Release Reminder: Air Jordan 1 Satin ‘Black Toe’

Het is bijna zo ver! Zaterdag 17 augustus zal namelijk één van de meest geliefdste colorways van de Air Jordan 1 uitkomen, de ‘Black Toe’. Om jullie zo goed mogelijk voor te bereiden op de release van zaterdag 17 augustus staat in dit blog alles wat je moet weten over de details en de release van de Air Jordan 1 Satin ‘Black Toe’.

De ‘Black Toe’

De ‘Black Toe’ colorway van de Air Jordan 1 is één van de meest populaire colorways op de Air Jordan 1. Daarnaast is het ook een van de eerste colorways ooit uitgekomen op de Air Jordan 1. In 1985 stond Michael Jordan namelijk al op de foto met de Air Jordan 1 ‘Black Toe’ geknoopt om zijn nek. Nu, ongeveer 35 jaar later, komt er een Satin uitvoering van deze sneaker speciaal voor dames.

Het meest kenmerkende aan de ‘Black Toe’ colorway is de zwarte toe rondom de witte toebox. Samen met de zwarte Swoosh, witte vlakken op het bovenwerk en rode hak en enkel is de ‘Black Toe’ helemaal compleet. Het rode gedeelte rondom de enkel en hak is gemaakt van satijn. Dit geeft deze uitvoering van de ‘Black Toe’ net iets wat meer flair. En door alleen op dit gedeelte van de sneaker satijn toe te passen behoudt de sneaker toch zijn klassieke uitstraling. Dit komt natuurlijk mede door de witte midsole en rode outsole.

Ook de branding van Nike en Jordan Brand zijn natuurlijk aanwezig op de sneaker. Zo zie je het Jordan Wings logo in de vorm van een metalen plaatje op de enkel van de sneaker. Daarnaast zien we de Nike Air branding op de tong van de sneaker.

De release

De Air Jordan 1 Satin ‘Black Toe’ zal zaterdag 17 augustus release via de Nike SNEAKRS App en verschillende retailers. De sneaker zal €150,- gaan kosten en is beschikbaar in verschillende dames maten van maat 34 tot en met 44,5. Check hieronder de de storelist. Hier staat ook aangegeven bij welke winkels je kan inschrijven voor de raffle.


Air Jordan 1 Satin 'Black Toe'

CD0461-016 · Prijs vanaf €380,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Satin 'Black Toe'
Air Jordan 1 Satin 'Black Toe'
Air Jordan 1 Satin 'Black Toe'
Air Jordan 1 Satin 'Black Toe'

Previous ArticleNext Article