Shoeshiners // Hoe maak je suède schoon?

De meeste sneakers beschikken over suède en zoals velen van jullie weten of hebben meegemaakt wordt suède snel vies en krijg je het niet makkelijk schoon. Shoeshiners heeft hieronder 5 tips hoe je suède kan beschermen. Bij elke tip is een linkje naar het product zodat jij direct kan shoppen en ervoor kan zorgen dat je sneakers het festivalseizoen nog overleven!


1. Suède Borstel

De suède borstel heeft 2 kanten, een rubberen kant om vuil te verwijderen en de andere kant om het suède weer mooi op te ruwen. De schoen moet droog zijn voordat je gaat borstelen. Borstel 1 kant op om de haartjes weer omhoog te laten komen.

Klik hier om de suède borstel te shoppen>>

2. Suède Gum 

De suède en nubuck cleaner is een rubberen gum om vervuiling van suède te verwijderen en het op te ruwen. Echt een topproduct!

Klik hier om de suède Gum te shoppen>>

3. Suède reiniger: Collonil Clean & Care

Deze zeer handige Reinigingsspray Collonil Clean & Care is het ideale middel om jouw ‘vieze’ schoenen er weer mooi en schoon uit te laten zien. Het is een schuim dat je met een schone droge doek zachtjes over je schoenen moet wrijven. Het vuil dat op jouw schoenen zit zal dan los laten, waarna je het vervolgens met een vochtige doek er netjes af kan halen. Zo worden je schoenen niet alleen schoon, maar krijgen zij ook een goede bescherming en blijven je schoenen langer in een goede conditie. je kan dit middel gebruiken voor alle leersoorten, textiel en alle high-tech- en softshell materialen.

Klik hier om de suède reiniger: Collonil Clean & Care te shoppen>>

4. Herstel de kleur met suède spray

De Collonil Suede + Nubuck spray van shoeshiners herstelt de kleur van het suède met voedende pigmenten. Het is verkrijgbaar in verschillende kleuren om kleur daadwerkelijk te herstellen en in een kleurloze variant die de bestaande kleur opfrist. 

Klik hier om de Collonol suède + nubuck spray te shoppen>>

5. Bescherm je suède schoenen met Carbon Pro

Last but not least, de Carbon pro spray beschermt het suède tegen alle invloeden van buitenaf. Of je nu in de regen loopt op een festival of een ijsje erop laat vallen, het glijdt er zo vanaf. 

Klik hier om de Carbon Pro spray te shoppen>>


Previous ArticleNext Article