Release Reminder: Air Jordan 1 Low ‘UNC’ 65

Het is bijna zo ver! De Air Jordan 1 Low ‘UNC’ komt maandag 12 augustus uit. Een mooi moment om deze te gekke colorway nog eens beter te bekijken. Want laten we nou heel eerlijk zijn. Wat is hij mooi!

De University of North Carolina

De kleuren van de Air Jordan 1 Low komen natuurlijk van de University of North Carolina. Op deze school won Michael Jordan de NCAA championship. In het blauw/witte tenue van de North Carolina Tarheels wist Jordan het Georgetown van Patrick Ewing te verslaan. Dit was tevens het begin van een grote rivaliteit tussen Jordan en Ewing in de jaren 80.

De kleuren van de University of North Carolina zijn natuurlijk ook terug te vinden op deze Air Jordan 1 Low. Zo bedekt het blauw de grote delen van het bovenwerk zoals de hak en Swoosh. De rest van de sneaker is wit gekleurd. Kijk bijvoorbeeld naar de toebox, het gedeelte onder de Swoosh en natuurlijk de tong. Daarnaast zien we de branding van zowel Nike als Jordan Brand op de sneaker. Zo staat het Air Jordan wings logo op de hak van de sneaker in het wit. Op de tong is de Nike SB branding te vinden.

Nike SB

De Air Jordan 1 Low ‘UNC’ is een samenwerking tussen Jordan Brand en Nike SB. We zagen natuurlijk skate legende Eric Koston als eerst in de sneakers en het verhaal achter deze samenwerking komt ook van hem. De schoen brengt je namelijk terug naar Eric Kostons jongere jaren. Toen hij samen met zijn moeder naar de outlet ging voor een nieuwe paar skateschoenen, zag Eric deze Air Jordan 1 Low liggen voor $24,99. Eric moest de sneakers hebben omdat alle pro skaters die hij bewonderde deze sneaker droegen. Aan de binnenkant van de tong is dan ook een label met Eric Koston zijn naam erop en een ander label met $24,99 erop.

De Air Jordan 1 Low ‘UNC’ komt maandag 12 augustus uit via de Nike SNEAKRS app en verschillende retailers voor €100,-. Check hieronder de complete storelist.


Nike SB X Air Jordan 1 Low X Eric Koston 'UNC'

Prijs vanaf €0,-

Naar alle aanbieders
Air Jordan 1 Low "UNC"
Air Jordan 1 Low "UNC"
Air Jordan 1 Low "UNC"
Air Jordan 1 Low "UNC"
Images by NikeSB

Previous ArticleNext Article

De Pharrell x adidas SOLAR HU wordt kleurrijk 1

De laatste tijd zijn de releases van Pharrell Williams en adidas erg eentonig en niet al te kleurrijk, terwijl we dit wel van de twee gewend zijn. Echter wordt dit doorbroken door felle kleuren toe te voegen op de adidas SOLAR HU Glide.

De Pharrell x adidas SOLAR HU wordt gekleurd in de kleuren blauw, rood, paars en geel. Het geweven bovenwerk is in één toon gekleurd met kleine kleuren variatie op de hiel en rondom de veters. De adidas branding staat op de tong en de geborduurde HU branding op de toebox. De upper van de sneaker zit op een full length BOOST midsole, die dezelfde kleur heeft als het bovenwerk.

De vier colorways voor de Pharrell x adidas SOLAR HU komen 1 september uit voor €160,-. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten!


Pharrell Williams X adidas Solar Hu Prd 'Power Blue'

zaterdag 31 augustus 2019

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas SOLARHU

Pharrell Williams X adidas Solar Hu Prd 'Tribe Purple'

zaterdag 31 augustus 2019

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas SOLARHU

Pharell X adidas Solar Hu Glide Prd 'Bright Yellow'

zaterdag 31 augustus 2019

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas SOLARHU

Pharrell Williams X adidas Solar Hu Glide Prd 'Power Red'

zaterdag 31 augustus 2019

Naar alle aanbieders
Pharrell x adidas SOLARHU
Images by adidas

Nike Air Max 1 Golf Realtree Camo dropt binnenkort 15

Nike heeft afgelopen jaar de Air Max 1 een golf make-over gegeven. Regelmatig komen er speciale colorways voor op dit ‘nieuwe’ model, zo ook nu weer. De Air Max 1 Golf Realtree heeft dan ook een toffe camouflage print op de upper gekregen.

Dat de Air Max 1 Golf erg populair is, is wel gebleken de afgelopen maanden. Vooral de NRG colorways waren erg snel uitverkocht. Op de Nike ‘Golf’ lijn wordt nu een Realtree® style toegevoegd. De Realtree prints hebben we vorig jaar ook al gezien op de Air Force 1. Realtree is in 1986 opgericht door Bill Jordan onder de naam Spartan Archery Products. Bill creëerde, door het maken van verschillende design lagen, het ultieme camouflage patroon. Na een moeilijk begin slaagde hij erin om mensen te overtuigen van zijn product. Tegenwoordig zijn er bij Realtree meer dan 80 mensen in dienst!

De Air Max 1 Golf heeft bijna alle design elementen van de klassieke Air Max 1. Het grootste verschil is natuurlijk de zool, deze is zo aangepast dat je ermee op de golfbaan kan verschijnen. De colorway op deze sneaker is best tegenstrijdig, de upper heeft de onopvallende Realtree Camo. De outsole komt juist weer in een opvallende oranje kleur.

De Nike Air Max 1 Golf Realtree wordt op donderdag 22 augustus verwacht bij Nike en geselecteerde retailers. De retailers zijn op dit moment nog niet bekend maar deze zullen snel bekendgemaakt worden.


Nike Air Max 1 Golf Realtree® 'Camo'

donderdag 22 augustus 2019

Naar alle aanbieders
Air Max 1 Golf Realtree
Air Max 1 Golf Realtree

Een elegante beige colorway op de Nike Air Max 270 React en 200 7

Twee van de nieuwere modellen van Nike krijgen dezelfde elegante beige colorway. De Nike Air Max 270 React en de Air Max 200 zijn namelijk verschenen in een rustig uiterlijk met een aantal glinsterende details op het bovenwerk.

Waar we tot nu toe voornamelijk veel fel gekleurde colorways zagen op de Air Max 270 React en de Air Max 200, krijgen deze silhouetten dit keer een veel rustiger uiterlijk. Het bovenwerk van de sneakers is namelijk voorzien van een beige, bijna licht bruine kleur. Een zachte kleur die prima bij elke outfit zal passen. Naast deze rustige kleur komen er echter wel een aantal glinsterende details terug. Deze details zijn te vinden rondom het veter systeem van beide modellen. Uiteindelijk worden beide silhouetten afgemaakt met een witte zool. Hierdoor behouden de sneakers hun rustige uitstraling, maar krijgen ze wel een frisse look.

Helaas is er nog geen officiële releasedatum bekend van de Air Max 270 React en Air Max 200 met deze elegante beige colorway. Blijf dus vooral onze releasekalender in de gaten houden voor de laatste updates. Check hieronder alvast de foto’s van de twee Nike silhouetten.


Nike Air Max 270 React 'Beige'

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 270 React elegante beige colorway
Nike Air Max 270 React elegante beige colorway
Nike Air Max 270 React elegante beige colorway

Nike Air Max 200 'Beige'

Verwacht in 2019

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 200 elegante beige colorway
Nike Air Max 200 elegante beige colorway
Nike Air Max 200 elegante beige colorway