Nike Wmns Shox TL: How to wear

De release van de Nike Shox TL zal menig wenkbrauwen doen fronzen ๐Ÿ‘€, maar deze sneaker voegt naast misschien een kleine lach juist heel veel style toe aan je outfit ๐Ÿ”ฅ๐Ÿ‘Ÿ Draag de Nike Shox TL met alles, van mooie jurken tot slanke losse kleding ๐Ÿ‘Ÿ๐Ÿ˜Ž Een bijna betere manier om expressie toe te voegen aan je fit is er op dit moment niet. De Nike Wmns Shox TL is verkrijgbaar in het wit of zwart, passend bij jouw stijl.

Nike Wmns Shox TL

De Nike Shox TL sneaker tilt mechanische demping naar een hoger niveau. De sneaker is een vernieuwde versie van het icoon uit 2003, met ventilerend mesh in het bovenwerk en Nike Shox technologie over de hele lengte van de schoen voor optimale schokbescherming en een opvallende look.

Check de foto’s beneden om onze favoriete manieren te zien hoe je ze kan stylen met een zomers outfit.


Nike WMNS Shox TL 'White'

AR3566-100 · Prijs vanaf โ‚ฌ85,-

Naar alle aanbieders

Nike Wmns Shox TL 'Triple Black'

AR3566-002 · Prijs vanaf โ‚ฌ85,-

Naar alle aanbieders
Nike Wmns Shox TL
Nike Wmns Shox TL
Nike Wmns Shox TL
Nike Wmns Shox TL
Images by Office.co.uk

Previous ArticleNext Article