Het Karhu ‘RALLY’ pack bevat 3 nieuwe colorways 440

Het is alweer even een tijdje stil geweest rondom nieuwe releases van het Finse sportmerk Karhu. Het ‘Land of Midnight Sun’ pack dat uitkwam in mei dit jaar was één van de laatste packs die Karhu uitbracht. Nu komt Karhu dan eindelijk weer met een nieuw pack. Het Karhu ‘RALLY’ pack bevat opvallende kleuren die juist weer worden gecompenseerd door het gebruik van lichte en zachte kleuren.

Karhu ‘RALLY’ pack

Het ‘RALLY’ pack bestaat uit 3 paar sneakers. 2 colorways verschijnen op de Karhu Aria en de derde op een Karhu Synchron Classic. De verschillende colorways zijn geïnspireerd op de kleuren van rally auto’s, de stickers die daarop zijn geplakt en natuurlijk de pakken van de bestuurders.

Karhu Aria

In het ‘RALLY’ pack vind je 2 colorways op de Karhu Aria. De eerste colorway bevat een zacht gele kleur in combinatie met Lake Blue. De licht grijze suède panelen zorgen er echter voor dat deze kleuren net iets meer verzacht worden. Daarnaast zijn er ook panelen te vinden in een donkerdere kleur grijs. Deze elementen lijken gemaakt te zijn van reflecterend materiaal en zijn te vinden op de zijkanten van de sneaker, de hiel en een klein stukje op de toebox.

De tweede colorway op de Karhu Aria is voorzien van een fel oranje kleur op de zijkanten van de sneaker. Ook deze kleur wordt echter mooi gecompenseerd met rustig ogende grijs suède overlays en een zacht blauwe kleur op de toebox. Net zoals bij de eerste colorway op de Karhu Aria uit het ‘RALLY’ pack, lijken er weer reflecterende elementen op deze sneaker verwerkt te zijn. Een klein, maar opvallend detail aan deze sneaker, is de kleur van de bovenste eyelets. Deze zijn namelijk gekleurd in het Neon groen. Dezelfde kleur die we ook terug zien komen op de veters.


Karhu Aria Rally Pack 'Lake Blue'

F803048 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Karhu - Aria RALLY Pack - F803048

Karhu Aria Rally Pack 'Autumn Glory'

F803049 · Prijs vanaf €100,-

Naar alle aanbieders
Karhu - Aria RALLY Pack - F803049
Karhu - Aria RALLY Pack - F803049

Karhu Synchron Classic

De derde colorway uit het Karhu ‘RALLY’ pack is te vinden op het Karhu Synchron Classic silhouet. Dit model heeft qua design veel weg van de Karhu Aria maar er zijn toch ook zeker een aantal verschillen. De zool is namelijk anders en dit silhouet heeft echt een tong, terwijl de Aria een soort sokachtige basis bevat.

De kleuren die we terug zien komen op de Synchron Classic zijn rood en Lake Blue, net zoals op de eerste Karhu Aria. Ook hier is de sneaker voorzien van licht grijs suède overlays. De elementen op de zijkant van de sneaker, die bij de Aria reflecterend zijn, hebben op de Synchron Classic een egale kleur gekregen. Er is echter nog steeds een reflecterend element te vinden op deze sneaker, namelijk op de hiel.

Karhu Synchron Classic Rally Pack 'Glacier Gray'

F802643 · Prijs vanaf €88,-

Naar alle aanbieders
Karhu - Synchron Classic RALLY Pack - F802643
Images by: 43einhalb

Ben jij op zoek naar een nieuw paar sneakers en spreekt één van deze 3 paar sneakers uit het Karhu ‘RALLY’ pack jou wel aan? Vanaf vrijdag 16 augustus kan jij deze bemachtigen voor een prijs van €130,-. Zijn deze colorways het niet helemaal voor jou? Check dan eens alle Karhu Sneakers. Blijf onze releasekalender in de gaten houden om te weten bij elke stores jij deze sneakers kan scoren!


Previous ArticleNext Article

adidas dropt snel het toffe Response Hoverturf “Gardening Pack 2.0” 2

Het gaat druk worden aankomende zaterdag, want wat een releases zijn er! Zo dropt o.a. het adidas Response Hoverturf ‘Gardening Pack 2.0’. Vorig jaar ging adidas hard en had het merk vele verrassingen, het was een schat aan geïnspireerde collecties. De ‘Gardening Pack’ was er ééntje die eruit sprong, tot de dag van vandaag is het nog steeds een van de beste trio-silhouetten in een lange tijd.

Nu mogen wij opnieuw boffen, want eindelijk is de officiële 2.0 van de capsule samen met zijn voorsprong de Response Hoverturf onder de komende lei. En het komt al dichter bij, want aankomende zaterdag 4 april dropt het pack!

adidas Response Hoverturf “Gardening Pack 2.0” | FX4153 | 154409

adidas heeft werkelijk alles uit de kast gehaald voor De creaties zijn geïnspireerd op wandelen en het buitenleven dan op de achtertuin. De sneaker heeft met de nieuwste en beste materialen de beste bestendigheid voor slecht weer. Dat komt goed uit met ons kikkerlandje. Met versieringen en details aan de enkel en op de tong, valt de sneaker op en is het een unieke. Daarnaast wordt de branding minimaal gehouden omdat de Three Stripes opgaan in hun monochrome achtergronden. Ze zijn dus beschikbaar in twee verschillende kleuren, zwart en wit. De reflecterende details komen terug en dat maakt ze allebei af.

Release info

Jaja, nog eventjes. 4 april hebben wij het geluk dat beide sneakers zullen droppen, om 10:00 uur moet je gereed staan. Dan zal het adidas Response Hoverturf “Gardening Pack 2.0” , voor heren en dames droppen! Vanaf 160,- euro kunnen ze van jou zijn, wees er snel bij. Deze zullen net zo hard gaan als het eerste pack. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date.

adidas Repsonse Hoverturf GF6100AM 'White'

zaterdag 4 april 2020

Naar alle aanbieders
Images by adidas

adidas Response Hoverturf GF6100AM 'Black'

zaterdag 4 april 2020

Naar alle aanbieders
Images by adidas

Stapels korting op de beste steals bij AFEW Store 16

AFEW Store heeft momenteel een 48 uur durende Sale op Sale. Dat betekent dus korting op korting. Er komt dus nog eens 22% EXTRA korting boven op de al reeds afgeprijsde items. Er is genoeg keuze, want AFEW heeft een enorm aanbod aan sneakers. Het enige wat je hoeft te doen is de code: SOS22 te gebruiken bij het afrekenen. Misschien overvallen we je een beetje, en daarom hebben wij voor jou een selectie gemaakt van de beste steals die je nu kan scoren met kei veel korting.

Check hier de selectie

Hieronder vind je een selectie van sneakers van de 22% extra korting bij AFEW Store, er zit voor iedereen wel wat tussen. Wil je toch liever zelf kijken? Klik dan hier, dan vind je gelijk de gehele sale collectie. Houd ook even onze Sale Guide in de gaten, zo zorg je ervoor dat je geen kortingen mis loopt. Hier vind je de laatste sales bij webshops.


ADIDAS ORIGINALS ZX 8000 LETHAL NIGHTS PACK “BROWN” | FW2154

adidas ZX8000 Lethal Nights Pack 'Snake'

FW2154 · Nu voor €126,-

Bekijken bij Afew Store

Colour: STPANU/CWHITE/SOLRED
Prijs: 125.95  139.95
Er gaat nog 22% van af met de kortingscode: SOS22
Klik hier voor meer info


AIR JORDAN WMNS 1 HI OG FEARLESS “BLACK” | CU6690-006

Air Jordan 1 High OG WMNS 'Fearless'

CU6690-006 · Nu voor €120,-

Bekijken bij Afew Store

Colour: BLACK/BLACK-MTLC ROSE GOLD-WHITE
Prijs: 119.95  159.95
Er gaat nog 22% van af met de kortingscode: SOS22
Klik hier voor meer info


NIKE ANIKE AIR MAX 1 DNA CH.1 “PURPLE PUNCH” | AR3863-101

Nike Air Max 1 DNA CH.1 Pack 'Huarache - Purple Punch'

AR3863-101 · Nu voor €135,-

Bekijken bij Afew Store

Colour: WHITE/BLACK-PURPLE PUNCH
Prijs: 129.95 134.95
Er gaat nog 22% van af met de kortingscode: SOS22
Klik hier voor meer info


NIKE AIR MAX 90 NRG “SMOKE GREY” | CI5646-100

Nike Air Max 90 NRG 'Lahar Escape - Blue'

CI5646-100 · Nu voor €120,-

Bekijken bij Afew Store

Colour: WHITE/NEUTRAL INDIGO-SMOKE GREY
Prijs: 120.00 149.95
Er gaat nog 22% van af met de kortingscode: SOS22
Klik hier voor meer info


NIKE AIR MAX 90 “VOLT” | CD0881-103

Nike Air Max 90 OG 'Volt'

CD0881-103 · Nu voor €112,-

Bekijken bij Afew Store

Colour: WHITE/PARTICLE GREY-VOLT-BLACK
Prijs: 111.96 139.95
Er gaat nog 22% van af met de kortingscode: SOS22
Klik hier voor meer info


REEBOK CLUB C REVENGE MU “WHITE” | EG9271

Reebok Club C Revenge MU "White"

EG9271 · Nu voor €60,-

Bekijken bij Afew Store

Colour: white/glen green/none
Prijs: 60.00  79.95
Er gaat nog 22% van af met de kortingscode: SOS22
Klik hier voor meer info


NIKE WAFFLE RACER “LIGHT BLUE” | CN8115-400

Nike Waffle Racer

CN8115-400 · Nu voor €68,-

Bekijken bij Afew Store

Colour: LIGHT BLUE/MIDNIGHT NAVY-MIDNIGHT NAVY
Prijs: 67.95  84.95
Er gaat nog 22% van af met de kortingscode: SOS22
Klik hier voor meer info

Vijf nieuwe colorways zijn onderweg op de adidas Yeezy BOOST 380 34

Het is niet onopgemerkt gebleven dat Yeezy vele colorways heeft uitgebracht op de adidas Yeezy BOOST 350 V2. Nu is er een opmerkelijk gerucht naar buiten gekomen, want het ziet ernaar uit dat adidas en Yeezy ook van plan zijn om vele colorways uit te gaan brengen op de adidas Yeezy BOOST 380. Volgens @pyleaks komen er namelijk 5 nieuwe colorways aan!

In december 2019 verscheen de adidas Yeezy BOOST 380 voor het eerst in een ‘Alien’ colorway. Helaas was het niet mogelijk voor ons in Nederland om een paartje te bemachtigen, omdat de sneaker alleen in-store releasde. Niet veel later verscheen er ook een ‘Mist’ colorway. Nu zijn er volgens geruchten maar liefst 5 nieuwe colorways onderweg.

Helaas zijn er nog geen afbeeldingen verschenen van de colorways, maar wel namen van de colorways. Zo verschijnen de vijf colorways verspreid over de maanden augustus, november en december. In augustus verschijnt er een ‘Pepper’ colorway. Deze ‘Pepper’ colorway zal ook in een reflective colorway releasen. Vervolgens verschijnt er een ‘Onyx’ colorway in november en deze zal niet droppen in een reflective colorway. In de laatste maand van 2020, december, zal Yeezy ons verwennen met drie colorways, namelijk ‘LMNTE’, ‘Azure’ en ‘HYLTE’. Ook hiervan zullen de twee eerstgenoemde een reflectieve versie krijgen. Wat ook mooi is, is dat alle colorways zullen verschijnen in maten voor de gehele familie.

Houd onze Releasekalender goed in de gaten voor al het nieuws over deze vijf colorways! Jammer genoeg zijn er nog geen foto’s van de sneakers, dus houd onze kanalen in de gaten zodat jij de eerste bent die ze straks ziet.


Yeezy BOOST 380
Image by @pyleaks