adidas x AriZona Iced Tea zetten de samenwerking voort! 88

adidas en AriZona Iced Tea hebben al eerder de handen ineen geslagen. Wat een groot succes had moeten zijn liep echter uit op een fiasco. Ondanks dat, hebben beide partijen het niet opgegeven en hebben ze 5 kleurrijke colorways toegevoegd op de adidas Continental Vulc.

adidas x AriZona Iced Tea Pop-Up event

Op 18 en 19 juli zou er een Pop-Up event plaats hebben gevonden in New York voor de release van 4 AriZona x adidas sneakers. 2 colorways op de adidas Yung-1 en 2 op de adidas Continental 80. Wat hier het bijzondere aan was, was de verkoopprijs. Waar je voor sneakers vaak boven de €100,- betaald, hoefde je voor de adidas x AriZona sneakers (+ AriZona Iced Tea) slechts 99 dollar cent neer te leggen! Dit is dezelfde prijs die te vinden is op de kleurrijke blikken van AriZona. Wie wil dat nou niet? Een paar sneakers voor slechts 99¢. En dat zorgde er dus ook voor dat het grote succes uitliep op een fiasco. Want nog zelfs voordat het Pop-Up event van start kon gaan, moest het New York Police Department al ingrijpen vanwege enorme drukte. Dit heeft geleid tot een permanente Shutdown van het event.

Toch laten adidas en AriZona Iced Tea het er niet bij zitten en brengen zij opnieuw sneakers uit. Dit keer echter voor een wat hogere verkoopprijs. De sneaker die voor deze samenwerking wordt gebruikt, is de adidas Continental Vulc, een variant op de adidas Continental 80 met een zool van gevulkaniseerd rubber.

adidas x AriZona Continental Vulc’s

In totaal brengen adidas en AriZona 5 colorways uit op de Continental Vulc. Deze colorways zijn allemaal geïnspireerd op de AriZona drankverpakkingen. Zo zien we de roze bloesem met Teal achtergrond terugkomen, net zoals het kleurrijke logo.

Als eerste kijken we naar de 2 colorways die de bloesem print dragen. Dit is te vinden op de zijkanten van de sneakers. Alleen de toebox, het vetersysteem en het element op de heel hebben een egale kleur gekregen. De ene colorway is een stuk vrouwelijker dan de ander dankzij het gebruik van roze. Op de tweede colorway wordt de print gecombineerd met zwarte elementen waardoor de sneaker net iets rustiger oogt.

Arizona X adidas Continental Vulc 'Pink'

zondag 1 september 2019

Naar alle aanbieders

Arizona X adidas Continental Vulc 'Black'

zondag 1 september 2019

Naar alle aanbieders

Op de volgende twee colorways is, in plaats van de Bloesem, een kleurrijk Indianen patroon te zien. Door het gebruik van verschillende kleuren daaromheen, maakt de sneaker juist erg opvallend of iets rustiger. Zo zien we op de eerst colorway met deze print een zandachtige kleur. Dit zorgt ervoor dat de print mooi wordt opgenomen en de sneaker echt één geheel wordt. Bij de tweede colorway wordt het echter gecombineerd met zwart wat de print er juist extra uit laat springen.

adidas Originals Continental Vulc Arizona J EF9074

Arizona X adidas Continental Vulc 'Beige'

zondag 1 september 2019

Naar alle aanbieders

Arizona X adidas Continental Arizona

zondag 1 september 2019

Naar alle aanbieders

Als laatste brengen ze ook nog een iets rustigere colorway uit waarbij het logo van AriZona is gebruikt. De gehele sneaker is voorzien van een licht zandachtige kleur met een aantal opvallende details. Zo is het element op de heel gekleurd in het turquoise. Hetzelfde geld voor de AriZona en adidas branding in het vakje naast de veters. Deze kleur wordt natuurlijk gebruikt omdat die kleur het meest voorkomt in het logo van AriZona dat weer te zien is op de zijkanten en tong van de sneaker. Nu exclusief al verkrijgbaar bij Foot Locker

Arizona X adidas Originals Continental Vulc 'Lemon'

zondag 1 september 2019

Naar alle aanbieders

Daarnaast krijg je bij elke sneaker 4 paar bijpassende veters zodat je de schoen naar jouw wensen kan aanpassen. Wil je juist nog wat extra details toevoegen? Kies dan voor een veter met print. Wil je het liever iets rustiger houden? Geen probleem! dan pak je gewoon een egaal gekleurd paar veters.


De release

Op dit moment zijn enkele sneakers van de nieuwe adidas x AriZona collectie al verkrijgbaar bij Foot Locker en Sneakerstudio. Zaterdag 17 augustus zullen deze colorways ook bij andere retailers verkrijgbaar zijn. Houd dus onze releasekalender goed in de gaten voor het laatste nieuws rondom deze adidas x AriZona collectie.

Previous ArticleNext Article

De Pharrell x adidas SOLAR HU wordt kleurrijk 1

De laatste tijd zijn de releases van Pharrell Williams en adidas erg eentonig en niet al te kleurrijk, terwijl we dit wel van de twee gewend zijn. Echter wordt dit doorbroken door felle kleuren toe te voegen op de adidas SOLAR HU Glide.

De Pharrell x adidas SOLAR HU wordt gekleurd in de kleuren blauw, rood, paars en geel. Het geweven bovenwerk is in één toon gekleurd met kleine kleuren variatie op de hiel en rondom de veters. De adidas branding staat op de tong en de geborduurde HU branding op de toebox. De upper van de sneaker zit op een full length BOOST midsole, die dezelfde kleur heeft als het bovenwerk.

De vier colorways voor de Pharrell x adidas SOLAR HU komen 1 september uit voor €160,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Pharrell Williams X adidas Solar Hu Prd 'Power Blue'

zaterdag 31 augustus 2019

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas SOLARHU

Pharrell Williams X adidas Solar Hu Prd 'Tribe Purple'

zaterdag 31 augustus 2019

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas SOLARHU

Pharell X adidas Solar Hu Glide Prd 'Bright Yellow'

zaterdag 31 augustus 2019

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas SOLARHU

Pharrell Williams X adidas Solar Hu Glide Prd 'Power Red'

zaterdag 31 augustus 2019

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas SOLARHU
Images by adidas

Nike Air Max 1 Golf Realtree Camo dropt binnenkort 15

Nike heeft afgelopen jaar de Air Max 1 een golf make-over gegeven. Regelmatig komen er speciale colorways voor op dit ‘nieuwe’ model, zo ook nu weer. De Air Max 1 Golf Realtree heeft dan ook een toffe camouflage print op de upper gekregen.

Dat de Air Max 1 Golf erg populair is, is wel gebleken de afgelopen maanden. Vooral de NRG colorways waren erg snel uitverkocht. Op de Nike ‘Golf’ lijn wordt nu een Realtree® style toegevoegd. De Realtree prints hebben we vorig jaar ook al gezien op de Air Force 1. Realtree is in 1986 opgericht door Bill Jordan onder de naam Spartan Archery Products. Bill creëerde, door het maken van verschillende design lagen, het ultieme camouflage patroon. Na een moeilijk begin slaagde hij erin om mensen te overtuigen van zijn product. Tegenwoordig zijn er bij Realtree meer dan 80 mensen in dienst!

De Air Max 1 Golf heeft bijna alle design elementen van de klassieke Air Max 1. Het grootste verschil is natuurlijk de zool, deze is zo aangepast dat je ermee op de golfbaan kan verschijnen. De colorway op deze sneaker is best tegenstrijdig, de upper heeft de onopvallende Realtree Camo. De outsole komt juist weer in een opvallende oranje kleur.

De Nike Air Max 1 Golf Realtree wordt op donderdag 22 augustus verwacht bij Nike en geselecteerde retailers. De retailers zijn op dit moment nog niet bekend maar deze zullen snel bekendgemaakt worden.


Nike Air Max 1 Golf Realtree® 'Camo'

donderdag 22 augustus 2019

Naar alle aanbieders
Air Max 1 Golf Realtree
Air Max 1 Golf Realtree

Een elegante beige colorway op de Nike Air Max 270 React en 200 7

Twee van de nieuwere modellen van Nike krijgen dezelfde elegante beige colorway. De Nike Air Max 270 React en de Air Max 200 zijn namelijk verschenen in een rustig uiterlijk met een aantal glinsterende details op het bovenwerk.

Waar we tot nu toe voornamelijk veel fel gekleurde colorways zagen op de Air Max 270 React en de Air Max 200, krijgen deze silhouetten dit keer een veel rustiger uiterlijk. Het bovenwerk van de sneakers is namelijk voorzien van een beige, bijna licht bruine kleur. Een zachte kleur die prima bij elke outfit zal passen. Naast deze rustige kleur komen er echter wel een aantal glinsterende details terug. Deze details zijn te vinden rondom het veter systeem van beide modellen. Uiteindelijk worden beide silhouetten afgemaakt met een witte zool. Hierdoor behouden de sneakers hun rustige uitstraling, maar krijgen ze wel een frisse look.

Helaas is er nog geen officiële releasedatum bekend van de Air Max 270 React en Air Max 200 met deze elegante beige colorway. Blijf dus vooral onze releasekalender in de gaten houden voor de laatste updates. Check hieronder alvast de foto’s van de twee Nike silhouetten.


Nike Air Max 270 React 'Beige'

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 270 React elegante beige colorway
Nike Air Max 270 React elegante beige colorway
Nike Air Max 270 React elegante beige colorway

Nike Air Max 200 'Beige'

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 200 elegante beige colorway
Nike Air Max 200 elegante beige colorway
Nike Air Max 200 elegante beige colorway