adidas x AriZona Iced Tea zetten de samenwerking voort!

adidas en AriZona Iced Tea hebben al eerder de handen ineen geslagen. Wat een groot succes had moeten zijn liep echter uit op een fiasco. Ondanks dat, hebben beide partijen het niet opgegeven en hebben ze 5 kleurrijke colorways toegevoegd op de adidas Continental Vulc.

adidas x AriZona Iced Tea Pop-Up event

Op 18 en 19 juli zou er een Pop-Up event plaats hebben gevonden in New York voor de release van 4 AriZona x adidas sneakers. 2 colorways op de adidas Yung-1 en 2 op de adidas Continental 80. Wat hier het bijzondere aan was, was de verkoopprijs. Waar je voor sneakers vaak boven de €100,- betaald, hoefde je voor de adidas x AriZona sneakers (+ AriZona Iced Tea) slechts 99 dollar cent neer te leggen! Dit is dezelfde prijs die te vinden is op de kleurrijke blikken van AriZona. Wie wil dat nou niet? Een paar sneakers voor slechts 99¢. En dat zorgde er dus ook voor dat het grote succes uitliep op een fiasco. Want nog zelfs voordat het Pop-Up event van start kon gaan, moest het New York Police Department al ingrijpen vanwege enorme drukte. Dit heeft geleid tot een permanente Shutdown van het event.

Toch laten adidas en AriZona Iced Tea het er niet bij zitten en brengen zij opnieuw sneakers uit. Dit keer echter voor een wat hogere verkoopprijs. De sneaker die voor deze samenwerking wordt gebruikt, is de adidas Continental Vulc, een variant op de adidas Continental 80 met een zool van gevulkaniseerd rubber.

adidas x AriZona Continental Vulc’s

In totaal brengen adidas en AriZona 5 colorways uit op de Continental Vulc. Deze colorways zijn allemaal geïnspireerd op de AriZona drankverpakkingen. Zo zien we de roze bloesem met Teal achtergrond terugkomen, net zoals het kleurrijke logo.

Als eerste kijken we naar de 2 colorways die de bloesem print dragen. Dit is te vinden op de zijkanten van de sneakers. Alleen de toebox, het vetersysteem en het element op de heel hebben een egale kleur gekregen. De ene colorway is een stuk vrouwelijker dan de ander dankzij het gebruik van roze. Op de tweede colorway wordt de print gecombineerd met zwarte elementen waardoor de sneaker net iets rustiger oogt.

Arizona Iced Tea X adidas Continental Vulc 'Pink'

EG7977 · Prijs vanaf €59,-

Naar alle aanbieders

Arizona Iced Tea X adidas Continental Vulc 'Black'

FV2701 · Prijs vanaf €220,-

Naar alle aanbieders

Op de volgende twee colorways is, in plaats van de Bloesem, een kleurrijk Indianen patroon te zien. Door het gebruik van verschillende kleuren daaromheen, maakt de sneaker juist erg opvallend of iets rustiger. Zo zien we op de eerst colorway met deze print een zandachtige kleur. Dit zorgt ervoor dat de print mooi wordt opgenomen en de sneaker echt één geheel wordt. Bij de tweede colorway wordt het echter gecombineerd met zwart wat de print er juist extra uit laat springen.

adidas Originals Continental Vulc Arizona J EF9074

Arizona Iced Tea X adidas Continental Vulc 'Beige'

EF9074 · Prijs vanaf €124,-

Naar alle aanbieders

Arizona Iced Tea X adidas Continental Arizona

EG7976 · Prijs vanaf €44,-

Naar alle aanbieders

Als laatste brengen ze ook nog een iets rustigere colorway uit waarbij het logo van AriZona is gebruikt. De gehele sneaker is voorzien van een licht zandachtige kleur met een aantal opvallende details. Zo is het element op de heel gekleurd in het turquoise. Hetzelfde geld voor de AriZona en adidas branding in het vakje naast de veters. Deze kleur wordt natuurlijk gebruikt omdat die kleur het meest voorkomt in het logo van AriZona dat weer te zien is op de zijkanten en tong van de sneaker. Nu exclusief al verkrijgbaar bij Foot Locker

Arizona Iced Tea X adidas Originals Continental Vulc 'Lemon'

FV2714 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders

Daarnaast krijg je bij elke sneaker 4 paar bijpassende veters zodat je de schoen naar jouw wensen kan aanpassen. Wil je juist nog wat extra details toevoegen? Kies dan voor een veter met print. Wil je het liever iets rustiger houden? Geen probleem! dan pak je gewoon een egaal gekleurd paar veters.


De release

Op dit moment zijn enkele sneakers van de nieuwe adidas x AriZona collectie al verkrijgbaar bij Foot Locker en Sneakerstudio. Zaterdag 17 augustus zullen deze colorways ook bij andere retailers verkrijgbaar zijn. Houd dus onze releasekalender goed in de gaten voor het laatste nieuws rondom deze adidas x AriZona collectie.

Previous ArticleNext Article