Skip to content
Upcoming

De Versace-jurk van Jennifer Lopez is te koop als sneaker

22 juli 2019 16:08
De Versace-jurk van Jennifer Lopez is te koop als sneaker

Wie kent hem niet, de iconische Versace-jurk van Jennifer Lopez die zij droeg tijdens de 2000 Grammy’s. Deze jurk is nu verwerkt in de Versace Chain Reaction Sneakers die nu te koop zijn bij CONCEPTS voor $1075.

De iconische jurk

De iconische Versace-jurk werd gedragen door Jenifer Lopez tijdens de Grammy’s in 2000. Met de groene jungle print was Jennifer Lopez dé eye-catcher van de rode loper tijdens de Grammy’s. Mede dankzij deze jurk won de zangeres uit de Verenigde Staten de CFDA Icon Award. Nu is deze jurk dus verwerkt in de Versace Chain Reaction sneaker.

Jennifer Lopez (Photo by S. Granitz/WireImage)

De Chain Reaction Sneaker is natuurlijk al een tijdje bekend. Hij is ontworpen door Yeezy designer Salehe Bembury en het is een onofficiële samenwerking met de Amerikaanse rapper 2 Chainz. Dit komt vooral door de zoom die in de vorm van een ‘Chain’ is.

De sneakers hebben een groen bovenwerk met daarop de print van de jurk. Ook de rest van het bovenwerk en de veters zijn helemaal in het thema van de jurk. De zool is natuurlijk de bekende Chain Reaction zool van Versace. Om de sneaker wat meer kleur te geven heeft Versace een gouden tong toegevoegd aan het ontwerp. De Versace branding is terug te vinden op de hak van de sneaker. Daar is namelijk het bekende Medusa hoofd te vinden. Ook in de zool en op de tong is er branding van het mode merk aanwezig.

Release

In samenwerking met CONCEPTS zal versace de sneaker online verkopen in mannen- en vrouwenmaten. De prijs van de sneaker is $1075. Benieuwd? Check de sneaker HIER!


Jennifer Lopez
Jennifer Lopez
Jennifer Lopez