Twee nieuwe colorways van de adidas NMD-R1

Het NMD R1 model van adidas Originals blijft de aandacht trekken ondanks de vele colorways waarin het model al is verschenen. De runner sneaker keert terug in twee nieuwe colorways. De colorways zijn Cloud White/Cloud White/Vapour Pink en Core Black/Core Black/Solar Red.

De adidas NMD_R1
De adidas NMD-R1 is een minimalistische, moderne sneaker. De sneaker is een moderne interpretatie op de sportschoenen uit de jaren ’80. Door de Boostzool heeft de sneaker een veerkrachtig gevoel tijdens het lopen.

De sneaker komt in twee nieuwe colorways die beide veel van elkaar verschillen. De adidas NMD-R1 in een Cloud White/Cloud White/Vapour Pink colorway is een vrij rustige sneaker. Op de hiel zitten roze accenten en de middenzool is wit. De adidas NMD-R1 komt ook in een Core Black/Core Black/Solar Red colorway. Deze is een wat donkere colorway. Op de hiel zitten hier fel rode accenten. Het bovenwerk van de sneaker is een combinatie van textiel met een sokachtige pasvorm zodat het comfortabel aanvoelt voor je voeten. Door middel van de pull-tab kan je de sneaker makkelijk aantrekken. Op de tong, middenzool en hiel zit ook de adidas branding.

De sneakers zijn al verkrijgbaar bij adidas. Scroll verder naar beneden om de foto’s te bekijken. Voor de nieuwste releases check je onze releasekalander.


adidas NMD_R1 | EE5109

adidas NMD_R1

EE5109 · Prijs vanaf €218,-

Naar alle aanbieders

adidas NMD_R1 | EE5107

adidas NMD_R1

EE5107 · Prijs vanaf €127,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article