Dé sneaker releases van augustus 2019 673

Wie dacht dat er in de zomer minder leuke releases zouden zijn, die heeft het goed mis! De lijst met sneaker releases in augustus 2019 is namelijk fink lang!

Meestal zijn de zomer maanden toch wat rustiger qua collabs en leuke releases, maar dit keer is dat helemaal anders. Augustus 2019 is een maand met heat, letterlijk en figuurlijk. Opvallend is dat er voorlopig drie Air Jordan 1’s gepland staan! Een klein aantal is nog niet 100% bevestigd, dus houd de releasekalender deze maand goed in de gaten. Check hier de sneaker releases van augustus 2019!


UNDERCOVER X Nike Daybreak – CJ3295-400

Afbeelding: Maha Amsterdam

1 augustus: De UNDERCOVER X Nike Daybreak in deze Obsidian colorway is op donderdag 1 augustus al uitgekomen en nog steeds verkrijgbaar! Jun Takahashi is nooit bang om grenzen te verleggen met zijn Nike collabs en dat resulteert in unieke en eigentijdse sneakers.

UNDERCOVER X Nike Daybreak 'Blue'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

SpongeBob X Nike Kyrie 5 ‘SpongeBob SquarePants’ – CJ6951-700

10 augustus: Wie heeft het vroeger, of stiekem nog steeds, niet gezien: SpongeBob SquarePants! Kyrie heeft de mogelijkheid gekregen om een dope collectie neer te zetten op zijn signature sneakers. Al jouw favoriete karakters komen aan bod: SpongeBob, Octo, Meneer Krabs, Patrick en natuurlijk Sandy!

Spongebob X Nike Kyrie 5 'Spongebob Squarepants'

CJ6951-700 · Prijs vanaf €594,-

Naar alle aanbieders

Nike SB X Air Jordan 1 ‘La to Chicago’ – CD6578-507

Afbeelding: Yankee Kicks

16 augustus: De Nike SB X Air Jordan 1 is niet echt een nieuwe release natuurlijk, hij is namelijk al gedropt via de Nike SNKRS app. Maar hij zal, naar alle waarschijnlijkheid, deze maand bij nog meer retailers uit gaan komen! De sneaker heeft dan ook twee colorways, zo is eerst de paars met gele colorway zichtbaar. Slijt de schoen meer, dan komt de welbekende Chicago colorway tevoorschijn!

Nike SB X Air Jordan 1 OG 'La to Chicago'

CD6578-507 · Prijs vanaf €585,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 Sketch to Shelf ‘White’ – CJ4286-100

Afbeelding: Hanzuying

16 augustus: Nike kwam in juli met het ‘Sketch to Shelf’ pack. Drie sneakers die allemaal belangrijke design aspecten vertegenwoordigen. Zowel de zwarte als de rode uitvoering zijn al uitgekomen en waren direct uitverkocht! Deze witte uitvoering met technische details staat nu voor 16 augustus gepland.

Nike Air Max 1 'Sketch to Shelf' White

CJ4286-100 · Prijs vanaf €160,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 High Satin ‘Black Toe’ – CD0461-016

Afbeelding: Air.Jordan

17 augustus: De ‘Black Toe’ colorway is één van de meest bekende en klassieke colorways op de Air Jordan 1. Dit keer krijgt de sneaker echter wel een aanpassing. Het achterste paneel is namelijk gemaakt van een satijnen stof. Gelukkig is het niet te glimmend en geeft het de sneaker juist een toffe ‘touch’. Helaas voor mensen met 44.5+, het is een women’s release dus zal hij niet in grote maten verschijnen.

Air Jordan 1 Satin 'Black Toe'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Retro High ‘Obsidian’ – 555088-140

Afbeelding: Hanzuying

17 augustus: De Air Jordan 1 Retro High ‘Obsidian’ staat voorlopig gepland in het weekend waar ook de Satin AJ1 in uit zal gaan komen. De sneaker lijkt op een variant van de klassieke UNC colorway, echter zit er op deze sneaker ook een donkerdere kleur blauw. Dit is een sneaker die je zeker in de gaten moet houden!

Air Jordan 1 Retro High OG 'Obsidian'

555088-140 · Prijs vanaf €454,-

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Boost 700 Waverunner – B75571 – FU9005 – 115432

Afbeelding: Joeymichael08

17 augustus: Weer een bekende sneaker: de adidas Yeezy Boost 700 ‘Waverunner’. Dit gaat de 3e keer worden dat adidas de ‘Waverunner’ uitbrengt, dus heb je al twee keer mis gegrepen? Drie keer is scheepsrecht, toch? Maar het leukste is misschien nog wel dat hij ook in kinder en baby maten uit zal gaan komen!

adidas Yeezy Boost 700 'Waverunner'

B75571 · Prijs vanaf €667,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 90 QS ‘Viotech – CD0917-600

Afbeelding: Solefiness

29 augustus: Op 25 juli kwam de Nike Air Max 90 ‘Viotech 2.0’ uit (links op de foto). De sneaker had de bekende color-blocking style die we kennen van de Nike Dunk Viotech. Alleen waren er dit keer andere kleuren gebruikt, maar nu komt er ook een Air Max 90 in de originele ‘Viotech’ kleurstelling!

Nike Air Max 90 QS 'Viotech'

CD0917-600 · Prijs vanaf €129,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article

Een nieuwe colorway is verschenen voor de Yeezy Boost 350 V2 2

De nieuwe colorway voor de adidas Yeezy Boost 350 V2 lijkt op alle voorgaande releases, alleen is hij weer een tikkeltje anders. Kanye West en adidas hebben het populaire model dit keer een grijs en oranje make-over gegeven.

De Yeezy Boost 350 V2 is nog steeds een van de meest populaire sneakers op dit moment. Elke release is zo uitverkocht, al lijken veel van de colorways erg op elkaar. De Yeezy 350 V2 ‘Beluga’ was de eerste colorway die uitkwam en was gereleased op 24 september 2016. Vergeleken met de Yeezy Boost 350 V1 was er een ander patroon te vinden op het bovenwerk, was de heel tab weggehaald (die later weer is terug gekomen), en ging er een grote streep over het midden van de sneaker heen met de tekst “SPLY-350”.

Yeezy Boost 350 V2

Het bovenwerk van de sneaker is gesplit is twee verschillende delen. Het bovenste stuk van van de sneaker heeft oranje kleur gekregen en het onderste stuk de grijze kleur. De hiel heeft een hit van blauw gekregen, om de sneaker nog iets kleurrijker te maken. De half doorzichtige streep in het midden van het bovenwerk is beige gekleurd. Natuurlijk is het bovenwerk weer gemaakt van het comfortabele primeknit materiaal. De upper zit op een grijze full-lengt BOOST midsole en beige outsole.

De exacte releasedatum is nog niet bekend van de, maar wordt ergens in de herfst/winter van 2020 verwacht. Check hierodner de afbeelding en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Yeezy Boost 350 V2
Yeezy Boost 350 V2
Images by Yeezyseason2

De Air Jordan 1 Low zal dit jaar in een ‘Crimson Tint’ colorway verschijnen 5

We kennen allemaal wel de Air Jordan 1. Deze sneaker heeft een high, mid en een low variant. Dit keer heeft de low een nieuwe colorway gekregen. Dit is de Air Jordan 1 Low ‘Crimson Tint’. Wanneer deze precies gereleased zal worden is nog onbekend, maar we kunnen dit paartje in ieder geval nog verwachten in 2020. Ondertussen kan je alle overige informatie over deze sneaker hieronder vinden, en natuurlijk kun je hier onder de sneaker bewonderen!

De Air Jordan 1 gaat al jaren mee, dit is momenteel een van de meest populaire sneakers. Ook wordt dit model van Jordan Brand vaak gebruikt voor verschillende samenwerkingen. Ondertussen kennen alle drie de varianten een hele hoop colorways, en er zullen er nog veel meer bijkomen!

Air Jordan 1 Low ‘Crimson Tint’ | 553558-034

De kleuren combinatie van roze en zwart zien we steeds vaker terug. Zo ook op deze nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Low. De ‘Crimson Tint’ heeft een zwarte lederen basis, deze wordt afgemaakt door de roze kleur die op de toebox, swoosh, enkel en de hiel te zien is. Het Jumpman logo is te zien op de sneaker in een roze kleur, terwijl de Air Jordan branding in een zwarte kleur te zien is op de hiel van de sneaker.

Een exacte releasedatum voor de Air Jordan 1 Low ‘Crimson Tint’ hebben wij nog niet. Wel wordt de sneaker dit jaar nog verwacht! Je zal deze gave colorway van de Air Jordan 1 dan kunnen bemachtigen via Nike voor €100,-. Ondanks we nog even moeten wachten op deze sneaker, kun je dit paartje wel bewonderen op onderstaande foto’s. Als je altijd op de hoogte wil zijn van de laatste nieuwtjes, volg ons dan op social media en neem een kijkje in de releasekalender.


Air Jordan 1 Low 'Crimson Tint'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Maak je klaar voor de zomer met deze nieuwe Nike Blazer Mid ‘White/Gold’ 13

De Nike Blazer is op dit moment een super populaire sneaker. Er worden de laatste tijd een hoop nieuwe colorways gereleased van dit toffe model. De nieuwe Nike Blazer Mid ‘White/Gold’ is een echte musthave voor deze zomer. De sneaker zal al snel gereleased worden, namelijk op 9 juli 2020!

In 1973 kwam de Nike Blazer op de markt als basketbalschoen. Deze iconische sneaker werd als eerste gedragen door de basketballer George Gervin. De rubberen zool en de oversized swoosh zijn echte kenmerken van de Nike Blazer, die overigens in een hoog en laag variant verkrijgbaar is.

Nike Blazer Mid ‘White/Gold’ | DC1421-100

De Nike Blazer Mid ‘White/Gold’ heeft een super strakke colorway. Het witte lederen bovenwerk wordt afgewerkt door een crème swoosh, deze kleur is overigens ook terug te zien net boven de midsole van de sneaker. Op de hiel van de sneaker is een bruin suède detail te zien. Dit zorgt samen met de oranje kleur die op de branding op de tong en de hiel te zien is voor een echte zomerse look. De oranje details komen terug op de swoosh die op de insole te zien is. Natuurlijk is het Nike embleem op de sneaker niet te missen, deze is afgewerkt met een metallic look.

Je zal nog heel even geduld moeten hebben voor dit geweldige paartje. Op donderdag 9 juli, dan is he zover. Dan kan je de Nike Blazer Mid ‘White/Gold’ scoren bij Overkill voor €100,-. Tot die tijd kan je de sneaker hieronder bewonderen! Als jij altijd op de hoogte wil blijven, neem dan een kijkje in de releasekalender en volg ons op social media!


Nike Blazer Mid 'White/Gold'

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike