Cactus Plant Flea Market geeft je 117,649 opties voor de Blazer 70

Cactus Plant Flea Market gaat weer een nieuwe samenwerking met Nike uitbrengen. Deze keer heeft het fashion merk haar creativiteit los gelaten op de Nike Blazer Mid. Maar zij zijn niet de enige die hun creativiteit kunnen gebruiken. Door de 117,649 opties kan je namelijk helemaal los gaan op de sneaker.

Nike ‘By You’

Het proces van het toepassen van de opties zal via het platform Nike ‘By You’ gebeuren, ookwel bekend als Nike ID. Hier heb je de mogelijkheid om allerlei verschillende materialen, kleuren en patronen toe te passen op de Nike Blazer Mid.

Op de foto’s zien we bijvoorbeeld dat je voor het bovenwerk kan kiezen tussen stoffen zoals badstof, corduroy en een soort zacht vachtje die je eerder zou terug zien op een teddy beer. Daarnaast zien we dat je de Swoosh kan veranderen in veel verschillende kleuren en materialen. Op de foto’s zien we de kleuren groen, geel, blauw, bruin en rood, maar het zal ons niet verbazen als daar nog een hoop kleuren aan worden toegevoegd. Ditzelfde geldt voor het gedeelte bij de veter ogen. Deze zijn namelijk verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Ook de veters lijken in allerlei verschillende kleuren te komen. Met al deze opties kan je de Blazer Mid op 117,649 verschillende manieren een nieuw uiterlijk geven.

Wat wel bij elke Blazer hetzelfde is, is de manier waarop de bovenkant van de enkel is afgesneden. Hierdoor zie je het foam aan de binnenkant van de sneaker goed. Daarnaast zit er in elke Blazer een kleurrijke insole die vergelijkbaar is met die van de Cactus Plant Flea Market Vapormax die afgelopen mei uit is gekomen.

Er is nog geen releasedatum bekend voor de Nike Blazer Mid. Een voordeel is wel dat het je de tijd geeft om alvast goed na te denken over welke opties je wilt toevoegen aan de sneaker. Check de foto’s hieronder om nog een goed te zien welke materialen, kleuren en patronen je nou allemaal kan toepassen op de Blazer Mid.

Cactus Plant Flea Market
Cactus Plant Flea Market
Cactus Plant Flea Market
Cactus Plant Flea Market
Images by deadhead

Previous ArticleNext Article

New Arrivals bij Patta Amsterdam 3

Bij Patta Amsterdam hebben ze weer verschillende sneakers binnen gekregen. Ben jij nog op zoek naar een nieuw paartje? Check dan eens de website van Patta! Hier vind je namelijk vele nieuwe sneakers van verschillende merken. Dus wil jij een nieuw paartje van adidas of toch liever een sneaker van Karhu? Dan ben jij bij Patta Amsterdam aan het juiste adres.

Om het iets overzichtelijker te maken hebben wij hieronder alvast 5 van de New Arrivals bij Patta op een rijtje gezet. Scroll snel verder om deze te bekijken. Zijn dee 5 paar sneakers niet helemaal wat jij zoekt? Check dan de website van Patta voor alle sneakers!


adidas Nite Jogger | EE5549

adidas Nite Jogger 'Grey Six'

Nu voor €160,-

Bekijken bij Patta

Karhu Aria ‘RALLY’ pack | F803049

Karhu Aria Rally Pack 'Autumn Glory'

Nu voor €130,-

Bekijken bij Patta

adidas LXCON 94 | EE6257

adidas LXCON 94 'Core Black/Grey Six'

Nu voor €130,-

Bekijken bij Patta

Nike Air Skarn | CD2189-200

Nike Air Skarn 'Sand/Black'

Nu voor €120,-

Bekijken bij Patta

Nike ACG React Terra Gobe | BV6344-001

Nike Acg React Terra Gobe 'Black'

Nu voor €150,-

Bekijken bij Patta

De Pharrell x adidas SOLAR HU wordt kleurrijk 4

De laatste tijd zijn de releases van Pharrell Williams en adidas erg eentonig en niet al te kleurrijk, terwijl we dit wel van de twee gewend zijn. Echter wordt dit doorbroken door felle kleuren toe te voegen op de adidas SOLAR HU Glide.

De Pharrell x adidas SOLAR HU wordt gekleurd in de kleuren blauw, rood, paars en geel. Het geweven bovenwerk is in één toon gekleurd met kleine kleuren variatie op de hiel en rondom de veters. De adidas branding staat op de tong en de geborduurde HU branding op de toebox. De upper van de sneaker zit op een full length BOOST midsole, die dezelfde kleur heeft als het bovenwerk.

De vier colorways voor de Pharrell x adidas SOLAR HU komen 1 september uit voor €160,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Pharrell Williams X adidas Solar Hu Prd 'Power Blue'

zaterdag 31 augustus 2019

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas SOLARHU

Pharrell Williams X adidas Solar Hu Prd 'Tribe Purple'

zaterdag 31 augustus 2019

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas SOLARHU

Pharell X adidas Solar Hu Glide Prd 'Bright Yellow'

zaterdag 31 augustus 2019

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas SOLARHU

Pharrell Williams X adidas Solar Hu Glide Prd 'Power Red'

zaterdag 31 augustus 2019

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas SOLARHU
Images by adidas

Nike Air Max 1 Golf Realtree Camo dropt binnenkort 21

Nike heeft afgelopen jaar de Air Max 1 een golf make-over gegeven. Regelmatig komen er speciale colorways voor op dit ‘nieuwe’ model, zo ook nu weer. De Air Max 1 Golf Realtree heeft dan ook een toffe camouflage print op de upper gekregen.

Dat de Air Max 1 Golf erg populair is, is wel gebleken de afgelopen maanden. Vooral de NRG colorways waren erg snel uitverkocht. Op de Nike ‘Golf’ lijn wordt nu een Realtree® style toegevoegd. De Realtree prints hebben we vorig jaar ook al gezien op de Air Force 1. Realtree is in 1986 opgericht door Bill Jordan onder de naam Spartan Archery Products. Bill creëerde, door het maken van verschillende design lagen, het ultieme camouflage patroon. Na een moeilijk begin slaagde hij erin om mensen te overtuigen van zijn product. Tegenwoordig zijn er bij Realtree meer dan 80 mensen in dienst!

De Air Max 1 Golf heeft bijna alle design elementen van de klassieke Air Max 1. Het grootste verschil is natuurlijk de zool, deze is zo aangepast dat je ermee op de golfbaan kan verschijnen. De colorway op deze sneaker is best tegenstrijdig, de upper heeft de onopvallende Realtree Camo. De outsole komt juist weer in een opvallende oranje kleur.

De Nike Air Max 1 Golf Realtree wordt op donderdag 22 augustus verwacht bij Nike en geselecteerde retailers. De retailers zijn op dit moment nog niet bekend maar deze zullen snel bekendgemaakt worden.


Nike Air Max 1 Golf Realtree® 'Camo'

donderdag 22 augustus 2019

Naar alle aanbieders
Air Max 1 Golf Realtree
Air Max 1 Golf Realtree