Graphic designs op de Nike Air Force 1 ’07 en Jester XX

De Nike Air Force 1 krijgt de laatste tijd veel nieuwe colorways en verschillende variaties. Ook nu verschijnt er een interessant design op deze klassieke basketbalsneaker. De Nike Air Force 1 ’07 en Jester XX worden voorzien van opvallende graphic designs.

De details

Zowel de Nike Air Force 1 ’07 als de Nike Air Force 1 Jester XX krijgen er een nieuwe colorway bij. De AF1 ’07 is voorzien van een zwart lederen upper, terwijl de AF1 Jester XX juist in het wit gekleed is. Dit zijn slechts de basic details van de sneakers, want er zijn behoorlijk wat details te vinden op beide sneakers. Zo vind je op de upper rondom de hiel een drukke print met verschillende graphic designs. Zo zie je bijvoorbeeld op de AF 1 Jester XX duidelijk het woord “Fighter” in graffiti stijl staan en een basketbal in cartoon stijl.

Naast deze graphic designs zien we ook een bordeaux rode kleur terugkomen op beide modellen. De heel patch op beide sneakers met daarop de Nike branding is namelijk voorzien van deze rode kleur. Op de AF1 ’07 loopt dit door tot op de Swoosh. De Swoosh op de AF1 Jester XX is echter doorzichtig, maar hier zien we het bordeaux rood terugkomen op de rand net boven de midsole.

Wanneer de Nike Air Force 1 ’07 en de Jester XX uit zullen komen is helaas nog niet bekend. Houd daarom onze releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws!


Nike Air Force 1 '07 'Graphic'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 '07
Nike Air Force 1 '07

Nike Air Force 1 Sage 'Graphic'

CK5738-191 · Prijs vanaf €189,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Force 1 Jester XX
Nike Air Force 1 Jester XX

Previous ArticleNext Article