Top 5 Vans bij Afura Amsterdam 70

Twee weken geleden, op zondag 14 juli, mochten wij met trots vertellen dat Sneakerjagers er weer een nieuwe partner bij heeft gekregen, namelijk Afura Amsterdam. Een perfect moment dus om deze store uit te lichten aan de hand van een Top 5. Dit keer kijken wij naar de Top 5 Vans sneakers die Afura Amsterdam aanbiedt. Dus ben jij nog op zoek een paar nieuwe sneakers van Vans? Scrol dan snel verder om deze Top 5 te bekijken. Heb je liever iets anders? Check dan eens de website van Afura Amsterdam!


1. Vans Era 95 DX Anaheim | VN0A2RR1VY8

Vans Era 95 DX Anaheim in Black Pink OG

2. Vans Old Skool 36 DX Checkerboard | 8G2OAK

Vans Old Skool 36 DX in Black & White Checkerboard

3. Vans Sid DX Anaheim | VN0A4BTXXMC

Vans Sid DX Anaheim in Yellow

4. Vans Old Skool 36 DX | VN0A38G2PXC1

Vans Old Skool 36 DX in Black

5. Vans Era 95 DX Anaheim | VN0A2RR1VYC

Vans Era 95 DX Anaheim in Stripe Block OG

Previous ArticleNext Article

Dit is jouw kans op deze legendarische basketball sneaker! 11

In 2018 tekende Grant Hill een levenslang contract met het Italiaanse merk FILA. Sindsdien brengen zij in samenwerking kenmerkende sneakers terug uit de jaren ’90. Ook brengen zij de FILA Grant Hill II terug in OG colorways.

In 1984 werkte FILA voor het eerst samen met de beroemde basketbalspeler Grant Hill, toen hij door Detroit werd gekozen als de derde overall draft pick. Gedurende zijn professionele carrière bij FILA, betradt Grant Hill het veld in een reeks basketbalsilhouetten die tot op de dag vandaag nog steeds iconisch zijn.

De FILA Grand Hill II was de tweede kenmerkende schoen in de samenwerking. Het model werd oorspronkelijk uitgebracht in 1996. Het model vond zijn weg naar de populaire cultuur door goedkeuring van de meest invloedrijke beroemdheden van die tijd. Icoon Tupac droeg deze sneaker bijvoorbeeld op de cover van zijn album ‘All Eyez On Me’.

FILA Grant Hill II | Details

De sneaker beschikt over een helder wit laklederen bovenwerk. Dit bovenwerk word geaccentueerd door strak zwart leer of rood lakleer. Elke schoen heeft ook opvallende FILA branding op de middenvoet, tong, enkelkraag en toebox. Door de branding kan het model worden beschouwd als één van de meest iconische modellen op het veld ooit.

Dit is de eerste opmerkelijke FILA Grant Hill II release sinds het speciale ‘Hall of Fame’ pack debuteerde bij ComplexCon afgelopen herfst. Beide colorways zijn al verkrijgbaar bij verschillende retailers voor €130,-. Bekijk onze Releasekalender voor een volledige Storelist Overview.

Giveaway: FILA Grand Hill II

Hoe doe je mee? Om mee te doen aan de giveaway ga je naar onze Instagram pagina en volg je daar de volgende stappen:
– Volg @filaeurope op Instagram.
– Volg @sneakerjagers op Instagram.
– Laat een bericht achter onder de Instagrampost met daarin je schoenmaat en tag drie vrienden.

De actie duurt tot en met 27 september 2019 15:00u. De winnaar zal diezelfde avond nog bekend worden gemaakt via onze Instagram pagina.


Fila Grant Hill 2 'OG'

Prijs vanaf €119,-

Naar alle aanbieders
Images by FILA

Nike maakt zich klaar voor halloween met de Air Max 98 16

Met halloween nog maar een maand verwijderd, maakt Nike zich alvast klaar voor deze spooky feestdag. De Air Max 98 word namelijk in griezelige kleuren en patronen gemaakt om je zo helemaal ready te maken voor halloween. Helaas is het paartje alleen voor de kleintjes van de familie.

De sneaker is aangekleed met een paar mooie details. Zo heeft de opvallende mudguard een griezelige begraafplaats als patroon en vliegen er rond de Swoosh vleermuizen rond. Voor de rest is het bovenwerk zwart en heeft het gif groene accenten. De midsole is dit keer zwart en heeft de Air unit ook weer een gif groene kleur en sluit zo mooi aan bij de upper.

De Air Max 98 is al in Amerika gedropt en dropt waarschijnlijk op 31 oktober in Europa. Check hieronder de afbeeldingen en houd onze Releasekalender in de gaten!


Nike Air Max 98 BG 'Halloween'

donderdag 31 oktober 2019

Naar alle aanbieders
Nike Air Max 98
Nike Air Max 98
Nike Air Max 98
Nike Air Max 98
Nike Air Max 98
Images by Nike

Mis deze releases van zaterdag 21 september niet! 15

Morgen, zaterdag 21 september 2019, komen er veel toffe sneakers uit. Om het een beetje makkelijker te maken voor jou hebben we alle releases op een rijtje gezet, zodat je er geen een hoeft te missen!

Er staat wel een echte uitblinkers op deze lijst, namelijk de adidas Yeezy Boost 350 V2 ‘Cloud White’ die ook meteen uitkomt in full-family sizing. Deze zal heel snel gaan, dus wees voorbereid morgenochtend! Een andere toffe sneaker op de lijst is ook de Air Jordan 3 ‘Knicks’.

Scroll naar beneden voor de lijst met de releases van 21 september 2019. Benieuwd naar andere releases? Check onze Releasekalender!


adidas YEEZY 350 V2 ‘Cloud White’ | FW3043

Image by House of Heat

adidas Yeezy Boost 350 v2 'Cloud White' - Non-Reflective

zaterdag 21 september 2019

Naar alle aanbieders

Air Jordan 3 Retro ‘Knicks’ | 136064-148

Air Jordan 3 Retro 'Knicks' | 136064-148
Image by Lapstone & Hammer

Air Jordan 3 Retro 'Knicks'

zaterdag 21 september 2019

Naar alle aanbieders

Red Wing x New Balance 997 | M997RW

Red Wing x New Balance 997 | M997RW
Image by New Balance

Red Wing X New Balance 997

Prijs vanaf €299,-

Naar alle aanbieders

Social Status x adidas Consortium P.O.D. | F34324

Image by Carnival

Social Status x adidas Consortium P.O.D.

Prijs vanaf €199,-

Naar alle aanbieders

adidas Ozweego ‘adiPRENE’ | EH0252

Image by Ordixi

adidas Ozweego 'adiPRENE'

zaterdag 21 september 2019

Naar alle aanbieders

KangaROOS Ultimate ‘Veteran Roos’ (Camouflage) | 4702V 000 888

Image by 43einhalb

Kangaroos Ultimate *Veteran Roos* (Camouflage)

zaterdag 21 september 2019

Naar alle aanbieders

adidas Torsion X ‘White/Orange’ | EH0244

Image by Adidas

adidas Torsion X 'White/Orange'

Prijs vanaf €179,-

Naar alle aanbieders

adidas ZX Torsion ‘White/Red’ | EH0251

adidas ZX Torsion 'White/Red' | EH0251
Image by Adidas

adidas ZX Torsion 'White/Red'

Prijs vanaf €140,-

Naar alle aanbieders