LEAKED: adidas Yeezy Boost 350 V3 ‘Alien’ 435

Nadat Kanye West er vorige maand op werd gespot, is de adidas Yeezy Boost 350 V3 gelekt door Yeezy insider YEEZY MAFIA. Kanye West is duidelijk een andere richting in aan het gaan als het om design gaat. De 350 V3 is meer naar de strakke en minimalistische kant gegaan, in plaats van de chucky dad shoe kant.

De details

De nieuwste versie van de Yeezy Boost 350 krijgt een high cut sock upper gemaakt van het comfortabele Primeknit materiaal. Het bovenwerk wordt ook bekleed met een camo patroon en geeft de sneaker zo een erg unieke look. Aan de zijkant is te zien dat er weer gebruik is gemaakt van een half doorzichtig vlak om zo een beetje in de trend te blijven van de 350. Wat vooral opvalt aan de Yeezy Boost 350 V3 is de gestroomlijnde full-lenght BOOST midsole. Deze midsole wijkt erg af van de chucky midsoles die meestal worden gebruikt.

De nieuwste versie van de Yeezy Boost 350 serie wordt dit jaar of begin volgend jaar verwacht voor €230,-. Check hieronder de eerste afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten!


Yeezy Boost 350 V3
image by YEEZY MAFIA

Previous ArticleNext Article

De Nike Air Max 2090 komt in een ‘Pink Foam’ colorway 7

Er komt binnenkort een nieuwe colorway op het nieuwe Nike Air Max 2090 model. De nieuwe colorway komt al sneller dan je denkt. Volgende week donderdag 9 april zal deze Air Max 2090 ‘Pink Foam’ releasen. Nog even een weekje wachten dus, maar uiteindelijk kan je volop genieten van deze toffe sneaker!

De Nike Air Max 2090 is een nieuw futuristische Air Max sneaker van Nike, die klaar is voor de toekomst. Omdat de Nike Air Max 90 dit jaar alweer dertig jaar bestaat vond Nike het tijd voor een nieuw model, met als hoofdrol natuurlijk de Air Max 90. De Nike Air Max 2090 is onlangs voor het eerst gereleased (26 maart 2020), maar ondanks dat is de sneaker, sinds zijn lancering, in 4 colorways uitgebracht en staan er nog meer colorways op ons te wachten de komende tijd.

Nike Air Max 2090 ‘Pink Foam’ | CW4286-100

Roze speelt duidelijk een hoofdrol in deze colorway, zoals ook de naam al een beetje had verklapt. Naast roze is er ook zwart, transparant, lichtblauw en lichtgeel terug te vinden. De sneaker beschikt over een zwarte lederen basis kleur en heeft kleurrijke overlays. Zo is het gedeelte rondom de veters roze met een lichtblauwe stiksel erin verwerkt. De midsole heeft een lichtroze kleur gekregen. Verder is de lichtgele kleur terug te vinden in de stiksels op de sneaker en zijn de letters ‘air’ op het bovenwerk lichtblauw gemaakt. Het gedeelte waar de zwarte Swoosh zich bevindt is van transparant mesh gemaakt. Als finishing touch is de binnenzool van de sneaker felgroen.

Volgende week donderdag 9 april zullen de sneakers releasen. Deze ‘Pink Foam’ colorway zal verkrijgbaar zijn op Nike.com en heeft een prijskaartje van €150,00. Ben je benieuwd welke sneakers er volgende week nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender! Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en sindskort zitten wij ook op TikTok. Check hieronder de afbeeldingen voor deze colorway.

Nike Air Max 2090 'Pink Foam'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 2090 'Pink Foam'
Nike Air Max 2090 'Pink Foam'
Images by Nike

Nu verkrijgbaar: De Nike Air Force 1 Shadow ‘Hydrogen Blue’ 23

De lente is begonnen en dat is te zien ook, Nike komt met een hoop sneakers die in een vrolijke colorway verschijnen. Bijvoorbeeld de nieuwste colorway van de Air Force 1 Shadow. De Air Force 1 Shadow ‘Hydrogen Blue’ is nu verkrijgbaar bij Nike! Wees er snel bij want dit paartje is erg geliefd en vliegt de deur uit!

In de jaren ’80 werd Nike Air Force 1 gedropt, dit model was eigenlijk een basketbal schoen maar als snel werd de sneaker populair buiten het veld. De Nike Air Force 1 Shadow is een variant van de AF1. Het Shadow model gaat nog niet heel lang mee en is een eerbetoon aan vrouwen die een voorbeeld zijn voor de opvolgende generatie door veranderingen in de omgeving in te brengen. Ondertussen zijn zowel de Air Force 1 en de Air Force 1 Shadow niet meer weg te denken uit de sneaker wereld en zijn het een van de meest populaire modellen van Nike.

Air Force 1 Shadow ‘Hydrogen Blue’ | CV3020-400

Deze leuke colorway van de Nike Air Force 1 Shadow ‘Hydrogen Blue’ is nu verkrijgbaar bij Nike. Het lederen bovenwerk heeft een lichtblauwe kleur gekregen die tot in alle details te zien is. Dit zorgt ervoor dat de sneaker er strak maar toch leuk uit ziet door de lichte kleur. Dit paartje heeft de perfecte kleuren om te lente goed te beginnen!

Deze te gekke colorway is verkrijgbaar bij Nike voor €110,-. Voor meer informatie houd je de releasekalender in de gaten en volg je ons op social media. Hierdoor blijf jij op de hoogte van de laatste releases en de nieuwste updates omtrent sneakers! Toch nog twijfels over dit toffe paartje van de Air Force 1 Shadow? Bekijk dan de sneakers hieronder!


Nike Air Force 1 Shadow 'Hydrogen Blue'

CV3020-400 · Nu voor €110,-

Bekijken bij Nike
Images by: Nike

De Nike Air Force 1 Low Schematic ‘Racer Blue’ is nu verkrijgbaar 25

De Nike Air Force 1 Low Schematic ‘White/Blue’ is zojuist gereleased. De sneaker is nu verkrijgbaar via Nike.com.

Het geschetste design is niet iets nieuws van Nike. Zo’n half jaar geleden verscheen de iconische Air Max 1 ook al in een ‘Sketch to Shelf’ colorway. Dit deden zij om de eerste schetsen van Tinker Hatfields Air Max 1 te eren, aangezien dit een legendarische sneaker is geworden. Nu heeft Nike ook hetzelfde idee uitgewerkt op de Air Force 1 Low in twee colorways, een wit/zwarte en een wit/blauwe. De tweede is nu verkrijgbaar, maar de wit/zwarte colorway zal ook binnenkort releasen.

Nike Air Force 1 Low Schematic ‘White/Blue’ | CW7581-100

Als we een kijkje nemen naar de Air Force 1 zien we een sneaker die vrij minimalistisch is, maar toch over aardig wat details beschikt. Zo zal de Swoosh als eerste opvallen. Deze heeft een blauwe kleur gekregen en natuurlijk een geschetste look. Wel beschikt de sneaker over het klassieke, lederen bovenwerk. Boven de getekende Swoosh is de naam van het model, Nike Air Force One, geschreven. Voorop de sneaker is nog het jaartal waarin de Air Force 1 debuteerde te vinden, 1982. Wat er overigens opvallend is aan de sneaker. Is dat er op de binnenkant van de sneaker geen Swoosh te vinden is. Verder is er hier en daar nog wat Nike branding te vinden op het bovenwerk.

Zodra we afzakken naar de midsole zullen we nog wat schetsen zien, zoals een ‘Air Unit’ in de hak met de tekst ‘Midsole Nike Air Unit’ op de zool. Verder is de midsole wit gekleurd, net als de outsole en de rest van de sneaker.

De Nike Air Force 1 Low Schematic ‘White/Blue’ is nu verkrijgbaar via Nike voor €110,-. Wees snel, want voor je het weet zijn ze uitverkocht! Check onze Releasekalender voor meer informatie en scroll naar beneden voor officiële foto’s van de sneaker.


Nike Air Force 1 Low Schematic 'White/Blue'

CW7581-100 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Schematic
Air Force 1 Schematic