BALR. released Autumn/Winter 2019 collectie

BALR. heeft zijn splinternieuwe Autumn/Winter 2019 collectie naar buiten gebracht en is nu verkrijgbaar via de webshop van BALR.

De collectie wordt vergezeld door de ‘Explore the extraordinary’ campagne. Deze campagne werd opgenomen in IJsland en beschikt over visuals die duidelijk laten zien dat LIFEOFABALR. alles behalve gewoon is. Plekken bezoeken waar nog nooit iemand is geweest of met een helikopter door de natuur vliegen is niet voor iedereen weggelegd. Om deze plekken te bereiken moet je risico’s nemen. Ook zul je grenzen moeten verleggen en tot het uiterste willen gaan. Daarnaast zal je de betekenis van ‘normaal’ opnieuw moeten definiëren en het buitengewone moeten verkennen.

De AW19 collectie is groter en beter dan ooit. De collectie bestaat uit verschillende jassen, hoodies, t-shirts en accessoires. Natuurlijk behoren er ook nieuwe sneakers tot de collectie. Alle sneakers die onderdeel zijn van de AW19 collectie zijn volledig vernieuwd.

BALR. Autumn/Winter ’19 Sneakers

BALR. heeft in totaal vijf nieuwe sneakers uitgebracht die behoren tot de AW19 collectie. Het gaat hier om drie verschillende modellen. De nieuwe modellen zijn: ‘EE Premium Sock Sneaker Big Brand’, ‘EE Premium Sock Sneaker V4’ en ‘Leather Clean Logo Sneaker Low’. Van de twee laatst genoemde modellen komen twee verschillende colorways uit.

Alle vijf de sneakers zijn nu verkrijgbaar via balr.com en de prijzen voor de sneakers zijn vanaf €160,- tot en met €225,-. Scroll naar beneden voor nog meer informatie over de sneakers en foto’s. Vergeet ook niet om dagelijks onze Releasekalender in de gaten te houden, zodat jij op de hoogte blijft van upcoming releases.


BALR. EE Premium Sock Sneaker Big Brand ‘Black’

De ‘EE Premium Sock Sneaker Big Brand’ is de nieuwste versie van het populaire ‘EE Premium Sock Sneaker’ silhouet. Het model is perfect te combineren met je favoriete jeans. Daarnaast staat er over de gehele buitenkant van de zwarte upper in witte letters ‘BALR.’ De zool is gemaakt van memory foam en is ontwikkeld voor maximaal comfort, terwijl het gebreide bovenwerk zo gecreëerd is dat hij voor maximaal ademend vermogen zorgt. Ook bevindt er zich op de heel tab een metalen BALR. logo en op de hak staat er in de zool ‘LIFE OF A BALR. gedrukt.

BALR.

BALR. EE Premium Sock Sneakers Big Brand Black

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Leather Clean Logo Sneaker Low ‘Black’ / ‘White’

Het ‘Leather Clean Logo Sneaker Low’ model is uitgekomen in twee verschillende colorways, een zwarte en een witte colorway. De sneaker heeft als kenmerk het strakke design, met een metalen logo op de zijkant en een subtiele, contrasterende heel tab. De upper van het silhouet is gemaakt van premium leer en de zool is gemaakt van rubber. Ook deze sneaker is te dragen met vrijwel elk outfit en het is een tijdloos model. Een ander leuk detail is dat de eyelets een hexagon vorm hebben. Daarnaast is er net als op de zijkant en tong van de sneaker, ook achterop de kenmerkende BALR. branding te vinden. De twee colorways zijn identiek van elkaar, behalve dan natuurlijk de kleuren.

BALR.

BALR. Leather Clean Logo Sneakers Low Black

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
BALR.

BALR. Leather Clean Logo Sneakers Low White

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

BALR. EE Premium Sock Sneaker V4 ‘Reflective Grey’ / ‘Black’

De ‘EE Premium Sock Sneaker V4 Reflective’ is de nieuwste update van het legendarische ‘EE Premium Sock Sneaker’ model. Met een reflecterend zeshoekig detail op de zijkant, slaagt dit paar erin om subtiel te zijn terwijl de sneaker ook opvalt. Ook dit silhouet beschikt over een memory foam zool die optimale ondersteuning biedt aan je voeten. Het gebreide bovenwerk zorgt ervoor dat de sneaker goed kan ademen. Aan de bovenkant van de sok staat de kenmerkende ‘LIFE OF A BALR.’ branding. Net als bij de andere 2 colorways verschillen deze twee colorways ook niks van elkaar, behalve de kleur.

BALR. EE Premium Sock Sneakers V4 Reflective Grey - Grey

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Images by BALR.

BALR. EE Premium Sock Sneakers V4 Reflective Black

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article