Converse Mission-V collectie 442

Converse gaat de laatste tijd behoorlijk lekker. Nieuwe colorways met speciale materialen en verschillende samenwerkingen. Ook nu voegt Converse weer een nieuw patroon toe aan verschillende modellen. De sneakers in de Converse Mission-V collectie zijn voorzien van heerlijke zwart/witte colorways in de vorm van een speels zigzag patroon.

In de Converse Mission-V collectie komen verschillende Converse silhouetten aan bod. Zo zien we de Chuck Taylor en Chuck 70 voorbij komen. Ook komt de Converse Voltage terug in een nieuw, modern jasje.

Converse Taylor Mission-V

In de Converse Mission-V collectie komen 4 Converse Taylor sneakers voor, zowel de Low als Hi. De uppers zijn gemaakt van leer en zijn voorzien van zowel witte als zwarte elementen. Op de Chuck Taylor Hi’s zie je het zigzag patroon voornamelijk terugkomen op de mid- en outsole. De upper is verder redelijk rustig gehouden. Daarentegen zijn juist de uppers van de Chuck Taylor Low’s voorzien van deze patronen. De één echter heftiger dan de ander. Een leuk detail op de Chuck Taylor Low’s is de zwarte ster die op de witte midsole is geplaatst.

Converse Chuck Taylor Mission-v High 'White'

Converse Chuck Taylor Mission-v High 'White'

564970C · Prijs vanaf €85,-

Naar alle aanbieders
Converse Chuck Taylor Mission-v High 'Black'

Converse Chuck Taylor Mission-v High 'Black'

564943C · Prijs vanaf €47,-

Naar alle aanbieders
Converse Chuck Taylor Mission-v Low 'White'

Converse Chuck Taylor Mission-v Low 'White'

565367C · Prijs vanaf €45,-

Naar alle aanbieders
Converse Chuck Taylor Mission-v Low 'Black'

Converse Chuck Taylor Mission-v Low 'Black'

565369C · Prijs vanaf €50,-

Naar alle aanbieders

Converse Chuck 70 Mission-V

Een tweede Converse silhouet dat voorbij komt in de Mission-V collectie is de Converse Chuck 70. Er verschijnt één colorway op de Hi variant en één op de Low. De Converse Chuck 70 Hi oogt behoorlijk druk. Een groot gedeelte van het bovenwerk is namelijk voorzien van het zigzag patroon. Door de zwart lederen overlays en de witte zool wordt de sneaker net iets minder druk, maar nog steeds zal hij behoorlijk opvallen.

Waar de Converse Chuck 70 Hi behoorlijk druk is, is de Chuck 70 Low juist het tegenovergestelde. Dit silhouet is namelijk voorzien van een geheel witte upper met slechts een paar details die het zwart/witte patroon dragen. Dit is namelijk te vinden op de lijnen langs de veters die doorlopen rondom de enkel en het randje aan de tong. Daarnaast zijn de elementen op de toebox en achterop de hiel ook voorzien van dit patroon, maar in dezelfde kleur wit waardoor het minder opvalt.

Chuck 70 Mission-V High Top

Chuck 70 Mission-V High Top

564969C · Prijs vanaf €102,-

Naar alle aanbieders
Converse Chuck 70 Mission V Ox W

Converse Chuck 70 Mission V Ox W

565370C · Prijs vanaf €50,-

Naar alle aanbieders

Converse VLTG Mission-V

Het laatste silhouet dat is verschenen in de Converse Mission-V collectie is de Converse VLTG. Voor dit model heeft Converse het verleden naar het heden gehaald om de Converse Voltage in een nieuw modern jasje te steken. Bij het originele model is er een grote ster te vinden vlak onder de enkel. Deze ster is op de Converse VLTG vervangen door het logo op de hiel. Hierdoor krijgt de sneaker een enorm strak uiterlijk.

Ook van dit model komen er twee colorways. Een zwart/witte en een geheel witte colorway. De zwart/witte is voorzien van een zwarte lederen basis met daaroverheen witte zigzaggende overlays. Deze overlays hebben echter een interessant detail. Wanneer je een foto maakt van de sneakers met flits, zullen deze overlays namelijk oplichten. Ditzelfde detail is ook te vinden op de geheel witte colorway.

Converse VLTG 'Black'

Converse VLTG 'Black'

565061C · Prijs vanaf €39,-

Naar alle aanbieders
Converse VLTG Mission-V 'White'

Converse VLTG Mission-V 'White'

565062C · Prijs vanaf €45,-

Naar alle aanbieders

Verschillende sneakers uit de Converse Mission-V collectie zijn al verkrijgbaar! Daarnaast komen er dinsdag 20 augustus nog 3 van de Chuck Taylor’s uit, samen met de Converse VLTG. Wil jij één van deze sneakers toevoegen aan jouw collectie die nog niet uit zijn? Blijf dan vooral onze releasekalender in de gaten houden!


Previous ArticleNext Article

Nike Blazer krijgt een “Pink Foam” colorway 4

De laatste drie decennia is de Nike Blazer bekender dan ooit en nu staat de sneaker toch wel bekend als een echt lifestyle sneaker. Nu staan er twee prachtige sneakers op de planning, een hoog en laag model in een “Pink Foam” colorway. Een releasedatum is helaas nog niet bekend, maar wel volgen de geruchten dat ze deze zomer zullen droppen.

De Nike Blazer is een echte klassieker, het paar kwam uit in 1972. Het begon als een basketbalschoen die werd gedragen bij de bekende George Gervin. Nu is het één van de bekendste sneakers in de streetwear wereld en word het paar door velen gedragen, buiten en op het veld.

Nike Blazer “Pink Foam” | BQ6806-108

Beide paren hebben een heerlijk uiterlijk gekregen. Het duo heeft dit keer een White/ Sail kleur gekregen die over bijna het gehele bovenwerk is gevestigd. Zowel als de High als de Low is gemaakt van soepel leer, met natuurlijk suede overlays bij de teen en de laterale voorvoet voor versteviging. De swooshes en het Nike labeltje bij de hiel genieten van een Pink Foam colorway. Terwijl natuurlijk zoals we gewend zijn de zooleenheden een gelige kleur hebben gekregen voor een vintage effect. Met de visgraatzolen op de Blazer Low wijken ze echter wel wat af door hun grotere tegenhangers met een gombruine uiterlijk.

Release info

Wanneer het paar zal uitkomen, is nog niet bekend. Wel gaan de geruchten dat het paar deze zomer zal droppen. Dan zal het bij Nike en Nike retailers verkrijgbaar zijn. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers en releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben en blijf je altijd up to date.

Images by: Nike

Nike brengt 5 sneakers uit met het Rub-away effect 62

Nike is de laatste tijd actief bezig met het uitbrengen van unieke colorways. Een manier hoe ze dit doen is het gebruik van nieuwe en unieke materialen. Een voorbeeld hiervan was het tear-away effect wat we laatste op de Air Force 1 zagen voorbijkomen. Een vergelijkbaar effect is het Rub-away- effect. Nike heeft besloten dit effect toe te passen op twee van de meest populaire modellen van dit moment, de Nike Air Max 90S en de Air Force 1 Low. 

 Het rub-away effect is vergelijkbaar met het tear-away effect. In dit geval is er over het materiaal een extra dun laagje verf aangebracht. Doordat het materiaal slijt na het dragen komt er een nieuwe laag verf zichtbaar. Dit zorgt ervoor dat de colorway van een sneakers een compleet nieuwe dynamiek krijgt. 

Nike heeft het nieuwe effect direct goed gebruikt. Zo krijgt het nieuwe Nike Air Max 90S model de rub-away makeover en de Nike Air Force 1 Low. De air Max 90S colorways hinten naar de OG varianten alleen dan nu met een aangepast tongue-logo en een jewel swoosh. De Air Forces daarentegen zijn plain white met een jewel swoosh. Onder de witte kleur zit dezelfde kleur als ide van de details. 

6 juni zullen deze toffe Nike rub-away sneaker uitkomen bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers.

In de tussentijd check je de Sneakerjagers Releasekalender. Hier vind je alle updates en informatie over alle sneaker-releases die de komende tijd nog komen gaan. Ook vind je hier de meest hyped releases en dé shops waar je ze kunt bemachtigen.  

rub-away
rub-away
rub-away
rub-away
rub-away
rub-away

De CLOT x Nike Air Max 1 ‘Kiss of Death’ keert mogelijk terug 76

Enige tijd geleden toonde sneaker-leaker py_rates ene wel hele bijzonder (mogelijk) rerelease. De Air Max 1 Powerwall Pink en lemonade zouden terug keren in 2020. Vandaag kwam de leaker wederom met een nieuwe bijzondere rumor. Zo denkt hij dat in 2020 of 2021 de eerste collab van de Nike x Clot Air Max 1 zal terug keren. Het gaat dus om de Nike Air Max 1 x Clot ‘Kiss of Death’ Deze bijzondere release kwam uit in een beperkte oplage in 2005 en is een sneaker die echt vol toffe details zit.

De Nike Air Max 1 x Clot ‘Kiss of Death’ was in 2006 dé sneaker waar het allemaal om draaide. Met het unieke detail van een doorzichtige toebox werd deze sneaker jaren gezien als een van de beste colorways van de Air Max 1’s. Naast de doorzichtige toebox maakte ze ook gebruik van Suede, struisvogelleer en een slangenprint. De kleurencombinatie van rood, beige, geel, groen en oranje klonk niet heel goed maar het werkte wel. 

Als we de leaker moeten geloven dan zou deze Nike Air Max 1 x Clot ‘Kiss of Death’ weer terugkeren in 2020 of 2021. Zoals altijd verwachten we hem bij Nike.com en geselecteerde Nike retailers. Let wel op: Nike heeft deze release nog niet bevestigd of ontkent, echt zeker zijn we er dus niet van.

In de tussentijd check je de Sneakerjagers Releasekalender. Hier vind je alle updates en informatie over alle sneaker-releases die de komende tijd nog komen gaan. Ook vind je hier de meest hyped releases en dé shops waar je ze kunt bemachtigen.  

Deze afbeelding is van de originele release uit 2006
Deze afbeelding is van de originele release uit 2006
Deze afbeelding is van de originele release uit 2006