Pick of the Week #31: Nike Air Max 1 ‘Grand Purple’

Terwijl jij wellicht met een cocktail of een biertje aan het zwembad van je vakantie adres ligt, hebben wij voor jou de Pick of the Week #31 uitgekozen. De Pick of the Week #31 is deze week de Nike Air Max 1 ‘Grand Purple’. Het zal je vast niet ontgaan zijn dat de Air Max 1 één van de populairste modellen, misschien zelfs wel hét populairste model is op Sneakerjagers. Vandaar dat het voor de Sneakerjagers redactie deze week dan ook niet moeilijk was om de Pick of the Week #31 te kiezen.

Nike Air Max 1 ‘Grand Purple’

Deze nieuwe Air Max 1 komt in een ‘Grand Purple’ colorway en beschikt over een met suède, leer en mesh gecombineerde upper. Het mesh en leer komt in een ‘Light Soft Pink’ color terwijl het suède op de mudguard in een donkere ‘Grand Purple’ komt, wat ervoor zorgt dat dit mooi contrasteert. De binnenvoering en de lace eyelets komen in een felle kleur paars, wat de sneaker nog meer accenten oplevert. Dit alles staat op een witte midsole met een ‘Grand Purple’ outsole. Kortom een pracht sneaker die in menig sneakercollectie niet zal misstaan!

De Nike Air Max 1 ‘Grand Purple’ is nu verkrijgbaar via verschillende Nike retailers zoals Maha en Asphaltgold voor een prijs van €135,-. Benieuwd waar je deze sneaker kan aanschaffen, check de Storelist door hieronder op de knop “naar alle aanbieders” te klikken.

Nike WMNS Air Max 1 'Grand Purple'

319986-610 · Prijs vanaf €104,-

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 1 'Grand Purple'
Nike Air Max 1 'Grand Purple'
Images by Asphaltgold

Previous ArticleNext Article