Vans brengt een nieuw ‘Stripe’ pack uit

Vans brengt vaak nieuwe colorways uit aan de hand van verschillende packs. Zo zagen we eerder al het Vans Era 3RA ‘Vision Voyage’ pack verschijnen en een nieuw ‘Garden Floral’ pack. Ook nu brengt Vans weer een nieuw pack uit. Namelijk het Vans ‘Stripe’ pack.

Het nieuwe ‘Stripe’ pack van Vans zal bestaan uit 3 modellen. Dit zijn de Vans Slip-On 59, Vans Era 59 en natuurlijk de Vans Sk8-Hi. Deze klassiekers krijgen allemaal een make-over met een gestreept patroon. Elk model is voorzien van een upper waarop witte strepen zijn getrokken over een donker blauwe basis. Deze donker blauwe kleur zien we ook terugkomen op de overlays op deze sneakers. Bijvoorbeeld op de hak en de iconische streep van Vans. Alles is eigenlijk donker blauw of wit, behalve de Vans branding op de hiel. Hier is namelijk het herkenbare ‘Vans of the Wall’ logo te vinden in de knal rode kleur zoals we die gewend zijn. Ditzelfde geldt ook voor de branding op de tong van de Sk8-Hi. Uiteraard worden deze sneakers weer perfect afgemaakt dankzij de typische rubberen wafelzool van Vans.

Op donderdag 1 augustus zullen de sneakers uit het nieuwe Vans ‘Stripe’ pack releasen. De Vans Slip-On is al van jou voor een prijs van €80,-, de Era voor €85,- en de Sk8-Hi voor een bedrag van €100,-. Houd onze releasekalender in de gaten om te zien bij welke stores jij deze sneakers kan bemachtigen!

Image: summer__lyon

Vans x Mount Vernon Mills Slip-On 59 VLT LX 'Stripe'

VN0A4BTZVY71 · Prijs vanaf €65,-

Naar alle aanbieders
Vans 'Stripe' pack
Vans 'Stripe' pack

Vans x Mount Vernon Mills Era 59 VLT LX 'Stripe'

VN0A4BTNVY71 · Prijs vanaf €40,-

Naar alle aanbieders
Vans 'Stripe' pack

Vans x Mount Vernon Mills SK8-Hi VLT LX 'Stripe'

VN0A4BVHVY7 · Prijs vanaf €147,-

Naar alle aanbieders
Vans 'Stripe' pack
Vans 'Stripe' pack
Images by: Solebox

Previous ArticleNext Article