Dé sneaker releases van augustus 2019 288

Wie dacht dat er in de zomer minder leuke releases zouden zijn, die heeft het goed mis! De lijst met sneaker releases in augustus 2019 is namelijk fink lang!

Meestal zijn de zomer maanden toch wat rustiger qua collabs en leuke releases, maar dit keer is dat helemaal anders. Augustus 2019 is een maand met heat, letterlijk en figuurlijk. Opvallend is dat er voorlopig drie Air Jordan 1’s gepland staan! Een klein aantal is nog niet 100% bevestigd, dus houd de releasekalender deze maand goed in de gaten. Check hier de sneaker releases van augustus 2019!


UNDERCOVER X Nike Daybreak – CJ3295-400

Afbeelding: Maha Amsterdam

1 augustus: De UNDERCOVER X Nike Daybreak in deze Obsidian colorway is op donderdag 1 augustus al uitgekomen en nog steeds verkrijgbaar! Jun Takahashi is nooit bang om grenzen te verleggen met zijn Nike collabs en dat resulteert in unieke en eigentijdse sneakers.

UNDERCOVER X Nike Daybreak 'Blue'

Prijs vanaf €157,-

Naar alle aanbieders

SpongeBob X Nike Kyrie 5 ‘SpongeBob SquarePants’ – CJ6951-700

10 augustus: Wie heeft het vroeger, of stiekem nog steeds, niet gezien: SpongeBob SquarePants! Kyrie heeft de mogelijkheid gekregen om een dope collectie neer te zetten op zijn signature sneakers. Al jouw favoriete karakters komen aan bod: SpongeBob, Octo, Meneer Krabs, Patrick en natuurlijk Sandy!

Spongebob X Nike Kyrie 5 'Spongebob Squarepants'

Prijs vanaf €130,-

Naar alle aanbieders

Nike SB X Air Jordan 1 ‘La to Chicago’ – CD6578-507

Afbeelding: Yankee Kicks

16 augustus: De Nike SB X Air Jordan 1 is niet echt een nieuwe release natuurlijk, hij is namelijk al gedropt via de Nike SNKRS app. Maar hij zal, naar alle waarschijnlijkheid, deze maand bij nog meer retailers uit gaan komen! De sneaker heeft dan ook twee colorways, zo is eerst de paars met gele colorway zichtbaar. Slijt de schoen meer, dan komt de welbekende Chicago colorway tevoorschijn!

Nike SB X Air Jordan 1 OG 'La to Chicago'

Prijs vanaf €149,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 1 Sketch to Shelf ‘White’ – CJ4286-100

Afbeelding: Hanzuying

16 augustus: Nike kwam in juli met het ‘Sketch to Shelf’ pack. Drie sneakers die allemaal belangrijke design aspecten vertegenwoordigen. Zowel de zwarte als de rode uitvoering zijn al uitgekomen en waren direct uitverkocht! Deze witte uitvoering met technische details staat nu voor 16 augustus gepland.

Nike Air Max 1 'Sketch to Shelf' White

Prijs vanaf €149,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 High Satin ‘Black Toe’ – CD0461-016

Afbeelding: Air.Jordan

17 augustus: De ‘Black Toe’ colorway is één van de meest bekende en klassieke colorways op de Air Jordan 1. Dit keer krijgt de sneaker echter wel een aanpassing. Het achterste paneel is namelijk gemaakt van een satijnen stof. Gelukkig is het niet te glimmend en geeft het de sneaker juist een toffe ‘touch’. Helaas voor mensen met 44.5+, het is een women’s release dus zal hij niet in grote maten verschijnen.

Air Jordan 1 Satin 'Black Toe'

Prijs vanaf €155,-

Naar alle aanbieders

Air Jordan 1 Retro High ‘Obsidian’ – 555088-140

Afbeelding: Hanzuying

17 augustus: De Air Jordan 1 Retro High ‘Obsidian’ staat voorlopig gepland in het weekend waar ook de Satin AJ1 in uit zal gaan komen. De sneaker lijkt op een variant van de klassieke UNC colorway, echter zit er op deze sneaker ook een donkerdere kleur blauw. Dit is een sneaker die je zeker in de gaten moet houden!

Air Jordan 1 Retro High OG 'Obsidian'

zaterdag 31 augustus 2019

Naar alle aanbieders

adidas Yeezy Boost 700 Waverunner – B75571 – FU9005 – 115432

Afbeelding: Joeymichael08

17 augustus: Weer een bekende sneaker: de adidas Yeezy Boost 700 ‘Waverunner’. Dit gaat de 3e keer worden dat adidas de ‘Waverunner’ uitbrengt, dus heb je al twee keer mis gegrepen? Drie keer is scheepsrecht, toch? Maar het leukste is misschien nog wel dat hij ook in kinder en baby maten uit zal gaan komen!

adidas Yeezy Boost 700 'Waverunner'

Prijs vanaf €299,-

Naar alle aanbieders

Nike Air Max 90 QS ‘Viotech – CD0917-600

Afbeelding: Solefiness

29 augustus: Op 25 juli kwam de Nike Air Max 90 ‘Viotech 2.0’ uit (links op de foto). De sneaker had de bekende color-blocking style die we kennen van de Nike Dunk Viotech. Alleen waren er dit keer andere kleuren gebruikt, maar nu komt er ook een Air Max 90 in de originele ‘Viotech’ kleurstelling!

Nike Air Max 90 QS 'Viotech'

donderdag 29 augustus 2019

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article

Levi’s x Nike onthullen nieuwe deels customizable collectie 120

Big news! De twee Amerikaanse giganten Levi’s x Nike gaan opnieuw samenwerken. Dit keer werken beide merken aan een kledingcollectie en customizable sneakers, ook wel Nike by You genoemd (vroeger Nike iD).

Levi’s x Nike

Het iconische denimlabel Levi’s werkt dus opnieuw samen met Nike nadat ze eerder hebben samengewerkt aan de Air Jordan 4. Na het grandioze succes van de Levi’s x AJ IV komen beide merken nu dus met een kledingcollectie en sneakers (Nike By You) die in een aantal opties aanpasbaar zijn.

De Levi’s By You collectie nodigt je uit om zelf een creatie te maken door verschillende opties toe te passen op de beschikbare modellen. De opties zullen bestaan uit verschillende materialen zoals denim, leer, corduroy en sherpa die op hun beurt ook nog weer beschikbaar zullen zijn in verschillende kleuren. Door de keuzes die jij maakt met de verschillende opties ontstaat er een uniek paar. Alle opties zullen op drie verschillende sneakers beschikbaar komen, te weten de Air force 1 High, Air Force 1 Low en de Air Max 90.

De kledingcollectie zal bestaan uit de bekende Levi’s 501 jeans en de ‘Trucker’ jackets met een Levi’s x Nike all-over print en komt beschikbaar in twee kleuren, te weten: Denim Blue en Denim Red.

Benieuwd wanneer we deze collab kunnen verwachten? De Levi’s x Nike By You collectie vanaf nu beschikbaar. Wanneer de kledingcollectie beschikbaar komt is nog niet bekend.

Levi's x Nike
Levi's x Nike
Levi's x Nike
Levi's x Nike
Levi's x Nike
Levi's x Nike
Levi's x Nike
Levi's x Nike
Levi's en Nike collectie
Levi's en Nike collectie
Levi's en Nike collectie
Levi's en Nike collectie
Levi's en Nike collectie
Images by Levi’s

Valentino x UNDERCOVER collectie is nu verkrijgbaar 9

Valentino Garavani presenteerde tijdens de Paris Fashion Week zijn Fall/Winter 2019/2020 collectie. Hieruit kwam naar voren dat Valentino de samenwerking is aangegaan met UNDERCOVER. Het is nu mogelijk om deze collab te shoppen via de webshop van Valentino.

De creative director van Valentino, Pierpaolo Piccioli, is druk bezig om de herenkledinglijn te transformeren. Eerder deed hij dit ook al met de dameskleding en kreeg hier veel positieve reacties op. In januari begon hij met het verleggen van de herenlijn naar een mix van verfijnd maatwerk en straat bewust comfort. Begin vorig jaar trapte hij af met een reeks van samenwerkingen met Japanse merken. Nu is Piccioli een uitgebreide Fall/Winter samenwerking aangegaan met het Japanse merk UNDERCOVER. Hierdoor laat hij de jeugdige invloed binnenstromen.

Als onderdeel van de samenwerking hebben Valentino en UNDERCOVER ook twee sneaker modellen een make-over gegeven. In totaal zijn er twee modellen die een make-over hebben gekregen. Het gaat om de ‘Open Sneaker’ en de ‘Garavani Climbers’. Van het eerst genoemde model zijn er twee colorways verkrijgbaar. Van de ‘Garavani Climbers’ zijn drie colorways verkrijgbaar.

Valentino Garavani x UNDERCOVER ‘Open Sneaker’ | Details

Deze sneaker is het resultaat van een samenwerking tussen Pierpaolo Piccioli en Jun Takahashi van UNDERCOVER. De samenwerking debuteerde tijdens de FW show en beschikt over illustraties die zijn geïnspireerd door Edgar Allan Poe. Er zijn twee verschillende colorways hiervan. Het zwarte model is gemaakt in Italië van soepel leer dat wordt gecontrasteerd met groene schedels op de buitenkant van de sneaker. Op deze groene schedels is een rood Valentino logo te vinden. Achterop de hiel bevindt zich UNDERCOVER branding in rode letters. Ook is er een witte colorway. Dit model beschikt over een paars persoon met een UFO op het gezicht. Ook bij deze uitvoering staat er in rode letters op de hiel UNDERCOVER branding. Over de upper loopt een bruine streep.

Valentino

Valentino Garavani x UNDERCOVER ‘Garavani Climber’ | Details

Naast de ‘Open Sneaker’ hebben de twee merken ook de ‘Garavani Climber’ een make-over gegeven. Van dit model zijn er in totaal drie colorways uitgekomen. Een wit/groene, bordeaux/wit en een grijze colorway. Het wit/groene model heeft een basis van leer en mesh. Op de sneaker is branding van beide merken te vinden in een groene kleur. Ook bij deze sneaker is er een persoon met een UFO te vinden. Echter bevindt deze zich op de veters. Hetzelfde geldt voor het bordeaux kleurige model. Alleen heeft deze wel een paarse kleur. Als laatste is er ook nog een grijze colorway. Dit is het meest opvallende silhouet van allemaal. Deze uitvoering beschikt over metallic overlappende lagen. Ook beschikt deze uitvoering over een groen schedel met een Valentino logo. Echter bevindt deze zich op de achterkant van de sneaker.

Valentino
Valentino
Valentino
Images by Valentino Garavani

Het is niet mogelijk om alle sneakers te shoppen, want ze worden alleen geleverd in de Verenigde Staten via valentino.com. Wel kan je via matchesfashion.com 2 colorways shoppen. Vergeet niet om Sneakerjagers dagelijks te checken voor het laatste nieuws.


Hottest Sneaker 🔥 Releases Week 34 43

Nog maar twee weken en dan moeten velen alweer terug de schoolbanken in. Stores zoals JD Sports, Foot Locker en Snipes zijn op dit moment een Back2School actie gestart om ervoor te zorgen dat jullie de beste indruk kunnen achterlaten op de eerste dag. Toch zijn vaak de nieuwste items uitgesloten van deze acties. Wil jij echt het nieuwste van het nieuwste? Neem dan hieronder een kijkje voor de Hottest Releases van deze week. Want met de nieuwste sneakers aan jouw voeten zal jij gegarandeerd de aandacht trekken. Naast de Hottest Sneaker Releases van week 34 staan er nog veel meer releases gepland voor de komende week. Nieuwsgierig naar alle releases? Check dan onze releasekalender!


1. Converse VLTG ‘Black’ | 565061C

Image by: Converse

Voor de Converse VLTG heeft Converse het verleden naar het heden gehaald. Zij hebben de Converse Voltage uit de archieven getrokken en in een nieuw modern jasje gestoken. Bij het originele model is er een grote ster te vinden vlak onder de enkel. Deze ster is op de Converse VLTG vervangen door het logo op de hiel. Hierdoor krijgt de sneaker een enorm strak uiterlijk. Deze colorway op de nieuwe Converse VLTG is onderdeel van de Converse Mission-V collectie.

Converse VLTG 'Black'

dinsdag 20 augustus 2019

Naar alle aanbieders

2. Converse Chuck 70 Denim ‘Blue’ | 165647C

Image by: Converse

Naast de Mission-V collectie komt Converse nog met een ander pack. De Renew Denim Lijn is in samenwerking met het Engelse Vintage bedrijf Beyond Retro. Per seizoen gebruiken zij 10 duizenden jeans om daar vervolgens sneakers van te maken. Doordat elke jeans natuurlijk uniek is, zorgt dat ervoor dat ook de sneakers uniek zullen zijn. Dit pack is bedacht door de werknemers van Converse aangezien zij al langere tijd sneakers maken van teruggewonnen materialen.

Converse Chuck 70 Denim 'Blue'

donderdag 22 augustus 2019

Naar alle aanbieders

3. adidas ZX 4000 4D ‘Linen Green’ | EF9623

Image by: Asphaltgold

adidas begon het jaar 2019 goed met een grote nieuwe onthulling. In februari kwam het merk namelijk met het ZX 4000 4D model. Een opmerkelijk model voor velen dankzij de nieuwe technologie die werd gebruikt voor deze sneakers. Vooral de midsole van dit silhouet valt op. dit heeft namelijk een 4D effect dankzij de verschillende lagen die in elkaar overlopen. Dit keer komt de ZX 4000 4D in een colorway met veel felle kleuren zoals geel en Linen Green.

adidas ZX 4000 4D 'Linen Green'

donderdag 22 augustus 2019

Naar alle aanbieders

4. WMNS Air Jordan Latitude 720 ‘Mushroom’ | AV5187-002

Image by: Nike

De Air Jordan Latitude 720 is een nieuw model speciaal voor de vrouwen met een aantal interessante elementen. Zo is de sneaker voorzien van de Air Max 720 Air Unit waardoor dit model is voorzien van ultiem comfort en fantastische schokdemping. Deze week komt er een gloednieuwe colorway uit op dit model. de Air Jordan Latitude 720 ‘Mushroom’ is een elegante maar ook zeker een sportieve sneaker.

Wmns Jordan Air Latitude 720 'Mushroom'

donderdag 22 augustus 2019

Naar alle aanbieders

5. Nike Air Max 90 ‘Vinyl’ | CK0902-001

Image by: Nike

De nieuwe Nike Air Max 90 ‘Vinyl’ zet de geschiedenis van muziek en Air Max voort door diverse details toe te voegen. Deze details vinden inspiratie in de apparatuur die over de hele wereld wordt gebruikt door dj’s. Zo zien we details voorbijkomen die geïnspireerd zijn op vinylgroeven, maar ook op de verlichting op draaitafels. Een geweldig detail op deze sneaker is de Nike branding op de tong. Hier vind je namelijk een minimalistische “vinylplaat”.

Nike Air Max 90 Premium 'Vinyl'

zaterdag 24 augustus 2019

Naar alle aanbieders

6. adidas Yeezy 500 ‘Bone’ | FV3573

De adidas Yeezy 500 is een tijd afwezig geweest, maar deze week maakt het model een comeback! Dit silhouet komt in een lichte, maar toch opvallende colorway. De Yeezy 500 ‘Bone’ released in full family sizing en is de vijfde colorway voor dit bijzondere model.

adidas Yeezy 500 'Bone'

zaterdag 24 augustus 2019

Naar alle aanbieders

7. Air Jordan 12 Retro ‘FIBA’ | 130690-107

Image by: @hanzuying

Vanaf zaterdag 31 augustus zullen de ogen binnen de basketbal wereld allemaal gericht zijn op China. Hier vindt namelijk de FIBA World Cup plaats. Tot zondag 15 september spelen de beste basketbal landen tegen elkaar om de titel van World Champion te bemachtigen. Om dit evenement te vieren brengt Jordan Brand de Air Jordan FIBA 2019 collectie uit. De Air Jordan 12 Retro ‘FIBA’ is één van de sneakers die hieruit voortkomen.

Air Jordan 12 Retro 'FIBA'

zaterdag 24 augustus 2019

Naar alle aanbieders

8. adidas ZX7000 ’30 Years of Torsion’ | FU8404

Image by: 43einhalb

adidas heeft al verschillende technologieën ontwikkeld op het gebied van schokdemping en loopcomfort. Vaak denken we hierbij aan Boost en adiPRENE, maar in 1989 ontwikkelde adidas ook de Torsion technologie. Deze technologie werd toegepast op de 4-cijferige ZX-serie. Nu, 30 jaar later, viert adidas het succes van Torsion ZX door de sneakers een retro release te geven. De adidas ZX5000 en ZX6000 zijn ondertussen al uitgekomen, maar deze week is het de beurt aan de adidas ZX7000.

adidas ZX7000 '30 Years of Torsion'

zaterdag 24 augustus 2019

Naar alle aanbieders

9. Sneakersnstuff x New Balance 577 ‘Grown Up’ | M577SKS

Image by: Sneakersnstuff

Sneakersnstuff heeft een sneaker een geheel nieuwe make-over gegeven in samenwerking met New Balance. De Sneakersnstuff x New Balance samenwerking landt op het New Balance 577 silhouet. Het concept rondom deze samenwerking staat in het teken van samen opgroeien en uit zich in de naam ‘The Kids Have Grown Up’.

Sneakersnstuff X New Balance M577 'The Kids Have Grown Up'

zaterdag 24 augustus 2019

Naar alle aanbieders

10. Karhu Legacy OG ‘Tillandsia Purple’ | F806001

Image by: Afew Store

Karhu brengt een heerlijke sneaker terug in het assortiment, namelijk de Karhu Legacy. De Karhu Legacy OG colorway komt in wit en Tillandsia Purple. Een frisse sneaker een aantal kleurrijke accenten dus. Naast deze sneaker krijg je er ook nog eens een gratis bijpassende tote bag bij!


Karhu Legacy OG 'Tillandsia Purple'

zaterdag 24 augustus 2019

Naar alle aanbieders