Bevestigd! Surprise drop tijdens 2e verjaardag Nike SNEAKRS app

Op verschillende social kanalen gonsde het de afgelopen dagen van de geruchten welke sneakers er zullen droppen tijdens de tweede verjaardag van de Nike SNEAKRS app. De app van Nike, die met name speciaal voor de hype releases in het leven is geroepen, werd op 8 augustus 2017 met grote trots gepresenteerd. Nu, twee jaar later, zijn er al diverse holy grails via de app gereleased, waaronder bijvoorbeeld de Nike Air Max 97/1 Sean Wotherspoon, en hopen we op een herhaling van het eerste verjaardagsfeestje. Dit werd door Nike groots gevierd met enkele restocks van onder andere dezelfde Nike Air Max 97/1 Sean Wotherspoon en de Nike Air Max 1 Animal 2.0.

**UPDATE (06-08-19 09:45) **
Zojuist heeft Nike via de SNEAKRS app bekend gemaakt dat er inderdaad iets staat te gebeuren aanstaande donderdag 8 augustus 2019 tijdens de tweede verjaardag van de Nike SNEAKRS app. Bekijk het hier >>

Nike SNEAKRS app twee jaar!

Ook tijdens de tweede verjaardag van de Nike SNEAKRS app zullen er waarschijnlijk weer enkele hype sneakers in beperkte oplage verkrijgbaar zijn. Zoals vorig jaar zullen de sneakers niet via de reguliere weg te koop zijn, maar zullen de sneakers wellicht weer verborgen zijn in de app. Deze dien je dan te unlocken door bijvoorbeeld een plaatje open te krassen. Zodra dit gelukt is, maak je eventueel kans op een paartje. Echter gaat dit nieuws als een lopend vuurtje en zullen er veel, nee sorry, echt heeeeeeeeeeeeeeeeeel veel kapers op de kust zijn om ook dat ene paartje te kunnen bemachtigen. Houdt daarom de Nike SNEAKRS app goed in de gaten!

Wat kunnen we eventueel verwachten? Nou, als we kijken wat er vorig jaar gebeurde en dit vertalen naar dit jaar dan kunnen we o.a. de Air Jordan 1 Retro High Travis Scott, Off-White x Nike Air Max 90,
Off-White X Serena Williams X Nike Blazer Mid, Air Jordan 1 Retro High “Not for Resale”, sacai x Nike LDWaffle en wellicht ook de Off-White x Nike Air Force 1 MCA verwachten. Voor de mensen zonder dollartekens in hun ogen is het een uitgelezen kans om je collectie uit te breiden of om zelf te dubbelen. Good luck to everybody and keep hunting!

Uiteraard zijn wij op de redactie continu al onze bronnen aan het raadplegen, dus mochten we updates hebben dan lees je het uiteraard hier als eerste of via onze socials Facebook & Instagram! Mocht je zelf iets tegenkomen, please let us know!

Heb je de Nike SNEAKRS app nog niet? Download hem dan voor donderdag 8 augustus 2019. Just in case!

Nike SNEAKRS app

Previous ArticleNext Article