De Nike Air More Uptempo komt uit in een Denim variant

We hebben de Nike Air More Uptempo al een tijdje niet gezien. Maar nu komt hij terug in een denim variant. We zagen deze spijkerstof al een aantal keer op de Air Force 1, maar nog nooit eerder op de Nike Uptempo.

Het bovenwerk van de sneaker is gekleed in drie verschillende kleuren denim. Zo zien we een donkere kleur spijkerstof over de Air letters die de Uptempo zo iconisch maken. Rondom de donkere spijkerstof zit een witte rand om de letters meer eruit te laten springen. Dezelfde kleur denim vinden we terug op de mudguard bij de tenen. Ook een groot deel van de hak is donker gekleurd.

Een wat lichtere kleur blauw denim vinden we terug op het grootste deel van het bovenwerk. Ook op de tong is deze kleur te zien. Daarnaast zien we een nog lichtere kleur denim op de sneaker. Deze lichte kleur is te zien op de toebox en boven aan de hak van de sneaker.

De Nike branding is natuurlijk in grote getallen terug te vinden op de Uptempo. Naast natuurlijk de grote “Air” zijn er een aantal Swooshes aanwezig op de sneaker. Kijk bijvoorbeeld naar de hak van de sneaker. Daar zit een witte Swoosh. Ook op de toebox is een Swoosh terug te vinden. Dit keer in een donkere kleur. Tenslotte zien we op de tong een oranje Swoosh. En dit allemaal staat op een witte midsole met de karakteristieke Air bubbels.

De Nike Air More Uptempo wordt verwacht op zaterdag 10 augustus. Hij zal verkrijgbaar zijn voor €170,- bij Nike.com en verschillende retailers. Voor de laatste updates en release informatie houd je de Releasekalender goed in de gaten.


Nike Air More Uptempo
Nike Air More Uptempo
Nike Air More Uptempo
Nike Air More Uptempo

Previous ArticleNext Article