn nu op het moment beland dat Jordan de brug tussen high-end en tech-wear steeds korter aan het maken is. Het resultaat is deze Air Jordan Delta collectie.

Met de Jordan Delta brengt Jordan Brand zijn erfgoed van hoogwaardig materiaalvakmanschap en hightech constructiemethoden samen. De schoen is ontworpen voor dagelijks gebruik en wordt benadrukt door een bovenwerk van ademend mesh en aangevuld met weelderige suède overlays. Het interieur is naadloos om slijtage te voorkomen. Hij zorgt voor een soepel gevoel tegen de voet voor comfort gedurende de hele dag. Extra vulling aan de heel en ergonomische tong- en hiellussen geven verder prioriteit aan het functionele ontwerp.

Onder de voeten heeft de Jordan Delta Nike React-schuim over de volledige lengte. Het abstracte visgraatpatroon van de schoen, dat verwijst naar een basketbalsteun voor tractie, biedt ondersteuning en lichtgewicht flexibiliteit.

Minimale branding, in de vorm van handgetekende elementen, laat de vorm en constructie van de Jordan Delta voor zich spreken. Zijn boodschap is de moderne uitdrukking van het merk Jordan an sich.

De Air Jordan delta SP in een ‘Sail/Photo Blue’ colorway zal uitkomen op 4 april 2020 bij geselecteerde Jordan retailers en nike.com. De ‘Vachetta Tan’ colorway komt op 14 mei in volledige gezinsgrootte en de ‘Black’ colorway verschijnt op 6 juni.

Check ondertussen de Sneakerjagers Releasekalender voor het laatste nieuws en updates over de meest actuele sneaker releases. 

Air Jordan Delta
Air Jordan Delta
Air Jordan Delta
Air Jordan Delta
Images by Nike.com