Nieuwe colorway van de Jordan Air Latitude 720 genaamd ‘Fossil’

Er komt een nieuwe colorway van de Jordan Air Latitude en niemand minder dan actrice/model Karrueche Tran debuteert het model. Jordan’s lijn genaamd de Flight Utility collectie staat voor technische innovatie en futuristische stijlen. Een van Jordan’s meest indrukwekkende creaties is de Air Latitude 720. De Air Latitude is speciaal voor de vrouwen en komt nu in een nieuwe colorway genaamd ‘Fossil’.

Jordan Air Latitude 720
De Jordan Air Latitude 720 is een compleet nieuw model met verschillende nieuwe elementen. Zo heeft de sneaker het hoogste Air Unit-ontwerp voor ultiem comfort en schokbescherming. Dit is een van de meest gedurfde uitvoeringen van de Air Unit ooit. De 720 Air-Unit bevat ook meer dan 70% gerecycled productieafval.

De nieuwe Air Latitude ‘Fossil’ is een elegante sportieve sneaker. Het bovenwerk is gemaakt van een mix van een synthetische stof met zwarte bandjes die zich kris kras op het bovenwerk verspreiden. De zwarte bandjes doen ons denken aan het bovenwerk van de Air Jordan 8. Een zwart vetersysteem op het bovenwerk zorgt ervoor dat je de sneaker makkelijk aantrekt. De Air Unit, een opvallend detail bij de sneaker, komt in een glinsterend paarse kleur en wordt geaccentueerd door een zwarte zool.

Dit is tot nu toe de meest opvallende Air Latitude 720, jammer dat we nog een paar weken moeten wachten op de release. Houd goed onze releasekalender in de gaten voor updates.


Jordan Air Latitude 720 Wmns ‘Fossil’


Previous ArticleNext Article