Release Reminder: Nike Shox TL ‘White’

Donderdag 25 juli komt de Nike Shox TL uit in een ‘White’ en ‘Black’ colorway. Deze vernieuwde versie van de sneaker uit 2003 neemt je helemaal mee naar de vibes van 00’s en is daarnaast heerlijk comfortabel door de technologieën die gebruikt zijn in de sneaker. Al met al een top sneaker.

Release in 2003

De Nike Shox TL kwam voor het eerst uit in 2003 en past ook perfect bij de stijl van die tijd. Het design van 2003 verschilt ook nauwelijks met het vernieuwde design van de sneaker. Het bovenwerk is gemaakt van ventilerend mesh en zorgt voor de juiste ventilatie voor je voeten. Daarnaast heeft het bovenwerk een aantal witte lijnen die zorgen voor een nog uniekere look op de sneaker.

Ook de Nike branding is terug te vinden op de Shox. Zo staat er een Swoosh op zowel de binnen- als buitenkant van de sneaker. Op de tong en de hak is het logo van de Shox technologie terug te vinden. Op de hak is ook gebruikgemaakt van reflecterend materiaal. Hierdoor geeft de hak van de sneaker licht wanneer er in het donker geflitst wordt. Ideaal voor een te gekke foto natuurlijk.

Shox Technologie

Dit blog zou niet compleet zijn zonder het over de Shox Technologie te hebben. Naast dat het de eye-catcher van de sneaker is zorgt het ook nog eens voor geweldige demping. De technologie in de sneaker lijkt op een veer die, wanneer je er gewicht op zet, zal indeuken.

De Nike Shox TL zal donderdag 25 juli uitkomen in een ‘White’ en ‘Black’ Colorway via Nike.com en andere winkels. Bekijk hieronder de gehele winkeloverzicht.


Nike WMNS Shox TL 'White'

AR3566-100 · Prijs vanaf €260,-

Naar alle aanbieders

Nike Shox TL 'Triple Black'

AV3595-002 · Prijs vanaf €164,-

Naar alle aanbieders
Images by Sneakerjagers

Previous ArticleNext Article