Nike brengt de klassieke Air Ghost Racer terug

Nike is zijn archief in gedoken en heeft besloten om een oude klassieker opnieuw uit te brengen. We gaan terug naar de late jaren ’90 voor de Nike Air Ghost Racer. Nike brengt deze retro niet terug met slechts één colorway, maar geeft dit silhouet direct 3 colorways. 2 hiervan zijn op dit moment al verkrijgbaar. De derde komt zaterdag 27 juli uit.

Aan het eind van de jaren ’90 bracht Nike de Air Ghost Racer uit als top prestatie runner. Nu komt dit model terug, maar dan als modern lifestyle sneaker. De sneaker staat bekend om zijn lichtheid en de vele colorways die terug te vinden waren op de uppers. Oorspronkelijk is het een schoen voor marathonlopers, vandaar dus ook de naam Ghost Racer. Doordat het een lichtgewicht sneaker was merkten de lopers soms na een tijdje niet meer op dat zij de sneakers nog aan de voeten hadden. Dit zegt dus ook genoeg over het comfort dat deze sneakers bieden.

De details

Nike brengt de Air Ghost Racer nu weer helemaal terug en geeft dit model gelijk 3 nieuwe colorways. De eerste colorway is wit met neon geel en rood, de tweede is zwart met verschillende tinten blauw en de laatste colorway is voorzien van zwart wit en grijs. Dus of je nu een paar opvallende sneakers wil of juist een basic paartje, met deze 3 colorways kan je alle kanten op. Naast de kleuren is de zool ook een interessant detail. In de hiel is namelijk Zoom technologie verwerkt en is de sneaker voorzien van een Duralon BRS-1000 midsole. Door deze combinatie biedt de sneaker extra ondersteuning tijdens het afleggen van de langere afstanden.

Op dit moment zijn de Nike Air Ghost Racer ‘Blue’ en ‘Black’ al verkrijgbaar voor een prijs van €120,-. Heb jij toch liever de ‘Neon Yellow’ colorway? Dan moet je nog heel even geduld hebben, want deze komt namelijk zaterdag 27 juli uit. Bekijk hieronder de foto’s en de storelists om te weten waar jij deze pareltjes kan bemachtigen.


Nike Air Ghost Racer 'Neon Yellow'

AT5410-100 · Prijs vanaf €36,-

Naar alle aanbieders
Nike - Air Ghost Racer (white / neon yellow) - AT5410-100
Nike - Air Ghost Racer (white / neon yellow) - AT5410-100

Nike Air Ghost Racer 'Racer Blue'

AT5410-001 · Prijs vanaf €57,-

Naar alle aanbieders
Nike - Air Ghost Racer (black / blue) - AT5410-001
Nike - Air Ghost Racer (black / blue) - AT5410-001

Nike Air Ghost Racer 'Black'

AT5410-002 · Prijs vanaf €55,-

Naar alle aanbieders
Nike - Air Ghost Racer (black / grey) - AT5410-002
Nike - Air Ghost Racer (black / grey) - AT5410-002
Images by: 43einhalb

Previous ArticleNext Article