Skip to content
Upcoming

JD Back-2-School Musthaves by Sneakerjagers

12 augustus 2019 15:54
JD Back-2-School Musthaves by Sneakerjagers

De zomervakantie is nog in volle gang en het laatste waar je aan wilt denken is teruggaan naar school… Maaaaar de vakantie vliegt voorbij en heb jij jouw back to school outfit al ready? Wij helpen je om back 2 school te gaan in stijl met de JD Back-2-School Musthaves by Sneakerjagers. Geef je outfit een persoonlijke touch met een nieuwe rugzak van The North Face, sneakers van Nike of een shirt van adidas. Make them stare en shop nu jouw JD Back-2-School Musthaves bij JD Sports!

JD Back-2-School Musthaves

Step out in maximum comfort met deze Air Max 200 trainers van Nike, uitgevoerd in een witte colourway. Deze junior schoenen komen met een ademend mesh bovenwerk met geribbelde lijnen en no-sew overlays. Geplaatst op een Cushlon foam midsole voor een smooth ride. Uitgerust met Nike’s Max Air unit voor supreme, all-day comfort. Finished off met Swoosh branding.

Nike Air Max 200

AT5630-100 · Prijs vanaf €45,-

Naar alle aanbieders

JD Back-2-School Musthaves

Exclusief bij JD! Deze React Element 55 trainers geven een knipoog naar Nike’s classic runschoenen. Deze grijs-zwarte heren sneakers zijn ontworpen met een textiel en synthetisch bovenwerk voor lichtgewicht comfort en duurzame overlays voor support. De responsieve middenzool met Nike React tech zorgt voor een pluche demping. De comfy inlegzool vormt zich naar contouren van je voet en voert zweet af voor cool wear. De rubberen knobbeltjes op de middenzool en buitenzool leveren een optimale grip. Extra: de roze-blauwe detaile en Nike React branding.

Nike React Element 55 "Ocean Cube"

BQ6166-300 · Prijs vanaf €82,-

Naar alle aanbieders

JD Back-2-School Musthaves

De adidas archive style fuseert samen met futuristische tech tot deze Ozweego trainers van adidas Originals. Deze ‘90s inspired heren sneakers zijn ontworpen met een ademend mesh bovenwerk in een triple black colourway. Deze zwarte trainers zijn uitgerust met suede en TPU overlays voor longlasting comfort. De lichtgewicht EVA midsole en Adiprene + in de voorvoet leveren perfecte demping terwijl de Adiprene tech schokken absorbeert tijdens het lopen. Afgewerkt met de 3-Stripes en Trefoil op de tong. Let op: de Ozweego valt klein, we raden je aan om een halve maat groter te kiezen dan gebruikelijk.

adidas Ozweego 'Triple Black'

EE6999 · Nu voor €120,-

Bekijken bij JD Sports

Jewels for your feet!💎 De Nike Air Force 1 Jewel is beschikbaar in 3 colourways! Namelijk in White, Black & Red. De Nike Air Force 1 Essential Jewel heeft een lederen upper met zwarte details en jewel Swoosh. Rock jij jouw schooljaar straks met deze strakke Nike Air Force 1 Essential Jewel? Get’m now before it’s too late!

Nike Air Force 1 Essential Jewel

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

JD Back-2-School

Scoor een ‘90s look met deze EQT Gazelle trainers van adidas Originals. Deze geel-zilveren heren sneakers zijn ontworpen met een ademend mesh bovenwerk met premium lederen overlays voor extra support. De chunky witte midsole biedt lichtgewicht demping terwijl de buitenzool perfecte grip levert. Statement finish zijn de zilveren 3-Stripes, bold accenten en adidas Originals branding op de tong en hiel.

adidas EQT Gazelle 'Solar Yellow'

EE4773 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders

JD Back-2-School

Ga voor next-level demping met deze Air Max 200 trainers van Nike, uitgevoerd in een fresh white colourway met zwart-gouden accenten. Deze junior schoenen komen met een ademend mesh bovenwerk met geribbelde lijnen en no-sew overlays. Geplaatst op een Cushlon foam midsole voor een smooth ride. Uitgerust met Nike’s Max Air unit voor supreme, all-day comfort. Finished off met Swoosh branding.

Nike Air Max 200

AT5627-100 · Prijs vanaf €45,-

Naar alle aanbieders

JD Back-2-School

Nike Elemental Backpack

€30,00

Verzorging & Materialen

100% Polyester

JD Back-2-School

Nike Heritage Animal Print Backpack

€30,00

Verzorging & Materialen

100% Polyester

JD Back-2-School

The North Face Rodey Backpack

€65,00

Verzorging & Materialen

100% Polyester