Air Max 200 voor kids in 5 nieuwe colorways 318

De Air Max 200 is pas laatst uitgekomen en is nu verschenen in 5 musthave colorways voor de kleintjes. De colorways verschillen veel van elkaar dus er is voor ieder wat wils. De sneakers in een zwarte en wit/zwart variant zijn het meest basic. Een ideale sneaker die je makkelijk kan combineren. Ook komt de sneaker in een meer kleurrijke colorways namelijk, Wit/Hyper Pink/Photo Blue/Zwart, Wit/Bright Crimson/University Gold/Zwart en Royal Pulse/Light Aqua/Ember Glow/Oil Grey.

De Air Max 200
De Air Max 200 is een nieuw model van Nike. Nike heeft zich laten inspireren door natuurlijke energiepatronen zoals stromende lava en de golven van de oceanen. De echte Air Max kenners zullen ook enkele gelijkenissen ontdekken tussen de Air Max 200 en de Air Max 180. Een voorbeeld hiervan is de vorm van de Air bubble in de hiel. Hierdoor biedt de sneaker een ongekende demping en dit zorgt dus voor enorm veel comfort. Dit comfort komt echter niet alleen door de Air unit. De upper bestaat namelijk uit een basis gemaakt van licht, ventilerend mesh met daaroverheen suède overlays. Door het gebruik van deze flexibele materialen kan de sneaker goed aangepast worden aan de vorm van de voeten. De nieuwe Air Max 200 heeft een uiterst moderne en sportieve look.

De sneakers zijn beschikbaar bij Nike. Scroll naar beneden om de foto’s te bekijken.


Nike Air Max 200 | AT5629-400

Nike Air Max 200

AT5629-400 · Prijs vanaf €54,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 200 | AT5629-001

Nike Air Max 200

AT5629-001 · Nu voor €36,-

Bekijken bij Nike

Nike Air Max 200 | AT5629-002

Nike Air Max 200

AT5629-002 · Nu voor €42,-

Bekijken bij Nike

Nike Air Max 200 | AT5629-100

Nike Air Max 200

AT5629-100 · Nu voor €36,-

Bekijken bij Nike

Nike Air Max 200 | AT5632-100

Nike Air Max 200

AT5632-100 · Nu voor €36,-

Bekijken bij Nike

Previous ArticleNext Article

De Nike Air Max 1 ‘Pine Green’ dropt in de herfst 51

Na het gerucht van de terugkomst van de Nike Air Max 1 Powerwall ‘Lemonade’ ziet het ernaar uit dat Nike het hier niet bij laat. Sneaker leaker PY_Rates heeft namelijk ook een leak de wereld in gegooid met een reversed colorway. De ‘Pine Green’ colorway is het tegenovergestelde van de Lemonade, qua kleuren. Het resultaat is deze Nike Air Max 1 ‘Pine Green’, die volgens de geruchten in de herfst uit zal komen. 

Als we kijken naar de mock-up foto’s van de sneaker zien we een reversed colorway van de ‘Lemonade’. Het bovenwerk van de sneaker is gemaakt van dezelfde materialen als die van de Lemonade colorway. We zien echter wel een vervangend materiaal. Voor de mudguard is namelijk gebruik gemaakt van suède. Naast suede zien we ook dat ze gebruik hebben gemaakt van leer en een synthetisch 3M materiaal wat ook nog reflecteert.

Gezien dit nog echt puur een leak is kunnen we deze release helaas nog niet bevestigen. In het verleden zat py_rates meestal wel erg dichtbij bij leaks, dus wie weet! Als we de leak echter wel moeten geloven zullen ze uitkomen in de herfst van 2020. Aangezien het pas net lente is zal dit dus nog zeker een half jaar duren. 

Voor eventuele andere sneakerreleases check je, zoals altijd, de Sneakerjagers Releasekalender

Pine Green
image by: @py_rates

De Nike Air Max 90 Re-Craft krijgt een zomerse ‘Lime’ colorway 39

Zoals vele van jullie weten bestaat het Air Max 90 model van Nike 30 jaar. Dat Nike hierdoor groots uitpakt is ook geen nieuws, de colorways op dit model blijven maar komen. Nu zijn er officiele beelden vrijgegeven van de nieuwste Nike Air Max 90 Re-Craft ‘Lime’. Deze sneaker is inmiddels al verkrijgbaar in de US samen met de Nike Air Max 90 Re-craft’ Orange. Hopelijk worden beide colorways ook binnenkort in de EU gereleased om de AM90 ook hier die zomerse tint te geven waar wij van houden. Houd ons daarom in de gaten!

De Nike Air Max 90 is al dertig jaar oud dit jaar. In 1990 kwam voor het eerst de Nike Air Max 90 uit in de colorway, Infrared. De ontwerper van de AM90 is niemand minder dan Tinker Hatfield. Deze iconische sneaker kent veel colorways en samenwerkingen. Dit jaar zijn zelfs voor het eerst de Air Max 90 badslippers verschenen.

Nike Air Max 90 Re-Craft ‘Lime’ | CW5458-100

De Air Max 90 blijft trouw aan zijn OG roots en beschikt over de materialen die we gewend zijn van het model. Het witte mesh over toe-box, het licht grijze suede op de overlays en de zwarte lederen mudguard. Voor de kleuren van de iconische AM90 details is gekozen voor een ‘Lime’ groene colorway. Deze retro-kleuren dragen bij aan de throwback-look en maakt ook deze Air Max 90 ‘Lime’ zoals we de AM90 zo goed kennen. De midzool is wit van basis, met de ‘Lime’ kleurige Wedge en een witte Air unit. De zwarte outsole . Dit zorgt ervoor dat er genoeg balans is waardoor het een echt plaatje is.

Release info

Helaas is er voor EU geen releasedatum vrijgegeven, dus is het nog maar de vraag of ze hier ook droppen. Ze zijn in de US vanaf $120 verkrijgbaar. De Nike Air Max 90 Re-Craft ‘Lime’ is er echt voor diegene die houden van een uitdaging. De sneaker straalt dit ook allemaal uit. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date.

Nike Air Max 90 Re-Craft 'Lime'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders

Hottest Sneaker Releases 🔥 Week 15 96

Pasen komt eraan, het weer wordt langzaam beter en ook komen er weer een aantal top releases aan! Zo zien we deze week verschillende sneakers van Nike, adidas en Puma die zeker de moeite waard zijn. Check hieronder de beste sneaker releases van week 15.

Week 15 staat stiekem toch wel in het teken van Air Jordan. Er staan staat op dit moment 4 Jordan’s gepland! Dit zijn de Air Jordan 1 Mid ‘Lightbulb’, Air Jordan 7 ‘Hare’, Air Jordan 6 ‘DMP’ en de veelvuldig uitgestelde Air Jordan 5 ‘Fire Red’. Ook dropt adidas weer een sneaker met de unieke 4D technologie. Het is een goede trend om te zien dat deze retailprijs steeds was zakt!

Zoals we al eerder hebben gezien worden er in deze periode regelmatig releases uitgesteld. Daarom is het onze tip om de release kalender in de gaten te houden voor update rondom deze en alle andere sneaker releases van week 15.


 sneaker releases van week 15.

Nike Air Max 270 React 'Crimson Tint'

CJ0619-103 · Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 7 PE 'Hare'

Air Jordan 7 PE 'Hare'

woensdag 8 april 2020

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Mid SE 'Lightbulb'

Air Jordan 1 Mid SE 'Lightbulb'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders

 sneaker releases van week 15.

Public Enemy X Puma Clyde 'Fear of a Black Planet'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders

 sneaker releases van week 15.

Public Enemy X Puma Sky LX 'Fight The Power'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 2090 'Black'

Nike Air Max 2090 'Black'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders

 sneaker releases van week 15.

Nike Air Max 2090 'White'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders

adidas 4D Run 1.0 'Core Black'

adidas 4D Run 1.0 'Core Black'

donderdag 9 april 2020

Naar alle aanbieders

Size? X Vans Slip On 'New Wave'

Size? X Vans Slip On 'New Wave'

vrijdag 10 april 2020

Naar alle aanbieders

Air Jordan 6 Retro 'Defining Moments'

Air Jordan 6 Retro 'Defining Moments'

zaterdag 11 april 2020

Naar alle aanbieders

Air Jordan 5 Retro 'Fire Red'

Air Jordan 5 Retro 'Fire Red'

zaterdag 11 april 2020

Naar alle aanbieders