Politie grijpt in tijdens het adidas X AriZona Iced Tea pop-up event 196

Eerder deze week schreven wij over de samenwerking tussen adidas en AriZona Iced Tea. Gisteren, donderdag 18 juli, en vandaag, vrijdag 19 juli, zou er vanuit deze samenwerking een pop-up event plaatsvinden. Tijdens dit event zouden mensen een paar sneakers kunnen bemachtigen of een aantal andere items voor slechts 99 dollar cent. Dit klinkt iedereen natuurlijk als muziek in de oren. Wie wil er nu namelijk geen paar sneakers aanschaffen voor slechts één dollar?! Precies, iedereen heeft daar wel interesse in! Dit heeft er dus uiteindelijk ook toe geleid dat het New York Police Department heeft moeten ingrijpen. Zelfs nog vóórdat het event werkelijk van start kon gegaan.

Het nieuws, dat adidas in samenwerking met AriZona Iced Tea vele items zou verkopen voor slechts 99¢, ging als een lopend vuurtje. Al snel kwamen er vele mensen naar 208 Bowery Street in New York zodat zij één van de eersten konden zijn die de pop-up store in zouden mogen. Vele mensen stonden al sinds middernacht in rijen om er zeker van te zijn dat zij een paartje konden bemachtigen.

De drukte liep flink op. Dit is natuurlijk enorm goed voor het succes van adidas en AriZona Iced Tea, maar helaas misschien iets te goed. Door de honderden mensen die zich rondom de locatie verzamelden werd dit nieuws al snel bekend bij de politie. Het New York Police Department was dan ook aanwezig om het event in goede banen te leiden vanwege veiligheidsredenen. Dit mocht helaas niet baten. Twee tieners werden namelijk lastiggevallen op straat waardoor zij zelfs per ambulance naar het ziekenhuis werden gebracht. Dit was voor de politie het teken om dit pop-up event te sluiten, nog vóórdat het überhaupt van start kon gegaan.

Zowel adidas als AriZona Iced Tea hebben aangegeven enorm dankbaar te zijn voor alle fans die aanwezig waren. Beide bedrijven bieden hun verontschuldigingen aan iedereen die voor lange tijd heeft gewacht en eventuele ongemakken heeft ervaren ten gevolge van de afsluiting. Beide partijen laten weten dat zij de beslissing hebben genomen om het event permanent te sluiten om de veiligheid van de fans te waarborgen.


Images by: sourceShoshy Ciment/Business Insider
Featured image: Eddie Lee/Hypebeast

Previous ArticleNext Article

Check Mizuno’s spetterende ”Fresh” pack 7

Mizuno is bringing the nineties back! Mizuno heeft onlangs samen gewerkt met Calico Jack. Nu releasen zij een kleurrijk ‘Fresh’ pack. Het pack bestaat uit 2 verschillende Sky Medals en de Wave Rider. Alle drie beschikken ze over felle kleuren en opvallende patronen.

De Sky Medal is voor het eerst uitgekomen in 1993. De schoen werd destijds gezien aan de voeten van atleten. Nu komt de sneaker in twee spetterende colorways. De eerste colorway is ‘Cyber Yellow’. De sneaker beschikt over gele, blauwe en paarse kleuren met rode accenten. De sneaker heeft een drukke print en branding op de tong en hiel. Bij de tweede colorway worden voornamelijk de kleuren wit, roze en paars gebruikt met gele accenten. Ook beschikt deze sneaker een print, maar dan bij de teen.

De Wave Rider komt in een colorway genaamd ‘Lime Punch’. De sneaker heeft voornamelijk blauwe, groene en paarse kleuren. Het grootste verschil tussen de Wave Rider en Sky Medal is het veterstysteem.

Het ‘Fresh’ Pack is vanaf zaterdag 24 augustus beschikbaar. Scroll naar beneden om de foto’s te bekijken.


Mizuno Sky Medal Fresh Pack ‘Cyber Yellow’ | D1GA192267

Mizuno Sky Medal Fresh Pack 'Cyber Yellow'

zaterdag 24 augustus 2019

Naar alle aanbieders

Mizuno Sky Medal Fresh Pack ‘Cyber Yellow’ | D1GA192260

Mizuno Sky Medal Fresh Pack 'Cyber Yellow'

zaterdag 24 augustus 2019

Naar alle aanbieders

Mizuno Wave Rider 1 Fresh Pack ‘Lime Punch’ | D1GA193337

Mizuno Wave Rider 1 Fresh Pack 'Lime Punch'

zaterdag 24 augustus 2019

Naar alle aanbieders

Een nieuwe NEIGHBORHOOD X Converse collab komt eraan 5

Het Japanse streetwear en mode merk NEIGHBORHOOD gaat de samenwerking aan met Converse. Ook deze nieuwe NEIGHBORHOOD X Converse sneakers hebben weer een stoere en donkere look. Er komen twee sneakers uit, namelijk een Jack Purcell en een Chuck 70.

Natuurlijk is NEIGHBORHOOD X Converse een combinatie die we al vaker langs hebben zien komen. Opvallend is het kleur gebruik, oftewel het gebrek aan kleur. De sneakers hebben eigenlijk alleen de kleuren zwart en wit. Juist door het gebruik van zwart en wit komen de details op de sneaker meer tot hun recht.

De lage Jack Purcell heeft op de midsole NBHDCNSJP// branding staan die op de gehele zijkant geplaatst is. Het bovenste stuk van de midsole is wit en loopt door tot zelfs op de neus. De upper bestaat uit ‘kort’ suède en leren hielstuk. De Chuck 70 heeft een klassieke ‘Triple Black’ colorway gekregen. In tegenstelling tot de Jack Purcell is de upper van canvas, wel heeft het leren detail vlakken.

De sneakers zullen vanaf zaterdag 24 augustus in de winkel liggen bij Converse en geselecteerde retailers. De prijs van de Jack Purcell is €120,- de Chuck Taylor kost €140,-. Check hieronder alle foto’s en de laatste release info.


NEIGHBORHOOD X Converse Jack Purcell 'Black'

zaterdag 24 augustus 2019

Naar alle aanbieders
NEIGHBORHOUD X Converse Jack Purcell

Afbeeldingen: Converse


NEIGHBORHOOD X Converse Chuck 70 'Black'

zaterdag 24 augustus 2019

Naar alle aanbieders
NEIGHBORHOUD X Converse Chuck 70

Afbeeldingen: Converse


New Arrivals bij Shoepirates in Apeldoorn 7

Een nieuw paar sneakers is altijd fijn. Dit keer hebben wij een kijkje genomen tussen de New Arrivals bij Shoepirates in Apeldoorn. De Nieuwe sneakers die zij hebben binnen gekregen zijn niet heel kleurrijk, maar juist wat meer basic in het kleurgebruik. Dit maakt de sneakers er echter niet minder om. Ben jij dus op zoek naar een heerlijk paartje waarmee je niet al te veel opvalt? Scroll dan verder, want wij hebben 5 sneakers uit de New Arrivals bij Shoepirates voor je op een rijtje gezet. Toch niet helemaal wat je zocht? Check dan de website van Shoepirates of breng ze een bezoekje aan de Beekstraat 1-B in Apeldoorn.


1. Karhu Aria | F803028

Karhu Aria 'Real Teal'

Nu voor €130,-

Bekijken bij Shoepirates

2. Karhu Fusion 2.0 | F804033

Karhu Fusion 2.0 'Silver Birch'

Nu voor €135,-

Bekijken bij Shoepirates

3. Nike Air Force 1 Sage Low LX | AR5409-002

Nike Air Force 1 Sage Low LX

Nu voor €120,-

Bekijken bij Shoepirates

4. Nike Air Max 270 | AH6789-100

Nike Wmns Air Max 270 (White / Black - White)

Nu voor €150,-

Bekijken bij Shoepirates

5. Nike Air Max 720 | CN0137-001

Images by: Shoepirates

Nike Air Max 720 W 'Oil Gray/Bicycle Yellow'

Nu voor €190,-

Bekijken bij Shoepirates