Release Reminder: Nike Air Force 1 Type ‘N354’

Een van de meest opvallende modellen van Nike die deze maand uitkomt is toch wel de Nike Air Force 1 Type ‘N354’. Door de deconstructed look van de sneaker is het echt een sneaker die uniek is en iets speciaals geeft aan je outfit. De Nike Air Force 1 Type ‘N354’ ‘Black’ komt vrijdag 9 augustus uit. Een mooi moment om de sneaker nog eens goed te bekijken.

De details

Wat natuurlijk gelijk opvalt aan deze nieuwe Air Force 1 is de deconstructed look. Laten we beginnen vooraan de sneaker. Hier loopt de mudguard namelijk een stuk verder door naar de toebox van de sneaker. Daarnaast is te zien dat de tong een stuk anders is dan bij de meeste Air Force 1 sneakers. Deze heeft namelijk allemaal kuiltjes en is lang niet zo egaal als de normale tong van een Air Force 1. Ook valt het op dat aan de buitenkant van de sneaker geen Swoosh zit. Deze Swoosh is wel terug te vinden op de binnenkant van de sneaker. Op het doorzichtige materiaal zit namelijk een zwarte Swoosh. Door het doorzichtige materiaal lijkt het alsof je een kijkje kan nemen in de constructie van de sneaker.

Naast de Swoosh op de binnenkant is de Nike branding ook terug te vinden op de hak van de sneaker. Daar zit namelijk een zwarte Swoosh op geel suède. Daarnaast zit er een Swoosh op het roze uiteinde van de heelstrap. Het geel van de hak komt weer terug in de stitches op het bovenwerk. Tenslotte zien we de tekst ‘N354’ in dezelfde kleur geel op de buitenkant van de sneaker.

Al met al is het een sneaker met gigantisch veel details. Dit is ook hetgeen dat de sneaker zo uniek maakt. Check hieronder de foto’s van de Nike Air Force 1.

De release

De Nike Air Force 1 zal op 9 augustus om 8:00uur uitkomen bij verschillende winkels zoals Foot Locker en Baskèts. Check hieronder de link voor het volledige winkeloverzicht. De prijs van de Air Force 1 zal €140,- zijn.


Nike Air Force 1 Type 'N354' - Black

CI0054-001 · Prijs vanaf €98,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Type 'N354'
Nike Air Force 1 Type 'N354'
Nike Air Force 1 Type 'N354'
Images by: Asphaltgold

Previous ArticleNext Article