Check de nieuwe Sacai x Nike Blazer ‘Greyscale’ en ‘White/Wolf Grey’ 778

Er komen twee nieuwe Sacai x Nike Blazers aan! Beide sneakers verschillen erg van colorway, er komt namelijk een Sacai x Nike Blazer ‘Greyscale’ en een Sacai x Nike Blazer ‘White/Wolf Grey’.

Sacai x Nike Blazer ‘Greyscale’
Het Japanse label Sacai en Nike hebben twee iconische modellen van Nike samen gesmolten voor een hybrid, dubbel ontwerp. Het model was voor het eerst gespot tijdens de Paris Fashion week en nu voegt Sacai de nieuwe colorway ‘Greyscale’ toe aan hun collectie. Dit special edition model combineert de Nike Dunk en de Blazer. Het bovenwerk is gemaakt van verschillende grijze panelen die elkaar overlappen. De veters komen in twee verschillende kleuren wit en licht grijs. Het model beschikt over dubbele tongen, schoenveters en Swooshes. Op de hiel is de Nike x Sacai branding te vinden.

Sacai x Nike Blazer Mid ‘White/Wolf Grey’
Na de release van de felbegeerde sacai x Nike Blazer Mid en LDV wafel Daybreak sneakers eerder dit jaar, zijn er nu nieuwe beelden van de ‘White/Wolf Grey’ Blazer opgedoken. Ook deze rustige colorway werd voor het eerst gespot tijdens de Paris Fashion Week herfst/winter 2019 show. Het klassieke model heeft een wit bovenwerk met ‘Wolf Grey’ gekleurde details. Ook deze sneaker beschikt over een dubbele tong, dubbele veters en een dubbele Swoosh op de laterale zijde.

De Sacai x Nike Blazer Mid heeft een prijs van €140,-. Het is helaas nog niet bekend wanneer de Sacai x Nike Blazer Mid ‘White/Wolf Grey’ uitkomt. De Sacai x Nike Blazer ‘Greyscale’ wordt echter in het najaar 2019 verwacht. Voor meer releases check je onze releasekalender.


Sacai x Nike Blazer “Greyscale” | BV0062-002

Sacai X Nike Blazer Mid 'Black'

BV0072-002 · Prijs vanaf €177,-

Naar alle aanbieders
Image by: @hanzuying
Image by: @hanzuying

Sacai x Nike Blazer Mid ”White/Wolf Grey” | BV8072-100

Sacai X Nike Blazer Mid 'White'

BV0072-100 · Prijs vanaf €249,-

Naar alle aanbieders
Image by: @hanzuying
Image by: @hanzuying

Previous ArticleNext Article

De Air Jordan 1 Low zal dit jaar in een ‘Crimson Tint’ colorway verschijnen 2

We kennen allemaal wel de Air Jordan 1. Deze sneaker heeft een high, mid en een low variant. Dit keer heeft de low een nieuwe colorway gekregen. Dit is de Air Jordan 1 Low ‘Crimson Tint’. Wanneer deze precies gereleased zal worden is nog onbekend, maar we kunnen dit paartje in ieder geval nog verwachten in 2020. Ondertussen kan je alle overige informatie over deze sneaker hieronder vinden, en natuurlijk kun je hier onder de sneaker bewonderen!

De Air Jordan 1 gaat al jaren mee, dit is momenteel een van de meest populaire sneakers. Ook wordt dit model van Jordan Brand vaak gebruikt voor verschillende samenwerkingen. Ondertussen kennen alle drie de varianten een hele hoop colorways, en er zullen er nog veel meer bijkomen!

Air Jordan 1 Low ‘Crimson Tint’ | 553558-034

De kleuren combinatie van roze en zwart zien we steeds vaker terug. Zo ook op deze nieuwe colorway van de Air Jordan 1 Low. De ‘Crimson Tint’ heeft een zwarte lederen basis, deze wordt afgemaakt door de roze kleur die op de toebox, swoosh, enkel en de hiel te zien is. Het Jumpman logo is te zien op de sneaker in een roze kleur, terwijl de Air Jordan branding in een zwarte kleur te zien is op de hiel van de sneaker.

Een exacte releasedatum voor de Air Jordan 1 Low ‘Crimson Tint’ hebben wij nog niet. Wel wordt de sneaker dit jaar nog verwacht! Je zal deze gave colorway van de Air Jordan 1 dan kunnen bemachtigen via Nike voor €100,-. Ondanks we nog even moeten wachten op deze sneaker, kun je dit paartje wel bewonderen op onderstaande foto’s. Als je altijd op de hoogte wil zijn van de laatste nieuwtjes, volg ons dan op social media en neem een kijkje in de releasekalender.


Air Jordan 1 Low 'Crimson Tint'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Maak je klaar voor de zomer met deze nieuwe Nike Blazer Mid ‘White/Gold’ 10

De Nike Blazer is op dit moment een super populaire sneaker. Er worden de laatste tijd een hoop nieuwe colorways gereleased van dit toffe model. De nieuwe Nike Blazer Mid ‘White/Gold’ is een echte musthave voor deze zomer. De sneaker zal al snel gereleased worden, namelijk op 9 juli 2020!

In 1973 kwam de Nike Blazer op de markt als basketbalschoen. Deze iconische sneaker werd als eerste gedragen door de basketballer George Gervin. De rubberen zool en de oversized swoosh zijn echte kenmerken van de Nike Blazer, die overigens in een hoog en laag variant verkrijgbaar is.

Nike Blazer Mid ‘White/Gold’ | DC1421-100

De Nike Blazer Mid ‘White/Gold’ heeft een super strakke colorway. Het witte lederen bovenwerk wordt afgewerkt door een crème swoosh, deze kleur is overigens ook terug te zien net boven de midsole van de sneaker. Op de hiel van de sneaker is een bruin suède detail te zien. Dit zorgt samen met de oranje kleur die op de branding op de tong en de hiel te zien is voor een echte zomerse look. De oranje details komen terug op de swoosh die op de insole te zien is. Natuurlijk is het Nike embleem op de sneaker niet te missen, deze is afgewerkt met een metallic look.

Je zal nog heel even geduld moeten hebben voor dit geweldige paartje. Op donderdag 9 juli, dan is he zover. Dan kan je de Nike Blazer Mid ‘White/Gold’ scoren bij Overkill voor €100,-. Tot die tijd kan je de sneaker hieronder bewonderen! Als jij altijd op de hoogte wil blijven, neem dan een kijkje in de releasekalender en volg ons op social media!


Nike Blazer Mid 'White/Gold'

donderdag 9 juli 2020

Naar alle aanbieders
Images by: Nike

Nike By You voegt Gerecyclede materialen toe aan de Air Max 95 13

Nike is flink bezig met het duurzamer maken van hun producten. Met de laast uitgekomen Space hippie collectie voegt Nike nu gerecyclede materialen toe aan de Nike Air Max 95.

Nike By You is een uitgebreiden nieuwe versie van het wel bekende NIKEID zo kan jij bij Nike By You je eigen Nike sneakers maken. Je kan kiezen uit jouw favoriete model en vanuit daar alle materialen en kleuren uitkiezen en een sneaker maken die niemand anders heeft. Om de zoveel tijd bied Nike nieuwe materialen en kleuren om zo steeds vernieuwing te brengen aan deze bijzondere ervaring.

Nike By You Recycled Air Max 95

In plaats van alle traditionele materialen heeft Nike een geheel scala op tafel gebracht van verschillende duurzame materialen. Het bovenwerk van de Air Max 95 kan nu gestructureerd worden van kleurrkijk gerecycled schuim. De sneaker krijgt zo een “scrappy” look. De outsole kan worden gemaakt van Beaverton’s Nike grind-rubber, dit materiaal is eerder te zien geweest bij de Nike Space Hippie collectie. Vind jij deze scrappy look niks, dan kan jij altijd nog kiezen uit verschillende premium leersoorten. Deze leer soorten kan jij combineren met het gerecyclede schuim.

De Nike By You recycled Air Max 95 is momenteel helaas al uitverkocht, dus is het uitkijken naar een restock. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze releasekalender in de gaten om geen een sneaker release te missen.


Nike By You Recycled
Nike By You Recycled
Nike By You Recycled
Nike By You Recycled
Images by Nike