Het Karhu ‘RALLY’ pack bevat 3 nieuwe colorways 81

Het is alweer even een tijdje stil geweest rondom nieuwe releases van het Finse sportmerk Karhu. Het ‘Land of Midnight Sun’ pack dat uitkwam in mei dit jaar was één van de laatste packs die Karhu uitbracht. Nu komt Karhu dan eindelijk weer met een nieuw pack. Het Karhu ‘RALLY’ pack bevat opvallende kleuren die juist weer worden gecompenseerd door het gebruik van lichte en zachte kleuren.

Karhu ‘RALLY’ pack

Het ‘RALLY’ pack bestaat uit 3 paar sneakers. 2 colorways verschijnen op de Karhu Aria en de derde op een Karhu Synchron Classic. De verschillende colorways zijn geïnspireerd op de kleuren van rally auto’s, de stickers die daarop zijn geplakt en natuurlijk de pakken van de bestuurders.

Karhu Aria

In het ‘RALLY’ pack vind je 2 colorways op de Karhu Aria. De eerste colorway bevat een zacht gele kleur in combinatie met Lake Blue. De licht grijze suède panelen zorgen er echter voor dat deze kleuren net iets meer verzacht worden. Daarnaast zijn er ook panelen te vinden in een donkerdere kleur grijs. Deze elementen lijken gemaakt te zijn van reflecterend materiaal en zijn te vinden op de zijkanten van de sneaker, de hiel en een klein stukje op de toebox.

De tweede colorway op de Karhu Aria is voorzien van een fel oranje kleur op de zijkanten van de sneaker. Ook deze kleur wordt echter mooi gecompenseerd met rustig ogende grijs suède overlays en een zacht blauwe kleur op de toebox. Net zoals bij de eerste colorway op de Karhu Aria uit het ‘RALLY’ pack, lijken er weer reflecterende elementen op deze sneaker verwerkt te zijn. Een klein, maar opvallend detail aan deze sneaker, is de kleur van de bovenste eyelets. Deze zijn namelijk gekleurd in het Neon groen. Dezelfde kleur die we ook terug zien komen op de veters.


Karhu Aria Rally Pack 'Lake Blue'

Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders
Karhu - Aria RALLY Pack - F803048

Karhu Aria Rally Pack 'Autumn Glory'

Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders
Karhu - Aria RALLY Pack - F803049
Karhu - Aria RALLY Pack - F803049

Karhu Synchron Classic

De derde colorway uit het Karhu ‘RALLY’ pack is te vinden op het Karhu Synchron Classic silhouet. Dit model heeft qua design veel weg van de Karhu Aria maar er zijn toch ook zeker een aantal verschillen. De zool is namelijk anders en dit silhouet heeft echt een tong, terwijl de Aria een soort sokachtige basis bevat.

De kleuren die we terug zien komen op de Synchron Classic zijn rood en Lake Blue, net zoals op de eerste Karhu Aria. Ook hier is de sneaker voorzien van licht grijs suède overlays. De elementen op de zijkant van de sneaker, die bij de Aria reflecterend zijn, hebben op de Synchron Classic een egale kleur gekregen. Er is echter nog steeds een reflecterend element te vinden op deze sneaker, namelijk op de hiel.

Karhu Synchron Classic Rally Pack 'Glacier Gray'

Prijs vanaf €125,-

Naar alle aanbieders
Karhu - Synchron Classic RALLY Pack - F802643
Images by: 43einhalb

Ben jij op zoek naar een nieuw paar sneakers en spreekt één van deze 3 paar sneakers uit het Karhu ‘RALLY’ pack jou wel aan? Vanaf vrijdag 16 augustus kan jij deze bemachtigen voor een prijs van €130,-. Zijn deze colorways het niet helemaal voor jou? Check dan eens alle Karhu Sneakers. Blijf onze releasekalender in de gaten houden om te weten bij elke stores jij deze sneakers kan scoren!


Previous ArticleNext Article

New Arrivals bij Patta Amsterdam 0

Bij Patta Amsterdam hebben ze weer verschillende sneakers binnen gekregen. Ben jij nog op zoek naar een nieuw paartje? Check dan eens de website van Patta! Hier vind je namelijk vele nieuwe sneakers van verschillende merken. Dus wil jij een nieuw paartje van adidas of toch liever een sneaker van Karhu? Dan ben jij bij Patta Amsterdam aan het juiste adres.

Om het iets overzichtelijker te maken hebben wij hieronder alvast 5 van de New Arrivals bij Patta op een rijtje gezet. Scroll snel verder om deze te bekijken. Zijn dee 5 paar sneakers niet helemaal wat jij zoekt? Check dan de website van Patta voor alle sneakers!


adidas Nite Jogger | EE5549

adidas Nite Jogger 'Grey Six'

Nu voor €160,-

Bekijken bij Patta

Karhu Aria ‘RALLY’ pack | F803049

Karhu Aria Rally Pack 'Autumn Glory'

Nu voor €130,-

Bekijken bij Patta

adidas LXCON 94 | EE6257

adidas LXCON 94 'Core Black/Grey Six'

Nu voor €130,-

Bekijken bij Patta

Nike Air Skarn | CD2189-200

Nike Air Skarn 'Sand/Black'

Nu voor €120,-

Bekijken bij Patta

Nike ACG React Terra Gobe | BV6344-001

Nike Acg React Terra Gobe 'Black'

Nu voor €150,-

Bekijken bij Patta

De Pharrell x adidas SOLAR HU wordt kleurrijk 3

De laatste tijd zijn de releases van Pharrell Williams en adidas erg eentonig en niet al te kleurrijk, terwijl we dit wel van de twee gewend zijn. Echter wordt dit doorbroken door felle kleuren toe te voegen op de adidas SOLAR HU Glide.

De Pharrell x adidas SOLAR HU wordt gekleurd in de kleuren blauw, rood, paars en geel. Het geweven bovenwerk is in één toon gekleurd met kleine kleuren variatie op de hiel en rondom de veters. De adidas branding staat op de tong en de geborduurde HU branding op de toebox. De upper van de sneaker zit op een full length BOOST midsole, die dezelfde kleur heeft als het bovenwerk.

De vier colorways voor de Pharrell x adidas SOLAR HU komen 1 september uit voor €160,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Pharrell Williams X adidas Solar Hu Prd 'Power Blue'

zaterdag 31 augustus 2019

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas SOLARHU

Pharrell Williams X adidas Solar Hu Prd 'Tribe Purple'

zaterdag 31 augustus 2019

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas SOLARHU

Pharell X adidas Solar Hu Glide Prd 'Bright Yellow'

zaterdag 31 augustus 2019

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas SOLARHU

Pharrell Williams X adidas Solar Hu Glide Prd 'Power Red'

zaterdag 31 augustus 2019

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas SOLARHU
Images by adidas

Nike Air Max 1 Golf Realtree Camo dropt binnenkort 17

Nike heeft afgelopen jaar de Air Max 1 een golf make-over gegeven. Regelmatig komen er speciale colorways voor op dit ‘nieuwe’ model, zo ook nu weer. De Air Max 1 Golf Realtree heeft dan ook een toffe camouflage print op de upper gekregen.

Dat de Air Max 1 Golf erg populair is, is wel gebleken de afgelopen maanden. Vooral de NRG colorways waren erg snel uitverkocht. Op de Nike ‘Golf’ lijn wordt nu een Realtree® style toegevoegd. De Realtree prints hebben we vorig jaar ook al gezien op de Air Force 1. Realtree is in 1986 opgericht door Bill Jordan onder de naam Spartan Archery Products. Bill creëerde, door het maken van verschillende design lagen, het ultieme camouflage patroon. Na een moeilijk begin slaagde hij erin om mensen te overtuigen van zijn product. Tegenwoordig zijn er bij Realtree meer dan 80 mensen in dienst!

De Air Max 1 Golf heeft bijna alle design elementen van de klassieke Air Max 1. Het grootste verschil is natuurlijk de zool, deze is zo aangepast dat je ermee op de golfbaan kan verschijnen. De colorway op deze sneaker is best tegenstrijdig, de upper heeft de onopvallende Realtree Camo. De outsole komt juist weer in een opvallende oranje kleur.

De Nike Air Max 1 Golf Realtree wordt op donderdag 22 augustus verwacht bij Nike en geselecteerde retailers. De retailers zijn op dit moment nog niet bekend maar deze zullen snel bekendgemaakt worden.


Nike Air Max 1 Golf Realtree® 'Camo'

donderdag 22 augustus 2019

Naar alle aanbieders
Air Max 1 Golf Realtree
Air Max 1 Golf Realtree