BALR. released Autumn/Winter 2019 collectie 339

BALR. heeft zijn splinternieuwe Autumn/Winter 2019 collectie naar buiten gebracht en is nu verkrijgbaar via de webshop van BALR.

De collectie wordt vergezeld door de ‘Explore the extraordinary’ campagne. Deze campagne werd opgenomen in IJsland en beschikt over visuals die duidelijk laten zien dat LIFEOFABALR. alles behalve gewoon is. Plekken bezoeken waar nog nooit iemand is geweest of met een helikopter door de natuur vliegen is niet voor iedereen weggelegd. Om deze plekken te bereiken moet je risico’s nemen. Ook zul je grenzen moeten verleggen en tot het uiterste willen gaan. Daarnaast zal je de betekenis van ‘normaal’ opnieuw moeten definiëren en het buitengewone moeten verkennen.

De AW19 collectie is groter en beter dan ooit. De collectie bestaat uit verschillende jassen, hoodies, t-shirts en accessoires. Natuurlijk behoren er ook nieuwe sneakers tot de collectie. Alle sneakers die onderdeel zijn van de AW19 collectie zijn volledig vernieuwd.

BALR. Autumn/Winter ’19 Sneakers

BALR. heeft in totaal vijf nieuwe sneakers uitgebracht die behoren tot de AW19 collectie. Het gaat hier om drie verschillende modellen. De nieuwe modellen zijn: ‘EE Premium Sock Sneaker Big Brand’, ‘EE Premium Sock Sneaker V4’ en ‘Leather Clean Logo Sneaker Low’. Van de twee laatst genoemde modellen komen twee verschillende colorways uit.

Alle vijf de sneakers zijn nu verkrijgbaar via balr.com en de prijzen voor de sneakers zijn vanaf €160,- tot en met €225,-. Scroll naar beneden voor nog meer informatie over de sneakers en foto’s. Vergeet ook niet om dagelijks onze Releasekalender in de gaten te houden, zodat jij op de hoogte blijft van upcoming releases.


BALR. EE Premium Sock Sneaker Big Brand ‘Black’

De ‘EE Premium Sock Sneaker Big Brand’ is de nieuwste versie van het populaire ‘EE Premium Sock Sneaker’ silhouet. Het model is perfect te combineren met je favoriete jeans. Daarnaast staat er over de gehele buitenkant van de zwarte upper in witte letters ‘BALR.’ De zool is gemaakt van memory foam en is ontwikkeld voor maximaal comfort, terwijl het gebreide bovenwerk zo gecreëerd is dat hij voor maximaal ademend vermogen zorgt. Ook bevindt er zich op de heel tab een metalen BALR. logo en op de hak staat er in de zool ‘LIFE OF A BALR. gedrukt.

BALR.

BALR. EE Premium Sock Sneakers Big Brand Black

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Leather Clean Logo Sneaker Low ‘Black’ / ‘White’

Het ‘Leather Clean Logo Sneaker Low’ model is uitgekomen in twee verschillende colorways, een zwarte en een witte colorway. De sneaker heeft als kenmerk het strakke design, met een metalen logo op de zijkant en een subtiele, contrasterende heel tab. De upper van het silhouet is gemaakt van premium leer en de zool is gemaakt van rubber. Ook deze sneaker is te dragen met vrijwel elk outfit en het is een tijdloos model. Een ander leuk detail is dat de eyelets een hexagon vorm hebben. Daarnaast is er net als op de zijkant en tong van de sneaker, ook achterop de kenmerkende BALR. branding te vinden. De twee colorways zijn identiek van elkaar, behalve dan natuurlijk de kleuren.

BALR.

BALR. Leather Clean Logo Sneakers Low Black

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
BALR.

BALR. Leather Clean Logo Sneakers Low White

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

BALR. EE Premium Sock Sneaker V4 ‘Reflective Grey’ / ‘Black’

De ‘EE Premium Sock Sneaker V4 Reflective’ is de nieuwste update van het legendarische ‘EE Premium Sock Sneaker’ model. Met een reflecterend zeshoekig detail op de zijkant, slaagt dit paar erin om subtiel te zijn terwijl de sneaker ook opvalt. Ook dit silhouet beschikt over een memory foam zool die optimale ondersteuning biedt aan je voeten. Het gebreide bovenwerk zorgt ervoor dat de sneaker goed kan ademen. Aan de bovenkant van de sok staat de kenmerkende ‘LIFE OF A BALR.’ branding. Net als bij de andere 2 colorways verschillen deze twee colorways ook niks van elkaar, behalve de kleur.

BALR. EE Premium Sock Sneakers V4 Reflective Grey - Grey

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by BALR.

BALR. EE Premium Sock Sneakers V4 Reflective Black

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article

De Nike Air Max 95 OG ‘Neon’ keert terug 1

Beluister dit artikel

Soms vergeten we dat niet allene de Air Max 90 dit jaar een belangrijke verjaardag heeft. De Nike Air Max 95 bestaat dit jaar namelijk ook alweer 25 jaar. We moeten toegeven dat Nike, naast de Size? collab, nog niet heel veel spannends met het model heeft gedaan. We zijn daarom ook erg blij dat we kunnen bevestigen dat de OG ‘Neon’ colorway van de Nike Air Max 95 weer terug gaat komen. De uit lagen bestaande Air Max is al sinds zijn introductie een populaire sneaker geweest. De laatste jaren is de hype wel wat minder geworden dus wellicht dat die dit jaar weer opbloeit. 

De Nike Air Max 95 zag het daglicht voor het eerst in het jaar 1995. 25 jaar geleden veranderde de Air Max 95 de sneakerwereld voorgoed met Max Air demping in de voorvoet en een volledig uniek, op het menselijk lichaam geïnspireerd design.

OG Neon
Pictures by: Nike

Nike Air Max 95 OG ‘N eon’ | CT1689-001

De Air Max 95 werd ontwikkeld door Sergio Lozano, die halverwege de jaren negentig werkte voor de ACG categorie van Nike. Oorspronkelijk was de schoen bedoeld voor grotere, krachtige hardlopers die maximale demping nodig hebben. Het design, dat was geïnspireerd op het menselijk lichaam, had een vetersysteem dat leek op een ribbenkast, een op de ruggengraat geïnspireerde buitenzool en bovenwerk met mesh en suède dat leek op spiervezels. Dit gewaagde design vroeg om een gelaagd bovenwerk met synthetische suède, gestikt en voorgevormd om optimale ondersteuning te bieden en uitrekking te voorkomen.

Pictures by: Nike

Voor de terugkomst van het model gebruikt Nike wederom de klassieke materialen en kleurencombinatie. Deze sneaker is en blijft een must-have voor de diehard Air Max fanaten. Als jij hem wil scoren check je daarom de Sneakerjagers Releasekalender, zodat je weet wanneer én waar deze Nike Air Max 95 OG ‘Neon’ uit zal komen.

OG Neon
OG Neon

Nike dropt nieuwe colorways van de Air Max 2090 4

Morgen, donderdag 9 april, verrast Nike ons met nieuwe colorways op hun jongste model, de Air Max 2090. De Air Max 2090 is voor het eerst op Air Max Day 2020 gereleased. Het nieuwste model van Nike is dus nog heel vers, maar de sneaker valt bij vele al goed in de smaak. En wij kunnen hen geen ongelijk geven. De vier colorways zijn ontzettend hard en dames opgelet, er zit ook een WMNS colorway bij! Hebben we je al nieuwsgierig gemaakt? Lees dan snel verder!

Air Max 2090

De Air Max 2090 is op Air Max Day 2020 voor het eerst gereleased. Nike dropte op deze heugelijke dag maar liefst vier colorways van dit nieuwe model. Nike brengt met dit nieuwe model het verleden naar de toekomst. Want de Air Max 2090 is namelijk geïnspireerd op de iconische en gevierde Air Max 90 model. De herkenbare OG kenmerken van de AM90 zie je zeker terug in het design van de AM2090. Tevens heeft Nike ook van de gelegenheid gebruikt gemaakt om nieuwe materialen toe te passen op dit model, zo is er gebruik gemaakt van transparant materiaal op het bovenwerk om een iets meer gewaagde en hedendaagse look te creëren. Ben je benieuwd naar de nieuwe colorways op de Air Max 2090, check dan snel de product foto’s hier beneden.

Release info

Aanstaande donderdag, 9 april 2020, is de Air Max 2090 in diverse verschillende colorways vanaf 09:00 uur verkrijgbaar voor 150,- euro via Nike.com en diverse geselecteerde Nike-retailers. Het jongste lid van de familie zal zeker hard gaan, dus wees er snel bij. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste sneakers? Check dan de releasekalender. Op deze manier ben je altijd up to date.

NIKE AIR MAX 2090 ‘VOLT’ | BV9977-101

Nike Air Max 2090 'Valerion Blue'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders

NIKE AIR MAX 2090 ‘BLACK’ | BV9977-001

Nike Air Max 2090 'Black'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders

NIKE AIR MAX 2090 ‘PINK FOAM’ | CW4286-100

Nike Air Max 2090 'Pink Foam'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders

NIKE AIR MAX 2090 ‘WHITE’ | BV9977-100

Nike Air Max 2090 'White'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders

NIKE WMNS AIR MAX 2090 ‘BLACK’ | CK2612-002

Nike WMNS Air Max 2090 'Black'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

De Air Jordan 1 High ‘Midnight Navy’ keert later dit jaar terug 25

De Air Jordan 1 is de afgelopen tijd erg populair en heeft dit jaar al vele goede colorways mogen ontvangen. Maar er zit meer in het vat! De Air Jordan 1 keert namelijk in de ‘Midnight Navy’ colorway terug die oorspronkelijk in 2001 voor het eerst verscheen. De ‘Midnight Navy’ colorway was de allereerste release die niet in originele kleurstelling, rood, wit en zwart, op de markt kwam. Het is daarmee best wel een speciale colorway en deze zal later dit jaar opnieuw uit worden gebracht.

De Air Jordan 1 begon eerst alleen als een basketbalschoen. Door de ondersteuning bij de enkel konden basketballers nog sneller en efficiënter bewegen. De allereerste colorway, rood, wit en zwart, paste perfect bij de club waar Michael Jordan toen speelde, Chicago Bulls. De eerste colorway kwam uit in 1985 en is ontworpen door Peter Moore. Na de eerste lancering is het model al snel razendpopulair geworden als lifestyle sneaker.

Air Jordan 1 High ‘Midnight Navy’ | DC1788-100

De kleuren wit en navy blauw spelen een overduidelijke hoofdrol in deze colorway. De sneaker heeft een witte basiskleur en op de mudguard en heel panels is de kleur navy blauw terug te vinden. Daarbij heeft deze navy kleur een suède effect gekregen en is de kleur wit van leer. Het Jumpman-logo op de tong en de outsole zijn beiden ook navy blauw gemaakt.

Er is nog geen releasedatum bekend van deze Air Jordan 1 ‘Midnight Navy’. We verwachten dat deze ergens in de zomer van 2020 verkrijgbaar zal zijn op Nike.com. Deze release wil je niet missen, dus houd onze releasekalender in de gaten voor meer informatie over deze release. Volg ons ook op sociale media om op de hoogte te blijven van het laatste sneakernieuws.

Images by dunksrnice