Release Reminder: Stranger Things x Nike ‘Upside Down’

Dinsdag 13 augustus komt er weer een nieuwe release van Nike in samenwerking met Stranger Things. In totaal zullen er 3 verschillende modellen uitkomen die jou mee zullen nemen naar de ‘Upside Down’. Een mooi moment om deze 3 modellen van Nike x Stranger Things eens goed te bekijken

De Stranger Things Hype is nog lang niet over. Na twee eerdere releases zijn Nike en Netflix weer de samenwerking aangegaan om drie klassieke modellen van Nike een Stranger Things make-over te geven. En laten we heel eerlijk zijn, Het resultaat is fantastisch.

De Blazer

Het eerste model van de drie is de Nike Blazer. Deze heeft, Net als de andere drie modellen een bovenwerk in een Sail kleur. Met de witte midsole en veters heeft de sneaker een erg cleane look. Wat je echter nog niet kan zien is dat er onder het bovenwerk een hoop aan de gang is. De bovenste Sail laag kan namelijk vervagen en weg slijten waardoor en een nieuwe, blauwe laag tevoorschijn komt. Daarnaast zal de sneaker met een aantal verschillende pins komen in een te gekke shoebox. Check hieronder de foto’s.

Stranger Things X Nike Blazer Mid QS 'Upside Down'

CJ6102-100 · Prijs vanaf €149,-

Naar alle aanbieders

De Cortez

Net als de blazer heeft de Cortez een nieuwe laag onder het Sail bovenwerk zitten. Maar naast de bovenste laag zitten er een aantal aanwijzing op de sneaker die je meenemen naar een nieuwe dementie. Kijk bijvoorbeeld naar het zooltje die in de Cortez zitten. Hier staan een aantal tekeningen die refereren naar het lab in Hawkings. Wanneer je het zooltje eruit haalt zal je een bericht zien in zowel het Russisch als in het Engels. Ook de Cortez zal in een speciale doos komen met verschillende pins.

Stranger Things x Nike Classic Cortez QS 'Upside Down'

CJ6107-100 · Prijs vanaf €83,-

Naar alle aanbieders

De Tailwind

Natuurlijk heeft deze Nike Air Tailwind, net als de andere twee modellen, een verborgen laag. Hier zit ook een bericht over de verborgen laag. Onder de tong staat namelijk dat, wanneer je de bovenste laag verwijderd, een alternatieve dementie tevoorschijn komt. Ook de Tailwind komt met een te gekke box en de pins.

Stranger Things X Nike Air Tailwind QS 'Upside Down'

CJ6110-100 · Prijs vanaf €139,-

Naar alle aanbieders

Naast de sneakers zullen er op dinsdag 13 augustus ook een aantal kledingstukken uitkomen van de Nike x Stranger Things collectie zoals een hoodie, t-shirt, broek en petjes. Check hieronder de storelist voor de kleding:

Asphaltgold
SNEAKERSNSTUFF
Afew
Solebox
Foot District
END
BSTN


Previous ArticleNext Article