Bevestigd! Surprise drop tijdens 2e verjaardag Nike SNEAKRS app 1245

Op verschillende social kanalen gonsde het de afgelopen dagen van de geruchten welke sneakers er zullen droppen tijdens de tweede verjaardag van de Nike SNEAKRS app. De app van Nike, die met name speciaal voor de hype releases in het leven is geroepen, werd op 8 augustus 2017 met grote trots gepresenteerd. Nu, twee jaar later, zijn er al diverse holy grails via de app gereleased, waaronder bijvoorbeeld de Nike Air Max 97/1 Sean Wotherspoon, en hopen we op een herhaling van het eerste verjaardagsfeestje. Dit werd door Nike groots gevierd met enkele restocks van onder andere dezelfde Nike Air Max 97/1 Sean Wotherspoon en de Nike Air Max 1 Animal 2.0.

**UPDATE (06-08-19 09:45) **
Zojuist heeft Nike via de SNEAKRS app bekend gemaakt dat er inderdaad iets staat te gebeuren aanstaande donderdag 8 augustus 2019 tijdens de tweede verjaardag van de Nike SNEAKRS app. Bekijk het hier >>

Nike SNEAKRS app twee jaar!

Ook tijdens de tweede verjaardag van de Nike SNEAKRS app zullen er waarschijnlijk weer enkele hype sneakers in beperkte oplage verkrijgbaar zijn. Zoals vorig jaar zullen de sneakers niet via de reguliere weg te koop zijn, maar zullen de sneakers wellicht weer verborgen zijn in de app. Deze dien je dan te unlocken door bijvoorbeeld een plaatje open te krassen. Zodra dit gelukt is, maak je eventueel kans op een paartje. Echter gaat dit nieuws als een lopend vuurtje en zullen er veel, nee sorry, echt heeeeeeeeeeeeeeeeeel veel kapers op de kust zijn om ook dat ene paartje te kunnen bemachtigen. Houdt daarom de Nike SNEAKRS app goed in de gaten!

Wat kunnen we eventueel verwachten? Nou, als we kijken wat er vorig jaar gebeurde en dit vertalen naar dit jaar dan kunnen we o.a. de Air Jordan 1 Retro High Travis Scott, Off-White x Nike Air Max 90,
Off-White X Serena Williams X Nike Blazer Mid, Air Jordan 1 Retro High “Not for Resale”, sacai x Nike LDWaffle en wellicht ook de Off-White x Nike Air Force 1 MCA verwachten. Voor de mensen zonder dollartekens in hun ogen is het een uitgelezen kans om je collectie uit te breiden of om zelf te dubbelen. Good luck to everybody and keep hunting!

Uiteraard zijn wij op de redactie continu al onze bronnen aan het raadplegen, dus mochten we updates hebben dan lees je het uiteraard hier als eerste of via onze socials Facebook & Instagram! Mocht je zelf iets tegenkomen, please let us know!

Heb je de Nike SNEAKRS app nog niet? Download hem dan voor donderdag 8 augustus 2019. Just in case!

Nike SNEAKRS app

Previous ArticleNext Article

Een nieuwe colorway is verschenen voor de Yeezy Boost 350 V2 2

De nieuwe colorway voor de adidas Yeezy Boost 350 V2 lijkt op alle voorgaande releases, alleen is hij weer een tikkeltje anders. Kanye West en adidas hebben het populaire model dit keer een grijs en oranje make-over gegeven.

De Yeezy Boost 350 V2 is nog steeds een van de meest populaire sneakers op dit moment. Elke release is zo uitverkocht, al lijken veel van de colorways erg op elkaar. De Yeezy 350 V2 ‘Beluga’ was de eerste colorway die uitkwam en was gereleased op 24 september 2016. Vergeleken met de Yeezy Boost 350 V1 was er een ander patroon te vinden op het bovenwerk, was de heel tab weggehaald (die later weer is terug gekomen), en ging er een grote streep over het midden van de sneaker heen met de tekst “SPLY-350”.

Yeezy Boost 350 V2

Het bovenwerk van de sneaker is gesplit is twee verschillende delen. Het bovenste stuk van van de sneaker heeft oranje kleur gekregen en het onderste stuk de grijze kleur. De hiel heeft een hit van blauw gekregen, om de sneaker nog iets kleurrijker te maken. De half doorzichtige streep in het midden van het bovenwerk is beige gekleurd. Natuurlijk is het bovenwerk weer gemaakt van het comfortabele primeknit materiaal. De upper zit op een grijze full-lengt BOOST midsole en beige outsole.

De exacte releasedatum is nog niet bekend van de, maar wordt ergens in de herfst/winter van 2020 verwacht. Check hierodner de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Yeezy Boost 350 V2
Yeezy Boost 350 V2
Images by Yeezyseason2

De Air Jordan 1 Low zal dit jaar in een ‘Crimson Tint’ colorway verschijnen 5

We kennen allemaal wel de Air Jordan 1. Deze sneaker heeft een high, mid en een low variant. Dit keer heeft de low een nieuwe colorway gekregen. Dit is de Air Jordan 1 Low ‘Crimson Tint’. Wanneer deze precies gereleased zal worden is nog onbekend, maar we kunnen dit paartje in ieder geval nog verwachten in 2020. Ondertussen kan je alle overige informatie over deze sneaker hieronder vinden, en natuurlijk kun je hier onder de sneaker bewonderen!

De Air Jordan 1 gaat al jaren mee, dit is momenteel een van de meest populaire sneakers. Ook wordt dit model van Jordan Brand vaak gebruikt voor verschillende samenwerkingen. Ondertussen kennen alle drie de varianten een hele hoop colorways, en er zullen er nog veel meer bijkomen!

Air Jordan 1 Low ‘Crimson Tint’ | 553558-034

De kleuren combinatie van roze en zwart zien we steeds vaker terug. Zo ook op deze nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Low. De ‘Crimson Tint’ heeft een zwarte lederen basis, deze wordt afgemaakt door de roze kleur die op de toebox, swoosh, enkel en de hiel te zien is. Het Jumpman logo is te zien op de sneaker in een roze kleur, terwijl de Air Jordan branding in een zwarte kleur te zien is op de hiel van de sneaker.

Een exacte releasedatum voor de Air Jordan 1 Low ‘Crimson Tint’ hebben wij nog niet. Wel wordt de sneaker dit jaar nog verwacht! Je zal deze gave colorway van de Air Jordan 1 dan kunnen bemachtigen via Nike voor €100,-. Ondanks we nog even moeten wachten op deze sneaker, kun je dit paartje wel bewonderen op onderstaande foto’s. Als je altijd op de hoogte wil zijn van de laatste nieuwtjes, volg ons dan op social media en neem een kijkje in de releasekalender.


Air Jordan 1 Low 'Crimson Tint'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Maak je klaar voor de zomer met deze nieuwe Nike Blazer Mid ‘White/Gold’ 13

De Nike Blazer is op dit moment een super populaire sneaker. Er worden de laatste tijd een hoop nieuwe colorways gereleased van dit toffe model. De nieuwe Nike Blazer Mid ‘White/Gold’ is een echte musthave voor deze zomer. De sneaker zal al snel gereleased worden, namelijk op 9 juli 2020!

In 1973 kwam de Nike Blazer op de markt als basketbalschoen. Deze iconische sneaker werd als eerste gedragen door de basketballer George Gervin. De rubberen zool en de oversized swoosh zijn echte kenmerken van de Nike Blazer, die overigens in een hoog en laag variant verkrijgbaar is.

Nike Blazer Mid ‘White/Gold’ | DC1421-100

De Nike Blazer Mid ‘White/Gold’ heeft een super strakke colorway. Het witte lederen bovenwerk wordt afgewerkt door een crème swoosh, deze kleur is overigens ook terug te zien net boven de midsole van de sneaker. Op de hiel van de sneaker is een bruin suède detail te zien. Dit zorgt samen met de oranje kleur die op de branding op de tong en de hiel te zien is voor een echte zomerse look. De oranje details komen terug op de swoosh die op de insole te zien is. Natuurlijk is het Nike embleem op de sneaker niet te missen, deze is afgewerkt met een metallic look.

Je zal nog heel even geduld moeten hebben voor dit geweldige paartje. Op donderdag 9 juli, dan is he zover. Dan kan je de Nike Blazer Mid ‘White/Gold’ scoren bij Overkill voor €100,-. Tot die tijd kan je de sneaker hieronder bewonderen! Als jij altijd op de hoogte wil blijven, neem dan een kijkje in de releasekalender en volg ons op social media!


Nike Blazer Mid 'White/Gold'

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike