Release reminder: Nike N.354 Air Force 1 ‘Type’ & Drop-Type LX ‘Black’ 582

Na de succesvolle release van de  Air Force 1 Type ‘White’ en de Drop-Type ‘White’ op maandag 15 juli jong leden, komt Nike nu ook een ‘Black’ colorway van de futuristische N.354 lijn. Beide sneakers zullen later deze week beschikbaar komen.

De Nike N. 345 lijn
N.345 is een nieuwe lijn van Nike. Elke sneaker vertegenwoordigt een proces. Nike’s N. 354 serie viert de voortdurende vooruitgang van het merk in experimenten en innovatie. De N. 354-lijn zal een kijkje nemen in Nike’s uitgebreide archief voor inspiratie om gedeconstrueerde ontwerpen van het verleden te combineren met het heden.

De N.354 Air Force 1 Type ‘Black’ heeft een zwart leren bovenwerk met zalm roze accenten. Een grote strap loopt rondom de hiel die aan de andere kant de sneaker ingaat. Het uiteinde van deze strap is zalm roze met daarop het Nike logo. De tong verschilt erg van de rest van de sneaker, deze glimt en er zitten deuken in. De binnenkant van de N.354 AF1 Type is half doorzichtig met ook een half doorzichtig Nike logo erop. Het bovenwerk zit op een witte Air midsole met een grote overlapping op de mudguard. 

De Nike Drop Type LX komt in een ‘Black/PinkTint-White-Zinnia’ colorway. De zalm roze kleur staat mooi in contrast met het donkere zwart. De witte zool beschikt over comfortabele demping en maakt het ontwerp rustig en compleet.

De Nike N.354 Air Force 1 ‘Type’ en Nike Drop Type LX ‘Black’ komen beide op donderdag 25 juli uit. Voor meer releases check je de releasekalender.


Nike Drop Type LX ‘Black’ | AV6697-001

Nike Drop Type LX 'Black'

AV6697-001 · Prijs vanaf €30,-

Naar alle aanbieders

Nike N.354 Air Force 1 Type ‘N354’ – Black | CI0054-001

Nike Air Force 1 Type 'N354' - Black

CI0054-001 · Prijs vanaf €138,-

Naar alle aanbieders

Previous ArticleNext Article

De nieuwe New Balance 1500 krijgt een dieren printje 2

De afgelopen tijd zijn er ontzettend veel nieuwe sneakers en colorways verschenen. Er komt nu weer een nieuwe sneaker aan voor ons en dat vinden wij helemaal niet erg! Deze heeft een wel heel spannend tintje… Dierenprints zijn helemaal hot tegenwoordig dus ook New Balance vond het tijd om mee te doen aan deze trend! Zij komen namelijk binnenkort met het ‘Animal Pack’. De New Balance 1500 wordt omgetoverd en krijgt een nieuwe vacht… Ben jij benieuwd welke vacht de New Balance 1500 krijgt? Lees dan verder hieronder!

New Balance 1500 ‘Animal Pack’ | 780841-60-9

De naam ‘Animal Pack’ verraadt het al een beetje, op de sneaker zijn namelijk verschillende dierenprints terug te vinden. Zo bevindt zich op het bovenwerk een zebra en cheetah print. En dat is niet het enige, de prints hebben ook een harige textuur gekregen. De rest van de sneaker beschikt over een bruine kleur. Suède mudguards, lederen panelen en mesh zorgen ervoor dat dit ‘Animal Pack’ een geheel wordt. Verder is het branding logo op de tong wit van kleur, met daaronder een tekst in het lichtbruin. Deze lichtbruine kleur komt ook terug in het nummer ‘1500’ op de zijkant van de sneaker. De midsole en de veters hebben beiden een witte kleur gekregen.

Wanneer deze sneaker zal releasen is nog niet bekend. Aan de sneaker hangt een prijskaartje van €180,- en zal o.a. binnenkort verkrijgbaar zijn op sneakerdistrict.nl. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Hier staan alle sneakers die binnenkort uitkomen. Check hieronder de afbeeldingen van deze colorway!

Images by Sneaker District

adidas dropt een kleurrijke 4D sneaker op de ZX 2K 4

adidas heeft weer iets unieks op de kalender gezet, namelijk de adidas ZX 2K 4D sneaker in een ‘Yellow/Red’ colorway. adidas staat er bekend om dat zij de techniek van de prestatieschoenen voor atleten her gebruiken voor hun lifestyle-lijn. Wat zo bijzonder is aan deze sneaker is dat die gemaakt is van 3D printing apparatuur! Het is niet de eerste sneaker van adidas die op deze manier is ontworpen. De sneaker is vanaf 4 april verkrijgbaar. Deze beloven hard te gaan!

adidas ZX 2K 4D | FV9028

Met een 3D-geprinte rastermiddenzool, die digitaal is gecreëerd met licht, zuurstof en vloeibare hars is de adidas ZX 2K 4D dé sneaker van de toekomst! Het bovenwerk van lichtgewicht air-mesh met een expressief kleurenspectrum wordt omlijst door overlays. Daarnaast is er natuurlijk de kenmerkende ZX-hielframe gecombineerd met een futuristische look van nauwkeurig geplaatste ondersteuning. Wat de schoen nou zo bijzonder maakt is de zool, die is namelijk gemaakt met een 4D apparaat. De gedachte hierachter is dat het gebaseerd is op 17 jarige sportersdata. Culturele details smelten samen met technologische vooruitgang tot een expressief spectrum. De sneaker blijft trouw aan de innovatieve geest van de ZX met de baanbrekende adidas 4D-middenzool, en valt met z’n stoere bovenwerk op in de grijze massa. Het is een zeer kleurrijke sneaker die je naast de toffe details niet kan missen.

Release info

De adidas ZX 2K 4D sneakers zijn vanaf zaterdag 4 april 2020 verkrijgbaar! Nog heel even wachten dus, maar voor je het weet is de tijd zo om. Om 10:00 uur moet je klaarzitten want dan zijn ze online verkrijgbaar via adidas en diverse geselecteerde adidas-retailers. Wil je nou altijd op de hoogte blijven van de nieuwste releases? Houd dan onze releasekalender in de gaten. Zo ben je altijd up to date.

adidas ZX 2K 4D 'Yellow/Red'

zaterdag 4 april 2020

Naar alle aanbieders
Images by adidas

Er komt een ‘Bold’ colorway aan op de Nike Air Force 1 Low 9

Nike heeft weer goed nieuws voor ons. Er komt binnenkort een nieuwe ‘Bold’ colorway op de Nike Air Force 1 Low. De sneaker is dit jaar al in ontzettend veel nieuwe colorways verschenen en Nike is voorlopig nog niet klaar met het ontwerpen van nieuwe colorways. Dit keer verschijnt de klassieker in een zwart tintje.

De Nike Air Force 1 Low bestaat al heel wat jaartjes en sinds zijn lancering is de sneaker al in ruim 1700 colorways uitgebracht. Van basic wit en zwart, tot een dragon print, het staat dit model allemaal fantastisch. Sinds zijn lancering is het design van de sneaker weinig veranderd, maar ondanks dat heeft de Air Force 1 de afgelopen maand toch een aantal ‘aanpassingen’ ondergaan. Zo is de sneaker meerdere malen uitgebracht met een kleine aanpassing, zoals de Nike Air Force 1 Shadow. Een kenmerk van de Air Force 1 is het zilveren medaillon op de neus.

Nike Air Force 1 Low ‘Bold Air’ | CJ1393-001

Nike heeft zich deze keer wat bescheiden gehouden. De sneaker beschikt namelijk over een overall zwart bovenwerk en heeft witte details. Zo is de outsole wit van kleur en ook bevindt zich een witte streep boven de midsole. Op de midsole bevindt zich tweemaal het woord ‘Air’ waarvan een wit en een zwart met een witte streep erdoorheen. Deze witte streep loopt door over de heel. De sneaker is gemaakt van stevig leer.

Wanneer deze colorway precies zal releasen is nog niet bekend. We verwachten dat de sneaker dit jaar nog verkrijgbaar zal zijn op Nike.com. Voor het laatste sneakernieuws kun je ons volgen op sociale media en ben je benieuwd welke sneakers er binnenkort nog meer releasen? Neem dan een kijkje in onze releasekalender. Hier staan alle sneakers die binnenkort uitkomen. Check hieronder de afbeeldingen van deze te gekke sneaker!

Nike Air Force 1 Low 'Bold Air'

Verwacht in 2020

Naar alle aanbieders
Images by Nike