Puma RS-X krijgt 4 nieuwe colorways

De Puma RS-X sneaker is er één die al vele colorways kent. Telkens verzint Puma wel weer een nieuwe kleursamenstelling die perfect op deze sneaker past. Ook nu krijgt de Puma RS-X er weer 4 colorways bij.

De 4 colorways

4 nieuwe colorways verschijnen er dus op de Puma RS-X. De eerste is bijna geheel wit van kleur, op een aantal kleine details na. De pull tab op de hiel en de branding op de sneaker zijn namelijk lichtblauw gekleurd. Deze kleur past perfect bij het wit en zorgt ervoor dat deze sneaker een echte zomerse uitstraling meekrijgt.

Puma RS-X 'White'

Puma RS-X 'White'

369819-08 · Prijs vanaf €110,-

Naar alle aanbieders

In tegenstelling tot de eerste colorway die licht en rustig oogde, is de tweede een echte kleur explosie. Toch is de kleur die het meest voorkomt in deze colorway simpel zwart, maar de combinatie met de andere kleuren maken deze sneaker nog steeds bijzonder. De andere kleuren zijn namelijk fel roze en Teal. De elementen die gekleurd zijn in Teal zijn de toebox, de tong en de plek rondom de enkel. De toebox is voorzien van ruw mesh, terwijl de andere twee elementen gemaakt zijn van fleece materiaal. De fel roze kleur vind je juist meer op de rondom de witte midsole en op de heel tab.

Puma RS-X 'Black/Green'

Puma RS-X 'Black/Green'

Prijs onbekend

Naar alle aanbieders

De derde colorway is iets neutraler dan de voorgaande en dus ook iets minder opvallend. De upper is namelijk voor zien van een witte kleur in samenhang met bordeaux rood en een lichtgrijze tint. Deze colorway bevat niet echt een felle kleur waardoor deze sneaker perfect met alles te combineren valt.

Puma RS-X Core 'White/Burgundy'

Puma RS-X Core 'White/Burgundy'

369666-03 · Prijs vanaf €90,-

Naar alle aanbieders

De laatste colorway is voornamelijk voorzien van een donkergrijze kleur, maar bevat echter wel één knal kleur. dit is namelijk geel. Deze kleur zien we terugkomen op de sockliner, de heel tab en het element aan de achterkant op de midsole. Door deze felle kleur geel te combineren met donkergrijs en een klein beetje zwart, is dit een sneaker waarmee je geheid de aandacht zal trekken.

Puma RS-X Core 'Grey/Yellow'

Puma RS-X Core 'Grey/Yellow'

369666-04 · Prijs vanaf €47,-

Naar alle aanbieders

Deze 4 colorways op de Puma RS-X zullen donderdag 1 augustus uitkomen. Wil jij één van deze colorways toevoegen aan jouw sneakercollectie? Check dan onze releasekalender om te zien bij welke stores jij deze sneakers kan bemachtigen!


Previous ArticleNext Article