Nieuwe colorway op de Nike Air Max 270 React

De laatste tijd zien we steeds meer nieuwe colorways verschijnen op de Nike Air Max 270 React en wordt dit model zelfs al gebruikt voor een nieuwe samenwerking met Travis Scott. De meeste colorways die we eerder al zagen, zijn voorzien van opvallende kleuren. Dit keer pakt Nike het juist anders aan. Nu krijgt het nieuwe hybrid model van Nike namelijk een colorway met lichte en zachte kleuren.

De details

Het bovenwerk van de nieuwe colorway bestaat voornamelijk uit witte en lichte crème gekleurde elementen. Toch zijn er wel meerdere kleuren te vinden op deze sneaker, namelijk zacht roze en blauw. Deze kleuren vind je in de details op de sneaker. Zo zien we dat het element rond de Air Bubble deze roze kleur heeft gekregen. Ditzelfde geldt voor de veter oogjes bovenop de voet. Naast de zacht roze elementen vind je ook een interessante blauwe kleur die de perfecte samenhang creëert met de lichte tinten op de sneaker. Het is voornamelijk de outsole die is voorzien van deze kleur blauw. Zowel de roze als de blauwe kleur zien we ook terugkomen op de tong van de sneaker. Hier is namelijk de Nike branding te vinden waarbij “Air 270” gedoopt is in het blauw en de Swoosh en “React” gekleurd zijn in zacht roze.

Op dit moment is deze colorway al verkrijgbaar bij Foot Locker! Donderdag 1 augustus zal deze nieuwe colorway op de Nike Air Max 270 React ook nog releasen bij andere retailers voor een prijs van €160,-.


Nike Air Max 270 React 'Summit White'

AO4971-100 · Prijs vanaf €148,-

Naar alle aanbieders

Nike WMNS Air Max 270 React

AT6174-100 · Prijs vanaf €144,-

Naar alle aanbieders
Nike - Air Max 270 React (white / rose / light blue) - AO4971-100
Nike - Air Max 270 React (white / rose / light blue) - AO4971-100
Nike - Air Max 270 React (white / rose / light blue) - AO4971-100
Images by: 43einhalb

Previous ArticleNext Article