UPDATE – Nike Joyride verschijnt op verschillende modellen

UPDATE – Vanaf vandaag, donderdag 1 augustus, is de Nike Joyride Run Flyknit exclusief verkrijgbaar voor Nike members. Ditzelfde geldt ook voor de Nike Joyride Kids Nova. Wil jij één van de eerste zijn die deze nieuwe schokdemping technologie van Nike gaat ervaren? Zorg dan dat jij een Nike account hebt, want op die manier krijg jij simpelweg toegang tot de members exclusive items!


Vorige week, donderdag 25 juli, bracht Nike het nieuws naar buiten dat zij een nieuwe schokdemping technologie hadden ontwikkeld, namelijk Nike Joyride. wil je hier meer over te weten komen? Lees dan hier ons blog over Nike Joyride. Het eerste model waarin deze technologie verwerkt is, is de Nike Joyride Run Flyknit. Nu heeft Nike nog meer silhouetten bekendgemaakt die hierover zullen beschikken. Benieuwd hoe deze eruit zullen zien? Lees dan vooral verder!

Nike Joyride NSW

Naast de Nike Joyride Run Flyknit, brengt Nike nog 4 silhouetten uit met dezelfde technologie in de zool. We hebben het hier over de Nike Joyride NSW, NSW Setter, NSW Optik (Women’s Exclusive) en de Nike Joyride Kids Nova. Als eerste kijken we naar de Nike Joyride NSW. Dit model heeft een interessant uiterlijk vanwege de vele verschillende overlays. De basis van de sneaker is gemaakt van grof mesh waardoor de sneaker goed zal kunnen ademen. Maar de zool is natuurlijk het belangrijkste. In de zool van deze sneaker zin twee pods geplaatst waarin de Joyride technologie verwerkt zit. Dit zijn de plaatsen waar je de kleine TPE kralen ziet zitten.


Nike Joyride NSW Setter

De Nike Joyride NSW Setter heeft een erg apart bovenwerk. Dit komt voornamelijk door de rubberen eyelets en de speciale patches die geplaatst zijn voor extra stabiliteit. Dit model is ontwikkeld om de voeten veilig te houden en is geplaatst op een zool waarin 3 Joyride pods verwerkt zijn.

NSW Joyride 14
NSW Joyride 17

Nike Joyride NSW Optik

Speciaal voor de vrouwen heeft Nike de Joyride NSW Optik ontwikkeld. Deze sneaker bevat een gladde upper zonder veters. Hierdoor heeft het zelfs wat weg van een surfschoen. In de zool van dit model zijn 4 pods geplaatst. Deze zijn duidelijk te zien aangezien de zool ook echt in 4 delen is opgesplitst.

NSW Joyride 26
NSW Joyride 10

Nike Joyride Kids Nova

Het laatste model dat tot nu toe zal releasen met Nike Joyride, is de Nike Joyride Kids Nova. Speciaal voor de jonge atleten heeft Nike ook een sneaker ontwikkeld met dezelfde schokdemping technologie. Om het aan- en uitrekken zo makkelijk mogelijk te maken, is deze sneaker voorzien van een klitteband sluiting over de wreef van de voet. In de zool van de Kids Nova zijn slechts twee Joyride pods verwerkt, maar dit geeft genoeg stevigheid en comfort voor alle jonge atleten.

NSW Joyride images (FA19) 33
NSW Joyride images (FA19) 29

De Nike Joyride NSW Setter, Optik en de Kids Nova zullen donderdag 15 augustus uitkomen via Nike.com. Heb jij nou liever de Nike Joyride NSW? Dan moet je jouw geduld nog iets langer vasthouden. Dit model zal namelijk releasen op zondag 1 september. Houd onze releasekalender in de gaten voor het laatste nieuws!


Previous ArticleNext Article