Nieuwe versie van de Air Force 1 High

De Air Force 1 High kent al vele colorways en iteraties. Hier komen er nu nog twee bij. De Air Force 1 High komt namelijk in een zwarte en een witte colorway met daarop opvallende details.

Het was in het jaar 1982 toen de Nike Air Force 1 High voor het eerst debuteerde. De AF 1 werd vrijwel gelijk een succes waardoor Nike een jaar later besloot om er ook een lage versie van uit te brengen. Toch vond Nike het op een gegeven moment genoeg geweest en wilde ze de Air Force 1 stopzetten. Doordat er echter zoveel vraag bleef ontstaan naar dit silhouet, heeft Nike juist besloten om deze sneakers in veel verschillende kleurencombinaties uit te brengen. Officieel is dit model ontworpen voor de basketbal wereld, maar tegenwoordig is de Air Force 1 een echte lifestyle sneaker.

Nieuwste versie AF1

Nike is bezig geweest om de AF 1 High te voorzien van een aantal interessante details. Het detail dat misschien wel het meest opvalt. is de enorme Nike Air branding op de buitenste zijkant van de sneaker. Als we het toch over de branding hebben, dan gaan we daar ook maar gelijk op door. Zo zien we dat er op de herkenbare strap van de AF 1 High een label bevestigd is. Ook de pull tab achterop de sneaker is voorzien van Nike branding. Op de witte colorway is deze niet zo bijzonder, maar de zwarte colorway bevat enkele oranje details waaronder dus de pull tab.

Maar dan hebben we natuurlijk nog niet alle Nike branding gehad. De grootste moet nog komen, namelijk de Swoosh. Deze lijkt uitgesneden te zijn in het materiaal van het bovenwerk en weer opgevuld met doorzichtig materiaal. Dit geeft de sneaker echt een moderne touch mee.

Op dit moment is er helaas nog geen releasedatum bekend van de nieuwe versie van de Air Force 1 High. Houd onze releasekalender dus goed in de gaten voor het laatste nieuws over deze en alle andere releases!


Nike Air Force 1 High 'White'

CQ0449-100 · Prijs vanaf €321,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Force 1 High '07 LV8 2 'Black'

CQ0449-001 · Prijs vanaf €252,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article