Pick of the Week #30: Nike Air Force 1 Low ‘Iridescent’

De vakanties zijn begonnen en wellicht lig jij al lekker op het strand, maar op de redactie van Sneakerjagers zijn wij nog lekker druk bezig om alle nieuwe releases en het laatste nieuws te verwerken. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe Pick of the Week bij! De nieuwe Nike Air Force 1 Low van het ‘Iridescent’ pack is deze week door de Sneakerjagers redactie verkozen tot Pick of the Week #30. Fijne vakantie! ☀️

Nike Air Force 1 Low ‘Iridescent’ | CJ9704-100

De Nike Air Force 1 van het nieuwe ‘Iridescent’ pack vernieuwt de klassieke Air Force 1 met ‘iridescent’ (regenboogeffect) overlays en echt leer in het bovenwerk. De OG Nike Air demping is, zoals we deze kennen, erg comfortabel om je de hele dag lang op de been te houden op bijvoorbeeld een festival of op je vakantie bestemming. De wit lederen basis zorgt samen met de iridescent overlays ervoor dat de Air Force 1 een zomerse look heeft en gemakkelijk te combineren is met een zomers jurkje of een hotpants.

De zomerse Nike Air Force 1 Low ‘Iridescent’ is nu verkrijgbaar via Nike.com voor een schappelijke prijs van €100,-. Benieuwd naar de andere sneakers uit het ‘Iridescent’ pack? Lees dan de blogpost over het pack hier.


Nike Air Force 1 Low 'Iridescent Silver'

CJ9704-100 · Prijs vanaf €94,-

Naar alle aanbieders
Air Force 1 Low
Air Force 1 Low
Air Force 1 Low
Air Force 1 Iridescent
Air Force 1 Iridescent

Previous ArticleNext Article